Şimdi Ara

BLACKBERRY KULLANICILARINA ÖNERİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ARKADAŞLAR BU YAZIDA BLACKBERRY KULLANIMINI NASIL EN KALİTELİ HALE GETİREBİLECEĞİMİZDEN BAHSEDECEĞİM. EVET, DOĞRU YERDESİNİZ.. BLACK BERRY MAĞDURUYSANIZ ARTIK O KADAR ÜZÜLMENİZİN LÜZMÜ YOK!' ÇÜNKÜ BENDE BLACKBERRY KULLANICISIYIM VE TELEFONU EN KALİTELİ BİÇİMDE NASIL DEĞERLENDİREBİLECEĞİNİZ HAKKINDA ÖNERİLERİMİ YAZACAĞIM

BİLİYORUM ÇOK ZORLANIYORSUNUZ VE TELEFONU ALDIĞINIZA PİŞMANSINIZ AMA ÖNEMLİ DEĞİL.. UZATMADAN BAŞLAYALIM..

1- ÖNCELİKLE TELEFONUNUZA EN AZ 8 GB LIK BİR HAFIZA KARTI ALIN. VE CİHAZIN KENDİ BELLEĞİNDEN KULLANMAYIN
    2- TELEFONUNUZA APPWORLD'DEN GEREKSİZ OYUNLAR YA DA UYGULAMALAR YÜKLEMEYİN (ÖRN FACEBOOK YA DA TWİTTER GİBİ. ÇÜNKÜ BU UYGULAMALAR DURMADAN TELEFONU KASAR.)
    3-YÜKLEYECEKSENİZ EN ÇOK İHTİYACINIZ OLAN UYGULAMAYI YÜKLEYİN (ÖRN:WHATSAPP)
    4- ARADA BİR BELLEK TEMİZLEMESİ YAPIN(SEÇENEKLER>ARAMA>BELLEK TEMİZLEME) ÖNCELİKLE YAPMADIYSANIZ SIKIŞTIRMAYI ETKİNLEŞTİRİN.
    5-TELEFONUNUZDAN İHTİYACINIZ OLMAYAN DİLLERİ KALDIRIN
    6-ISINMAYA BAŞLADIĞINDA KAPATIP KENARA KOYUN. ÇÜNKÜ TELEFONUN ISINMASI DEMEK, KASMASI DEMEKTİR
    7- ARADA BİR TELEFON KASMAYA BAŞLAYINCA YİNE (SEÇENEKLER>ARAMA>CPU) MENÜSÜNE GELİN. BURADA UYGULAMA MODÜLLERİ ŞEKLİNDE BİR SONUÇ ÇIKAR. BUNA TIKLAYIN. HANGİ UYGULAMALARIN NE KADAR ÇALIŞTIĞINI TAKİP ETMİŞ OLURSUNUZ

BUNLARI UYGULAYIN. DAHA SONRA BLACKBERRYDE ŞARJ TASARRUFU HAKKINDA BİR YAZI YAZACAĞIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swarpi -- 6 Mart 2015; 16:55:56 >

• 50 den fazla uygulama yüklü bir kere bile kasılmadı. Siz sanırım Android yüklü çakmasını kullanıyorsunuz çünkü BlackBerry kasmaması ile farklı olan bir işletim sistemi. Onu yükleme bunu kaldır 3310 kullanırım daha hızlı açılıyor nasılsa...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

50 den fazla uygulama yüklü bir kere bile kasılmadı. Siz sanırım Android yüklü çakmasını kullanıyorsunuz çünkü BlackBerry kasmaması ile farklı olan bir işletim sistemi. Onu yükleme bunu kaldır 3310 kullanırım daha hızlı açılıyor nasılsa...

Telefin orjinal ancak model de fark edebiliyor. Kendim blackberry bold 9300 kullaniyorum. Telefon kullanicilarinin cogu appworld'de blackberry'e sovuyor ve sikayet var. Whatsapp'ta emoijileri acarken bile kasiyor yazanlar var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GamerEge

quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

50 den fazla uygulama yüklü bir kere bile kasılmadı. Siz sanırım Android yüklü çakmasını kullanıyorsunuz çünkü BlackBerry kasmaması ile farklı olan bir işletim sistemi. Onu yükleme bunu kaldır 3310 kullanırım daha hızlı açılıyor nasılsa...

Telefin orjinal ancak model de fark edebiliyor. Kendim blackberry bold 9300 kullaniyorum. Telefon kullanicilarinin cogu appworld'de blackberry'e sovuyor ve sikayet var. Whatsapp'ta emoijileri acarken bile kasiyor yazanlar var

BlackBerry 7 mi kullanıyorsunuz? Keşke belirtseydiniz çünkü yeni cihaz alacakları ciddi yanıltacak bir yazı. BlackBerry 10 da yazdıklarınızın hiçbiri kalmadı çünkü...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazdıklarınızdan hafıza kartının yüksek olması düşüncenize katılabilirim. Blackberry destek sitesinde de dosyaları hafıza kartına yükleyin yazıyordu pil uzatmak için
  • BB Bold 9790 kullanıyorum.
    Facebook,Twitter, Whatsapp,Opera,Shazam başta olmak üzere 4-5 program daha kurulu. harici hafıza kartı da olmamasına rağmen gözle görülür bir yavaşlama ve ısınma olmuyor. Blackberry kullanıcılarına öneriler olarak değilde telefonunuzun modelini kullananlara yönelik uyarılar şeklinde olabilirdi konu başlığı. Genelleme yapınca yanlış bilgiler içeriyor çünkü.

• HERKESİN ELEŞTİRİSİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.