Şimdi Ara

BlackBerry, hazırladığı demo sayfasıyla Android ve iOS kullanıcılarına BlackBerry 10 deneyimi yaşatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  

BlackBerry 10 ile birlikte mobil işletim sistemi arenasında kendine yer edinmeye çalışan BlackBerry, iOS ve Android kullanıcılarının BlackBerry 10'u denemeleri için yeni bir uygulamayı devreye soktu.

Bu kapsamda özel bir demo sayfası hazırlayan BlackBerry, iPhone ve Android kullanıcılarına BlackBerry 10'un nasıl bir kullanıcı deneyimi yaşattığını deneme fırsatı sunmuş oldu. Söz konusu demoda BlackBerry Hub, BlackBerry Messenger, ekran klavyesi ve en başarılı pozu yakalamanızı sağlayan Time Shift özelliği üzerinde duruluyor.

BlackBerry'nin BlackBerry 10 için hazırladığı demo sayfasına Android veya iOS cihazınız üzerinden aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

• Galaxy S2 ile denemeye çalıştım da çok ağır site, pek birşey anlaşılmıyor blackberryden.

• kamera ozelligi iyiymis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 le gayet guzel BlackBerry deneyimi yasadik lakin android den sonra ben kalsin diyorum alana da mani olmayayim..

• 5 dk deneme fırsatım oldu cihazı. Seri çalışan bir cihaz ancak iphone 5 ve iOS 6 deneyimi vermekten çok uzak.
    Arayüz tasarımı yeteri kadar estetik değil. Cihaz tasarımı çok iyi değil ancak malzeme kalitesi çok iyi.
    Birde şu telefonun önüne koskoca logolarını koymayıp tasarımı avamlaştırmasalardı çok iyi olurdu.

Yani önlerinde iOS, Android ve Windows Phone gibi örnekler dururken üzerinde çok emek sarfedilmiş bir cihaz gibi değil.
    Yüksek ihtimal çok hızlı bir şekilde piyasada unutulup gidecek.

Türkiye fiyatı ile 1900 TL veren insanın kısa zamanda pişman olacağı bir cihaz.

Ancak kolay yolu seçip Android'e dayanmamaları ve kendi işletim sistemini geliştirip piyasada çeşitlilik yaratmaları çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertgraph1979 -- 4 Nisan 2013; 21:47:24 >
  • Gecenlerde vodafoneda denedim cihazi , biraz kurcaladiktan sonra bir programa girdim , girdikten sonra ekranda hicbir tus olmadigi icin , bir hayli akrobatik el hareketleri yapmama ragmen cikamadim. Power tusundan ekrani kapatip yavasca disari ciktim dukkandan.

Blackberry biraz daha kolay bir isletim sistemi yapabilirdin.
  • Şimdilik iosla rakip olabilir androide rakip olabilmesi için erken.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

Şimdilik iosla rakip olabilir androide rakip olabilmesi için erken.

Ne içtiysen aynısından bana da.

• quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

Zuhaha
    1 tane de bana söyle

• Icine powervr544 gpu koymuslar 2gb ram koymuslar ama gidip en dandik nandlari kullanmislar heralde rahatca oynatabildigi bir oyunun yukleme sayfalari yarim saat suruyor.....

• quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

Zuhaha
    1 tane de bana söyle

Bir tanede bana söyle

• sahilde ki falcı ve çiçekci satış stratejisi gibi resmen hani illa gözüne sokacak Blackberry çok şey kaybediyo böyle giderek, bunu eski Blackberry hastası olarak söylüyorum

• Blackberry is dead!

• Blackberry almam şahsen.
  • Beğenmedim

• Telefon üretmeyi bıraksın,android gibi yazılım versin üreticilere.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.