Şimdi Ara

***BLACKBERRY KULLANICILARI SORUNLARI VE ÇÖZÜMLERİ*** (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.819
Cevap
37
Favori
796.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3 senedir 9900 kullanıyorum son 1-2 aydır telefonu en az 10 defa wipe etmek zorunda kaldım kendiliğinden donuyo açılmıyor açıldığı zaman da kendiliğinden kapanıyordu. 5-6 ay önce orijinal bataryası bozuldu bende yan sanayiden batarya aldım bu kadar çok sorun olunca sorun bataryadandır diyerek bugün orijinal batarya aldım ve bbsak ile wipe ettikten sonra fabrika ayarlarına döndürürken telefon dondu ben de pcyle bağlantıyı kesip tekrar denemek istedim ancak telefon açılırken direkt beyaz ekran veriyor ve ne bbsak ne de desktop manager tanımıyor telefonu. Bi yardım edin lütfen servise mi göndermem gerek başka çaresi var mıdır acaba zor durumda kaldım baya çünkü. Not: telefonun garanti süresi dolmuştur. Şimdiden teşekkür ederim
  • @deshpar Telefona son güncellemeyi değilde daha düşük versiyonları yüklemeyi dene. Yüklemeyi shrink işlemiyle yaparsan telefon daha rahat olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bis alsam yazılımı güncelleyebilirmiyim ?
  • Blackberry 9800 aldım Avea hat kullanıyorum ama internet ayarlarını birturlu yapamadım. Forumda araştırdım ama wap ayarlarinin telefonda nereye girilecegini bulamadım. Yardımcı olacak arkadaşlara tesekurler. Birde bis olayı nedir bis aboneliği olmadan internete girilmiyor mu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ACİL YARDIM..
    Blackbery curve 1 kere kulaklıkla kullandım.. Daha sonra aramalarda kulaklık işareti çıkıyor... Ahizeyi etkinleştir değince normale donüyor..

Ahize etkinleştirmesini nasıl sabitleştirebilirim.. Konuşamıyorum.. 15 sn sonra konuşmaya başlıyorum ve her aramada bunu yapmamı istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: serocan39

Autoloader linki bekliyorum sizden.

Official:BlackBerry OS 10.2.1.2674

Yazılımı yüklemek için:

1- Öncelikle BlackBerry Link ile cihazın tam yedeğini alın.
    2- Yukarıdaki linkten indirdiğiniz dosyayı rar'dan çıkarın.
    3- Cihaz USB kablosu ile bilgisayara bağlıyken, rar'dan çıkardığınız dosyayı çalıştırın.İndirdiğiniz dosya bir autoloader programıdır ve cihazı yeniden başlatıp otomatik olarak yüklemeyi yapacaktır.İşlem bittiğinde program kapanır ve cihaz tekrar yeniden başlar.
    4- Z10 açıldığında, ekranda dil seçeneğini gösteren bir kurulum başlar.İstediğiniz dili seçip, ilerleyerek kurulumu tamamlayın.
    5- Cihazı tekrar kablo ile bilgisayara bağlayıp, BlackBerry Link ile yedeği geri yükleyin.v4. adımdaki cihaz kurulumunu bitirmeden BlackBerry Link cihazı görmez. Bu yüzden telefondaki bütün ipucu ve yönergeleri takip ederek, kurulumu tamamlamanız gereklidir.

NOT: Bu yazılım sadece bir Windows bilgisayarda kurulabilir. Eğer sürümü beğenmezseniz ya da cihaz herhangi bir hatadan dolayı çalışmaz hale gelir ise; internet bağlantısı olan bir bilgisayardan, BlackBerry Link programındaki ''Cihaz Yazılımını Geri Yükle'' butonunu kullanarak resmi sürüme dönüş yapabilirsiniz.

Tüm işlemleri yaptım.Ancak geri yükleme sırasında cihaz ID si ile yedek ID uyuşmuyor hatası alıyorum.
    Yardımcı olur musunuz?

Sorunu çözdüm.Önce cihazda ID girişi yapılıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stoploss30 -- 25 Nisan 2014; 10:08:30 >

• Merhabalar 1 haftadır bb 9900 kullanıcısıyım :)

1.Whatsapp mesajlarım kaydedilmiyor ortam kartına erişilemedi diyor ancak hafıza kartı taktım pcdende bakınca whatsapp klasörü txt dosyaları var
    2.Şarjım hızlı bitiyor face galiba arka planda otomatik güncelleniyor bu normal mi kapatılabilir mi ?
    3.Türkçe harfleri düzeltebilirmiyiz? Mesela i yapmak için iztopu ile sağ sol falan yapıyoruzya sadece ı ve i harfi yapabilirmiyiz ?
  • BB 9900'ün ekranında saatin tam altında soldan sağa komple siyah çizgi oluştu sadece 1 tane bazen 10 saat kayboluyo bazen 3 saat gitmiyor. Telefoncular yazılımsaldır dedi film kaysa sürekli gidermiş ekranda bir sıkıntı olup olmadığını açmadan bakamayız dediler telefonun garantisi var ama siyah çizgi sorunum var hala sizce neden kaynaklı olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxbgrxxx

Merhabalar 1 haftadır bb 9900 kullanıcısıyım :)

1.Whatsapp mesajlarım kaydedilmiyor ortam kartına erişilemedi diyor ancak hafıza kartı taktım pcdende bakınca whatsapp klasörü txt dosyaları var
    2.Şarjım hızlı bitiyor face galiba arka planda otomatik güncelleniyor bu normal mi kapatılabilir mi ?
    3.Türkçe harfleri düzeltebilirmiyiz? Mesela i yapmak için iztopu ile sağ sol falan yapıyoruzya sadece ı ve i harfi yapabilirmiyiz ?

