Şimdi Ara

Blackberry için ufak bir bilgi istiyorum arkadaşlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün teknosaya gittim ve bu yeni çıkan 9700 bold modelını cok begendım hıc aklımda yokken almaya nıyetlendım. Burdaki arkadaş bana bu cıhaz sayesınde ücretsiz olarak maillerime bakabileceğimi ve mail atabileceğimi söyledi. Gerçekten böyle bir şey söz konusu mudur?
    bu arada bunla alakalı bir konu açıldı ise kusura bakmayın bulamadım. BİS vs gibi şeyleri okudum ücretli oldupunu öğrendim ama bunla alakalı bilgi bulamadım.
    Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

• Günaydın hocam teknosa yanılmıyorsam blackberryi turkcell kampanyalı satıyor.Turkcellden sana bir anlaşma imzalatıyorlar cihazı ayda belli bir ücret karşılıgı bis servisini ve cihazın parasını her ay faturana yansıtıyorlar.Ozaman ücretsiz gibi gözüküyor.Turkcelin sitesinden bakabilirsin daha detaylı bir şekilde.
    Yok eger sözleşmesiz satıyorlarsa Mecburen maillerine bakmak içinbis servisini aktif hale getirmek zorundasın.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • anladım hocam yardımcı oldun tabi olmaz mı teşekkür ederim.
    Sonuç olarak bis için ücret veriyoruz. Diğer detay içinse tekrardan gidip bir konuşucam gelişmeleri size bildiririm tekrardan.
  • fiyatlandırma ;
    83 TL x 24 ay (1992 TL)
    99 TL x 18 ay (1782 TL)

Paketin içeriği ;
    Aylık 4gb internet
    Haftada 2 gün bedava konuşma ve bedava mesajlaşma

ya da

direk 1299 TL (ortalama bu fiyatta satılıyor.)
  • aynen öyleymiş dostum bugün tekrardan gidip sordum bunu söylediler. Bilgiler için teşekkürler.
  • Rica ederim hocam güzel haberler alman dileğiyle.
  • vodafone blackberry kullanıcıları için ayda 19 tl ye bis aboneliği vede sınırsız internet imkanı sunuyor.tavsiye ederim
  • vodafone kalitesi ile Turkcell'in kalitesi aynı boyutta değil ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saahin -- 27 Mart 2010; 11:34:30 >
  • Selam,
    Gitigidiyor da çok ucuza 289 TL ye Blackberry 8900 Javelin satılıyor. Kutusu yok.Garantisi şüpheli. Türkiye'de olmayan bir model. Yine de fiyat çok uçuk geldi bana. Benim göremediğim farklı bir durum mu var. Taklit mi nedir bunlar. İkinci eller bile bu kadar ucuz değil. Özellikleri toplama telefonları anımsattı bana çift hat, televizyon falan.

http://urun.gittigidiyor.com/BLACKBERRY-8900-JAVELIN-PLUS-CIFT-HATLI-CEP-TEL_W0QQidZZ25801665
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKL

Selam,
    Gitigidiyor da çok ucuza 289 TL ye Blackberry 8900 Javelin satılıyor. Kutusu yok.Garantisi şüpheli. Türkiye'de olmayan bir model. Yine de fiyat çok uçuk geldi bana. Benim göremediğim farklı bir durum mu var. Taklit mi nedir bunlar. İkinci eller bile bu kadar ucuz değil. Özellikleri toplama telefonları anımsattı bana çift hat, televizyon falan.

http://urun.gittigidiyor.com/BLACKBERRY-8900-JAVELIN-PLUS-CIFT-HATLI-CEP-TEL_W0QQidZZ25801665

Aynen öyle hocam, zaten ilanda da belirtmiş kasa olarak javelinden bir farkı yok diye. BB ile uzaktan yakından alakası yok yani, uzak durmakta fayda var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.