Şimdi Ara

***BLACKBERRY KULLANICILARI SORUNLARI VE ÇÖZÜMLERİ*** (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.819
Cevap
37
Favori
796.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DreaM0707

quote:

Orijinalden alıntı: ardacan100

quote:

Orijinalden alıntı: DreaM0707

Arkadaşlar merhaba,

İphone telefonum arızalandı, elimdeki bold 9000 telefonu kullanacağım. Lakin rehber aktarmasını bir türlü yapamadım.

Vcard şeklinde ve cvs, xls şeklinde rehberim mevcut.

Bunu nasıl yapabilirim, bilgisi olan var mı ?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

gmaile aktarıp blackberry gmail senkronizasyon appi vardır ordan halledebilirsiniz

Gmail ' in app ini bulamadım,

Ya tedavülden kalktı :) yada isim değişti.

Bilginiz var ise yazabilir misiniz?

appworldde yoktu zaten ben 1 yıl önce indirmiştim. kendi browserından blackkbery gmail sync veya blackbbery gmail app falan diye aratın cıkması lazım googlein kendi sitesinden indirmiştim

• Arkadaslar q10 alicamda yurt disinda yasiyorum 3g ile turkiyeyle konusuyorum genelde q10la bunu yapabilirmiyim aranizda deneyen varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tespot T kullanıcısına yanıt
    3G ile goruntulu konusma yok. Ancak BBM, Skype gibi anlik mesajlasma uygulamariyla goruntulu konusabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.5 yildir 9780 kullaniyorum son iki haftadir telefonda yavaslama var, telefonun miladi yavas yavas doluyor ama geciktirmek icin yapabilecegim bisey var mi ?

• elimde curve 8520 var.

internet pakedim olmasına rağmen tarayıcıdan internete girmek istediğimde "bu bir wifi servisidir. cihazınınız etkin bir wifi bağlantısı oldugundan emin olun ve tekrar deneyin" diyor.

bu sorunu nasıl çözerim?
  • Arkadaşlar bb denemek için curve 8520 aldım.
    Birkaç tane sorum olacak.
    1)Bis paketsiz internette gezebilir miyim ?
    (Normal turkcell internet paketiyle)
    2)Whatsapp'ı bis siz kullanamaz mıyım ?

• sanırım şu BIS denilen olay sebebiyle internete giremiyorum ben de?

var mı arkadaşlar bilen birisi, yardımcı olsun lütfen.
  • Almanyadan blackberry z30 aldım. Telefonun burada garantisi yok. Telefonu geçen yere düşürdü m ve ekran kırıldı. Sanki incecik bir çizik geçiyor muş gibi görünüyor ama kırıldı. Bu telefonu şimdi nerede yaptırabilirim.1-2 servis aradım ekranı elimizde yok dediler. Fikri olan arkadaşlar dan cevap bekliyorum. Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PasoLick

Arkadaşlar bb denemek için curve 8520 aldım.
    Birkaç tane sorum olacak.
    1)Bis paketsiz internette gezebilir miyim ?
    (Normal turkcell internet paketiyle)
    2)Whatsapp'ı bis siz kullanamaz mıyım ?

Normal internet paketiyle tarayici ve whatsapp calisir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zingfth

Almanyadan blackberry z30 aldım. Telefonun burada garantisi yok. Telefonu geçen yere düşürdü m ve ekran kırıldı. Sanki incecik bir çizik geçiyor muş gibi görünüyor ama kırıldı. Bu telefonu şimdi nerede yaptırabilirim.1-2 servis aradım ekranı elimizde yok dediler. Fikri olan arkadaşlar dan cevap bekliyorum. Saygılarımla.

Aliexpress'de var, kargo dahil 50-60 dolar civari fiyati var, orjinal bilmiyorum, bu islerden yetenekliyseniz kendinizde takabilirsiniz, yada cep telefonu tamircisine taktirabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: zingfth

Almanyadan blackberry z30 aldım. Telefonun burada garantisi yok. Telefonu geçen yere düşürdü m ve ekran kırıldı. Sanki incecik bir çizik geçiyor muş gibi görünüyor ama kırıldı. Bu telefonu şimdi nerede yaptırabilirim.1-2 servis aradım ekranı elimizde yok dediler. Fikri olan arkadaşlar dan cevap bekliyorum. Saygılarımla.

