Şimdi Ara

Blackberry'e Geçmeli Miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Geçen sene son aylarda bu forum üzerinden Blackberry 9700 Bold almıştım. Telefonu 2, 3 ay kullandım. BIS denilen bi sistem vardı. Öğrenci olduğum için tam anlamıyla kullanamadım. Yılın başında Hem Blackberry hem de LG'yi satıp ve Nokia Lumia 820 aldım. Beni Windows Phone'a iten şey aslında Android'di. LG L7 vardı ve aşırı derece de kasıyordu. Aramaları dahi açamıyordum. Lumia'da sistem olarak gerçekten memnunum. O günden beridir video müzik resim depoluyorum hiç kasma yok. Çoğu arkadaşımın android telefonu bugünler kasıyor. Ve format istiyor. Ama canımı sıkan bir olay var, "UYGULAMA". İlk başlarda Clash of Clans uygulaması yoktu. Şimdilerde de populer olan Periscope uygulaması eksik. Geçen hafta Bimeks'de Blackberry Z10'u gördüm gerçekten görünüm olarak çok hoşuma gitti. İnternetten araştırınca Android uygulamarını çalıştığını gördüm. Siz ne düşünüyorsunuz? Blackberry'de kasma, donma olabilir mi? Blackberry'nin geleceği nedir? Sistemi nasıldır? Benim için özetlerseniz çok sevinirim.

• Bende Android kullanıyorum. Kasma,donmadan ben de şikayetçiyim prestije geçmek istiyorum tek kaygım sizin kaygınız ve bu uygulamalarla birlikte şarj durumu açıkcası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BayJupiter kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Bahsettiginiz programlar sizin icin vazgecilmez ise. Ve aktif olarak cok fazla programla hasir nesirseniz. Blackberry sizi pek fazla tatmin etmeyebilir.

• z30 al.

• BİS hala zorunlu mu? bis olmadan 3g üzerinden normal internete girilmiyor mu,
    eğer BİS olmadan mobil internete giremiyorsam BlackBerry Priv siparişimi iptal edeyim,
    cevap vereceklere şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctarık

BİS hala zorunlu mu? bis olmadan 3g üzerinden normal internete girilmiyor mu,
    eğer BİS olmadan mobil internete giremiyorsam BlackBerry Priv siparişimi iptal edeyim,

dostum bis tarih oldu artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Echo54

quote:

Başka bir arkadaş da hala var demiş actigim konuda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Echo54

quote:

Başka bir arkadaş da hala var demiş actigim konuda

BB10 işletim sistemli cihazlarda (2013 ve sonrası) bis yok. sadece kurumsal firmalar için bes var. Eski cihazlarda (bb 9900, 9800, 9790 vb) bis devam ediyor doğal olarak

• Eski blackberry curve 9380 kullanıcısıyım o zamanlar bis paketleri vardı şuan varmı bilmem. BB curve 9380den galaxy s5'e geçtim. Blackberry çok sevilmiyor bunun nedeni uygulama sayısı yerlerde. Fakaz çok kaliteli telefonları var tavsiye ederim.

Blackberry priv android ama gerçekten kalite telefon yapmışlar ona geçiş yapabilirsin
  • BB Z10 kullanıyorum, kendi marketi yanında şuan cihazımda google play+amazon market+1mobile adlı 3 market yüklü . oyunla pek işim olmaz ama şimdiye kadar ihtiyacım olup da çalıştıramadığı bir apk.ya rastlamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.