merhabalar . bugün itibari ile blackberry 9800 torch almış bulunmaktayım . telefon çok güzel ve kullanımı zevkli bir cihaz . facebook , msn ve youtube için avea internet paketi almayı düşünüyorum . sizce 2 gb paket benim işimi görürmü ? birde bu bis - bes paketleri nedir yardımcı olursanız sevinirim . facebook sitelerinde bazı arkadaşlarımın durum bilgileri altında @ blackberry aracılığıyla falan yazıyor ben wi - fi ile giriş yapıp yazdığımda mobile internet aracılığı ile diyor . blackberry yazması için ne yapmam gerekiyor ? şimdiden teşekkür ederim .
Facebook durumunda Blackberry yazması için Blackberry'de yüklü bulunan Facebook uygulamasını kullanmanız ve bu uygulama aracılığıyla durum güncellemesi yapmanız gerekmekte. Cihazınızdaki Facebook uygulamasını kullanabilmek içinse BIS paketinizin olması gerek.
İnternet paketi yerine,BIS paketi alırsanız sorun yaşamazsınız
Sen bis al.Fazlasıyla işini görür.4 gb i yüzde 90 oranında sıkıştırarak kullanacaksın :)
Birde devamlı olduğunuz yerde 3G çekiyormu onu kontrol edip, hangi şebekede daha iyi çekiyorsa onu tercih etmelisiniz