Bildirim
BlackBerry'den donanımıyla iddialı amiral gemi telefon: İşte Passport'un tüm detayları (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tam çıkış tarihi belli mi ? -
Ne umutla actim soyle guzel bir cihaz goreyim diye, resmi gorur gormez istemsiz biz gulme geldi -
24 eylulde uc farkli sehirde tanitimi yapilacak. Turkiyeye de ekimin ortalarinda gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aliik
24 eylulde uc farkli sehirde tanitimi yapilacak. Turkiyeye de ekimin ortalarinda gelir
hadi bakalım fıyat uygun olursa alıcam kesın bayıldım :) qwert olması da cabası .
sadece mesajlaşma ve telefon ıcın kullanacagım,bakalım
tesekkurler. -
Haci bende bekliyorum ama fiyat olarak 2500'den asagi cikacagini sanmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: aliik
Haci bende bekliyorum ama fiyat olarak 2500'den asagi cikacagini sanmiyorum
1500 civarı zor dedıgın gıbı benım aklımda ki fiyatda buydu . 1999 dan girer büyük ihtimal . -
2 hafta sonra ogrenecez
-
Ne ce konusuyorsunuz oglim türkçeye kıran mı gırdı
Almanyada 599€ dan ön siparişe açılmış
Bu cihaza bu para hayatta verilmez.
-
Branşım elektrik ve hobi olarak elektronik ile uğraşıyorum. Yani teknoloji ile yakından ilgileniyorum. 7 yıldır BB Bold 9000 kullanıyorum. Beni hiç utandırmadı, aksesuar telefonları yanında bence telefonun kralı. Yeni kasa siparişi verdim daha uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
Branşım elektrik ve hobi olarak elektronik ile uğraşıyorum. Yani teknoloji ile yakından ilgileniyorum. 7 yıldır BB Bold 9000 kullanıyorum. Beni hiç utandırmadı, aksesuar telefonları yanında bence telefonun kralı. Yeni kasa siparişi verdim daha uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum.
O değilde konuyu hortlatmışsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X