Şimdi Ara

Blackberry Messenger Problemi!! ACİL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugun bbm'i güncelleme sırasında telefon takıldı ve hiçbir tuşu falan da çalısmadı.Ben de pilini cıkarıp tekrar taktım. Telefonu actıgımda bbm applicationı yerine upgrade bbm yazan bi ikon geldi. Tıkladıgımda, ilk seferki bbm yukleyişim gibi direk taracıya yonlerdirdi. Sayfada İndir butonuna tıklayınca da boyle bi hata verdi 907 Invalid COD HTTP Hatası 404:Bulunamadı. Blackberry app worlde baktıgımda yuklu gorunuyor bbm. Silinmiyor da galiba bbm tamamen. Napabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ege371

Merhaba arkadaslar
    Bugun bbm'i güncelleme sırasında telefon takıldı ve hiçbir tuşu falan da çalısmadı.Ben de pilini cıkarıp tekrar taktım. Telefonu actıgımda bbm applicationı yerine upgrade bbm yazan bi ikon geldi. Tıkladıgımda, ilk seferki bbm yukleyişim gibi direk taracıya yonlerdirdi. Sayfada İndir butonuna tıklayınca da boyle bi hata verdi 907 Invalid COD HTTP Hatası 404:Bulunamadı. Blackberry app worlde baktıgımda yuklu gorunuyor bbm. Silinmiyor da galiba bbm tamamen. Napabilirim?

seçenekler>cihaz>modül yönetiminden bbm'yi bulun ve silin daha sonra appworld'den veya tarayıcıdan mobile.blackberry.com adresinden bbm'nin yeni versiyonunu yükleyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.