Dil ve girişlerden ingilizceyi seçerseniz i yazar, türkçe klavyeyi seçerseniz ı yazar.

• arkadaşlar elimde bb curve 8520 var yurt dışından gelme kapanmış, imei bi türlü değiştiremedim ! factory os diye birşey varmış bu nedir? ben yükledim beyaz ekranda app ile ilgili yazı vardı baktım açılmadı yine güncelledim cihaz açıldı factory os ile ime atılabilirmi?
  • Z10 stl 100-1 surum 10.2.1.2102
    %14 lerde kapaniyor nasil duzelir

• blackberry bold 9700 telefon aldım ama 1 ay iinde trackpad tusu basmıyor yönlere gitmekte sıkıntı yol ama tuşu basmıyor ne gibi yol izleyebilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: mari62

ACİL YARDIM..
    Blackbery curve 1 kere kulaklıkla kullandım.. Daha sonra aramalarda kulaklık işareti çıkıyor... Ahizeyi etkinleştir değince normale donüyor..

Ahize etkinleştirmesini nasıl sabitleştirebilirim.. Konuşamıyorum.. 15 sn sonra konuşmaya başlıyorum ve her aramada bunu yapmamı istiyor

Kulaklılığını hızılı hızlı sok çıkart düzelmesi lazım.
  • ACİL YARDIM!

ya telefonu alalı daha 2 ay oluyor Torch 9800

bugün yere düştü dikey eğik vaziyette, tuş kilidi düğmesi çok hafif içe göçtü yani bastığında kapanıyor ama o kapatma tuşunu hissedemiyorsun.

Daha sonra whatsappa falan girdim telefonun bütün tuşları kitleniyor ekranda sorun yok ama diğer tüm tuşlar çalışmıyor kapattım açtım aynısı yine oldu o arada telefonum çaldı yanıt veremiyorum tuşların hepsi kitlendi ama ekran çalışıyor ne yapmam lazım bilen yardımcı olsun kafayı yiyeceğim!!!

garantisi yok servise mi vereyim kendim mi yapayım kaça patlar birde versem?
  • arkadaşlar blackberry curve 8520 kullanıyorum. 1 aydır bis paketimi sorunsuz kullanıyorum hatta 2 gün önce bis paketim yenilendi. fakat bugün birden bire edge yazısı küçüldü ve uygulamaları kullanamıyorum. Blackberry internet service bağlı değil diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
  • BlackBerry Curve 8520 de ınternetle opera mınıden ıstedıgıme girebiliyorum.Ama o ınternetle tarayıcıya gireceğim zaman''İnternete bağlanılamadı.Lutfen daha sonra tekrar deneyin'' hatası alıyorum bunun kesin bı çözümü var mıdır?

• Ben blackberry 9900'ı 2.el olarak aldım. Telefon Darty faturalı ancak telefon açılırken falan Turkcell yazısı çıkıyor. Benim hattım ise avea. Sim kartımı taktığımda sim kartı takın yazısı çıkıyor. Yani hattım çalışmadı telefonda. Ne yapmam gerekiyor ? Sim kilidi konusunu araştırdım. Ancak mep kodunu yazacağım yer açılmıyor hiçbir şekilde.
  • Blackberry Curve 9220, 9320, 9360 'den hangisini almalı?

Blackberry Curve 9220, 9320, 9360 'den hangisini almalı?
    Daha önce satın almıştım ama başka sebepten ötürü sattım. Şimdi tekrar almak istiyorum. Şirket hattını takacağım.Ayrıca müzik kalitesi 9360'da çok iyiydi. Yine satın almak istiyorum.Ancak bu sıraladığım modellerde kafam karıştı.

9360 model ismi olarak büyük olduğu için daha iyi olduğunu düşüyordum ama fiyatları öyle demiyor..

Sizce hangisini almalı? 3G falan önemli değil, foto çekimde önemli değil ekran ve kullanımı ve müzik çaları iyi olsun yeter..Tabi bir de işlemci hızı..

Emin olamadım hangi modeli satın almalı?
  • 9360 aldım oğlum icin 7.1 e güncelledim os U. Fakat app world u guncelleyemiyorum. Telefon kilitlenip kalıyor. Indiriyor fakat kilitleniyor ne yapmam lazım.

• ACİL YARDIM

Beyler elimde bb bold 9900 var bı sure oncesıne kadar sorunsuz kullanıyordum sonra batarya sısmeye basladı ve telefon kapandı telefonda sadece ondekı led de 'SOS' sınyali geliyor telefoncuda yapılabilecek bişey yok telefon ölmüş dedı ınt bıraz baktıgımda su ile ilgili sıkıntı olabılırmıs gıbı ama bısey yapamıyorum lütfen yardım edın....

ACİL YARDIM
  • 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.