Şimdi Ara

blackberry e dönüşş !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlarım öncelikle herkese iyi forumlar. ben daha önce blackberry curve 9300 kullanıyordum. inanın çok memmundum telefonumdan daha sonra iphone 4 aldım.3 yıldır iphone 4 kullanıyorum. en başta şarj sıkıntısı yüzünden telefonumu değiştireceğim. blackberry q10 düşünüyorum. bana blackberry nin şarjı ve uygulama marketi konusunda biraz bilgi verirseniz sevinirim. heralde farklı bi market kullanıomuş artık amazona geçmiş nasıl geniş bir uygulama ağı warmı? herkese şimdiden çok teşekkür ederim
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreduran26 -- 2 Şubat 2015; 17:10:15 >

• Amozana falan geçmedi:) Ancak 10.3 versiyonunda amazon app market de yüklü geliyor.Çünkü cihaza android uygulamaları yükleniyor .10.3 resmi olarak bb q10 için gelmedi. . Amazon market mecbur değil. Google play kuran bile var. ben bilgisayardan indirip kuruyordum apk android uygulamalarını. Gerçi sadece 2 tane android uygulaması yüklemiştim. İhtiyacım olmuyordu çünkü. Kendi marketi biraz yetersiz ama benim işime yarayacak her şey var. Ancak yoksa apk sını indirdiğiniz android uygulamasını kurabilirsiniz. blackberry q10 çok güzel bir ürün. Tebrik ederim.
  • Q10 kullaniyorum, sarj 1 gun gidiyor isletim sisteminin optimizasyonuna yoruyorum 2100mah tam olarak gucunu gosteremiyor. Yeni guncelleme ile iyilestigini soyluyor cogu insan ki resmi surum bu ay icinde umarim gelecektir daha iyi olacaktir bakalim. Goruntu olarak ucuz gosterse de bir de Q5 telefonunu inceleyebilirsiniz, Q10da cikabilen "cift basma" problemi onda yok, hayirli olsun simdiden soru sorabilirsiniz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten ben çok fazla program kullanmıorm sosyal ağları umarım geri ios u aramam. özellikle şarj konusunda çok sıkıntı yaşıorm. dediğim gibi büyük ihtimal q10 alıcam..
  • arkadaşlar bide internet paketi nasıl oluyor. curve kullanırken blackberry nin kendi internet paketi oluodu. benim turkcell 4 gb internetim war hattımı takıp normal bi şekilde kullanmaya başlayabilirim demi ?
  • emreduran26 E kullanıcısına yanıt
    herhangi bir telefondaki gibi kullanabilirsiniz hocam, bis olayi kalkti artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de iphone 4'ten Z10a geçtim. İlk başta Q10 almıştım ama iphone klavyesine alıştığım için zor geldi yazmak. İade edip Z10 aldım. Teknosa mağazalarına gidin deneyin. Orda Z10 ve Q10 açıkta var. Şu an için Teknosa Blackberry için en uygun fiyatları sunuyor piyasaya göre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.