Aliexpress'de var, kargo dahil 50-60 dolar civari fiyati var, orjinal bilmiyorum, bu islerden yetenekliyseniz kendinizde takabilirsiniz, yada cep telefonu tamircisine taktirabilirsiniz.

acilblackberry.com
  • arkadaşlar blackberry 9800 telefonun wifi ayarları yapılı zannedersem wifi den internete baglanıyor ama ben tüm internet ayarlarını kapatıp sadece wifi ile internete baglanmak istiyorum bunu nasıl başarabilirm müşteri hizmetlerini aramam mı lazım ??
  • 1-)Arkadaşlar dun aldım telefonu ikinci elden ve whatsapp yuklediğimde herkesin son gorulme tarihi saatin bir dakika gerisi oluyor.Örneğin saat şuan 15:03 favorilerde tıkladığım herhangi birisinin gorulme zamanı 15:02 olarak gozukuyor ve herkesin gorulme zamanı aynı bu sorunu nasıl duzeltebilirim?

2-)Telefonla birisiyle konuşurken karşı tarafın sesi normalden çok daha fazla kalın geliyor arkadaşlar bunu nasıl duzeltebilirim?
  • Merhaba arkadaşlar bende BlackBerry curve 8520 kullanıyorum ve vodafondan 1GB internet paketım var ancak ben bu paketi tabletimle kullanmak istiyorum onun icin ben BlackBerry cıhazıma nasıl wi-fi alanı yapıp tabletimin wi-fi si ile baglanabilirim ?

• bati487 B kullanıcısına yanıt
    bis paketi almanız gerekli, aksi takdirde 1 gb ı sadece tarayıcıda kullanabilirsiniz.
  • TM saol ancak 4 sorum daha var. 1-önceden facebook a girdiğimde resimleri filan her şeyi goruyodum ancak ne olduysa birden gitti artık sadece yazılı durumları ve yorumları görebiliyorum milletin attığı resimleri fln göremiyorum bunu nasıl düzeltçem
    2-telefonum kendi kendine ekran beyaz olup kapanıo ancak sarja taktıgımda böle bir durum yok sarja takmadan telefonla takıldıgımda sadece 5 dakika sürüyor ondan sonra hemen beyaz oluyo napcam ? 3-telefonumun sarjı bitince hemen kapanıo yanı uyarı vermeden kapanıo eskiden verıodu. 4-youtubeden video ızleyemiyorum ltfn bu sorularıma cevap verırsenız çok sevinirim.gerçekten napcamı bilmiyorum

• Merhaba
    Bende Z10 var. Dün telefona yeni güncellemeyi yükleyip tüm bilgileri sıfırladım. Ancak telefonu ortam cihazı olarak bağladığımda telefonun içindekileri dosyaları göremiyorum. Sadece hafıza kartının içindekileri gösteriyor.
  • merhaba Arkadaşlar;
    curve 8520 telefonu wi-fi ye bağlayıp internete giremiyorum. bağlantı ayarlarında wifi yanında sürekli "-" işareti var.
    modem netmaster cbw-383z4.
    bilen ve yardımlarını esirgemeyenlere teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coralframe99

Merhaba
    Bende Z10 var. Dün telefona yeni güncellemeyi yükleyip tüm bilgileri sıfırladım. Ancak telefonu ortam cihazı olarak bağladığımda telefonun içindekileri dosyaları göremiyorum. Sadece hafıza kartının içindekileri gösteriyor.

Biraz geç cevap verdik kusura bakmayın. Daha çok Z10 konusu üzerinden devam ettiğimiz için buraya bakmamıştım. Ayarlar-Depolama ve Erişim-USB Kullanarak Erişim-USB Veri Depolama Modu aktif olarak bağlarsanız sadece hafıza kartına erişim sağlar. Bunun dışında Wifi ile aynı internete bağlı bilgisayara bağlarsanız Windows bilgisayarda sağ altta BlackBerry erişimi başlatılıyor diye uyarı verecek. O uyarının ardından Bilgisayar'ı açınca orada cihazı göreceksiniz.

Telefondaki dosyaları görmenin bir diğer yolu BlackBerry Blend programı. Bu programı bilgisayarınıza kurun, daha sonra cihazınızdan BlackBerry Blend açın. Eşleşme sağlayın ve bilgisayardan dosyaları yönetin.

• Arkadaşlar ben şuana kadar hep android kullamdım q10 almayı düşünüyorum ilk balckberry twlwfonm olcak inşallah.q10 da asphalt ve mpdern combt gibi oyunlat çalışıyormu ve android uygulamalar yükleniyormu

• 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.