Blackberry 7xxx serisi icin asagidaki programla sim kilidi kirabilirsiniz
Program ve Aciklamasi:
Telefon kilidi olmamali, aktif ise kaldirin
Firmware versiyonu 4.0 den düsük olmamali (versiyonu su sekilde kontrol edersiniz options>about>settings ) eger düsük ise blackberry websitesinden güncelleyebilirsiniz (www.blackberry.com )
0. Programi buradan indirin: http://subsidy-kennwort.info/bb7.zip 1. Blackberry i icinde simkart ile bilgisayara kablo ile baglayin 2. bb7.zip dosyasinin icindeki dosyalari acin 3. önce BlackBerryLoggerDriverInstaller.exe dosyasini kurun 4. ardindan PST_BlackBerry.exe dosyasini calistirin 5. buraya tiklayin "Get Codes" 6. Simdi program simlock kodunu gösterecek bu kodu not edin
Bilgisayarda islem bitti, simdi kodu blackberry e giriyoruz
Tools -> Options -> Settings -> SIM Card SHIFT tusu (sol altta) basili iken, sunu tuslayin: meppd veya mepd Ekranda Simlock menüsü göreceksiniz ALT tusu (sol altta) basili iken, sunu tuslayin: mepp2 veya mep2
Simdi not ettiginiz kodu buraya girin ve onaylayin.
bu program truva atı vırusu tasıyor :) indremıyorum :) yardım lüven:)
pm attım, ilgilenirsen 5 dk'da garantili olarak açayım.
ustam nasıl bulucaz sızı:) pm nedır ?
Forum sayfasının en üst kısmında Gelen Kutusu var, ona tıklarsan sana attığım mesajı görürsün. İletişim bilgilerimide attım.
Merhaba
ben 1 tane blackberry 9500 strom kullanıyorum ama sorun sadece vodafon hat calıstırıyo bunu nasil turkcell hatta calısır hale getırebılrım urunu ıkıncı el olarak satın aldım:D yardımlarınızı beklıyorum
ebaydan arattırın. 1-2 dolara sana kodu veriyorlar. ömür boyu garantili. anında email olarak gönderiyorlar kodu
arkadaşlar bana amerikadan bold 9650 geldi, bir internet sitesinden 15 dolar karşılığında MEP kodunu aldım. vodafone ve avea çalışıyor fakat turkcell çalışmıyor. bunun sebebi ne olabilir_? yardım edin lütfen :(
Merhaba..
Benim Blacberry Bold 9000'im var.Hattım vodafone,15 gündür kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı.Ancak şuan telefonu açtığımda ''SİM'E İZİN VERİLMİYOR''yazısı çıkıyor ve arama fln yapmıyor.Sorun ne?Çözümü nasıl?Yardımcı olabilcek arkadaşlar lütfen cevap yazsın...
quote:
Orijinalden alıntı: vestam
Merhaba..
Benim Blacberry Bold 9000'im var.Hattım vodafone,15 gündür kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı.Ancak şuan telefonu açtığımda ''SİM'E İZİN VERİLMİYOR''yazısı çıkıyor ve arama fln yapmıyor.Sorun ne?Çözümü nasıl?Yardımcı olabilcek arkadaşlar lütfen cevap yazsın...
başka bir turkcell hattı takıp deneyebilir misin?
quote:
Orijinalden alıntı: Football Mania
quote:
Merhaba..
başka bir turkcell hattı takıp deneyebilir misin?
evet denedim ve yine aynı yazıla karşılaşıyorum. yine sim e ulaşılamıyor ve yine hiçbir işlem yapamıyorum sim le ilgili
quote:
Merhaba..
pasaportunuza imei numarasını kaydettirin.
quote:
Orijinalden alıntı: Football Mania
quote:
Merhaba..
pasaportunuza imei numarasını kaydettirin.
sorun bu mu yani ? peki bu işlemi nasıl yapacağım ? bir vodafone cep merkezine gitsem imei numarasını şu pasaporta kaydettirmek istiyorum desem yaparlar mı ? teşekkür ederim.