Arkadaşlar Blackberry Curve 9320 almayı düşünüyorum ama daha önce hiç blackberry kullanmadım bu bis nedir mesela ya da bis olursa ne yapabiliriz olmazsa ne eksik kalır bunları ayrıntılı bi şekilde anlatabilecek var mı? bir de Blackberry Curve 9320 kullananan varsa bana yardımcı olabilir mi telefon hakkında,teşekkürler
hocam bb önermem işletim sistemi çok yaygın değil
birgün bir uygulama veya oyun görürsünüz beğenirsiniz yüklemek istersiniz ama %90 bb için yayımlanmamış olacaktır.
popüler işletim sistemini seçmeniz daha iyi olur.
ha dersiniz ki benim için oyuna vs gerek yok mailime bakıcam arama yapıcam takvim cart curt kullanıcam iş adamıyım vs derseniz bb alın tabi :)
quote:
Orijinalden alıntı: webmaster-mt
hocam bb önermem işletim sistemi çok yaygın değil
birgün bir uygulama veya oyun görürsünüz beğenirsiniz yüklemek istersiniz ama %90 bb için yayımlanmamış olacaktır.
popüler işletim sistemini seçmeniz daha iyi olur.
ha dersiniz ki benim için oyuna vs gerek yok mailime bakıcam arama yapıcam takvim cart curt kullanıcam iş adamıyım vs derseniz bb alın tabi :)
peki hocam sagol anladım :) benim çekincem dokunmatık telefon kullanmaktan yana daha önce kullanmadım o yüzden bb alıyım dıyordum ama neyse arastırmaya devam :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme