Şimdi Ara

Sim Kartsız telefon kullanmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
12.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar var mı böyle bir program!?www.mobildepoda vardı.İndirdimautopilot diyebir program ama oda bambaşka bişey çıktı..Ya benimistediğim şey sim kartsız telefonu açmak rehberi gezmek oyun oynamak fala!Uçaklarda telefonumla eğlenmeme engel olmasın mesela(uçakla uçacağım yokta işte vapurda falanda) Nolur yaa bir cevap lütfeeen...teşekkür ederiiim saygılar!

• telini belirtmemişsin. eğer 6600 ise telefonun uçuş modu özelliği çalışmamaktadır bu telde. 3650 de çalışıyor 3360ı bilemem p800-900 da bu özellik kendiliğinden mevcut.
  • www.guduwap.com da var.. programın adı Psiloc sTool

konumu: dowload arşivi / symbian programlar / çeşitli(karışık)

program istedigin özelliğin yanı sıra başka özelliklerede sahip. mesela ram i sıkıştırma, format atma falan.....

güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timomass -- 5 Kasım 2004, 22:09:17 >
  • telefonum 6600..yok mu???haydaaaa...tüh yaaaa....
  • timomass güzel demişsinde be3nim tel 6600 bunda çalışır mı ki? Varya çalışırsa aslansın abicim! :)
  • system tools 6600ın hiçbi versiyonunda çalışmamıştır.( yani sadece uçuş modu özelliği çalışmaz. restart ram sıkıştırma vs çalışır.)
  • ewt 6600 da calışıyor. ben denedim.. ama açıklamayı oku programı indirirken
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sim kartsız nokia yı açmak?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier.

system tools 6600ın hiçbi versiyonunda çalışmamıştır.( yani sadece uçuş modu özelliği çalışmaz. restart ram sıkıştırma vs çalışır.)

benim 6600 da calışıyor arkadaşım
  • ayrıca vapurda veya uçaktaki hostese fligh mod diye bişeyi nasıl açıkllamayı düşünüyorsun.millet sim kart olsun olmsın telefondan kaynaklandığını düşünüyo (ŞU malum sistemi kitleme olayı)
    yanlız sana şunu önerebilirim. iptal olmuş bloke olmuş herhangi bi simkartın varsa o simkartı takım oyun oynayabilirsin. yani şebeke olmadan sadece telefunu açmak için öyle bi hatsız simkartta alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier.

system tools 6600ın hiçbi versiyonunda çalışmamıştır.( yani sadece uçuş modu özelliği çalışmaz. restart ram sıkıştırma vs çalışır.)

üç ayrı versiyonu da farklı tellerde denedik çalışmadı. senin telin versiyonu kaç. yada programın versiyonu kaç
  • 6600 da çalışıyor. kartı çıkarınca tekrar açtığınızda sim kartı takın diyor, biraz bekleyin program devreye giriyor
  • hımmm ama hakikaten boş telefonun bir etkisi yok dimi....Timomass indiriyorum şimdi..deneyip haber verecem..bakalım doğru mu söylüyorsun
  • ha bak bu bekleme olayını biz yapmadık sim kartı takın deyince direkt çalışmadı dedik. bilgilendirdiğin için sağol. yanlız kaç saniye bekliyoruz.
  • telefon 5.27
    program 1.61
  • 15-20 sn bekle arkadas...
  • vay süper yaaa çalıştı yaw!Timomass allah senden razı olsun...!Artık film izlemeye devam yihuuu! Aslansın kaplansın süper be :) bu arad benim versiyon 4.09
  • elimden geldigince yardımcı olurum
  • eywallah :)
  • bu programda alarm falanda var çok iyi yaaa.. tekrar teşekkür timomass :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.