Şimdi Ara

: : : : BLACKBERRY SİM KART SORUNU : : : YARDIM : : : (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
29.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 15 gün içerisinde kapanması imei numarasının kayıtlı olmadığını gösterir.

şu linkten imei numaranızı sorgulayın:http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php

eğer 3 ay içerisinde yurda giriş yapmış pasaport bulabilirsiniz, telinizi kaydettirebilirsiniz. yalnız bu işlem için genelde pasaportu olanlar 100tl civarı bir rakam talep etmektedir.

evet aynen öyle yapacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

15 gün içerisinde kapanması imei numarasının kayıtlı olmadığını gösterir.

şu linkten imei numaranızı sorgulayın:http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php

eğer 3 ay içerisinde yurda giriş yapmış pasaport bulabilirsiniz, telinizi kaydettirebilirsiniz. yalnız bu işlem için genelde pasaportu olanlar 100tl civarı bir rakam talep etmektedir.

evet aynen öyle yapacaksınız.

peki son sorum ; benim bir arkadaşımda geçerli bir pasaport var ancak bu pasaporta kayıtlı bir telefon var yine de kaydettirebiliyor muyum ? teşekkür ederim.

• hayır en az 2 senenin geçmesi lazım pasaporta kaydettirildiğinden beri.
  • peki arkadaslar bende suan abd deyim burdan gitsem at-t den blackberry alsam turkiyede de pasaportuma kaydettirip gotursem birine simlocku acsa ben cihazi tamamen sorunsuz turkiyeden almis gibi kullanabilecegim dimi yoksa bazi kisitlamalar olcakmi uygulamalarda falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

peki arkadaslar bende suan abd deyim burdan gitsem at-t den blackberry alsam turkiyede de pasaportuma kaydettirip gotursem birine simlocku acsa ben cihazi tamamen sorunsuz turkiyeden almis gibi kullanabilecegim dimi yoksa bazi kisitlamalar olcakmi uygulamalarda falan?

birine götürmene bile gerek yok arkadaşım. eğer sıfır telefon alırsan aldığın yerden mep code isteyebilirsin ki hemen veriyorlar. ikinci el almayı düşünürsen de tr ye döndüğünde çok rahat bir şekilde halledebilirsin. ben ikinci el telefonumu ebay'den mep code alarak 1$'a hallettim.Pasaporta kaydettirdikten sonra herhangi bir kısıtlama olmaz.Buradan almış gibi kullanabilirsin.
  • merhaba. cihazı bugün itibariyle kaydettirdim. ne zaman kullanmaya başlayabilirim. kullanıma ne zaman açılır ? açıldığı zaman bir bildirim veya mesaj gelecek mi bana ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.