Şimdi Ara

Sim kartsız kullanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
20.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell ile olan anlaşmam sona erdi. Ve ben interneti yalnızca kendi ev bağlantıma wifi den bağlanarak kullandım mantıken para yazmaması gerekiyordu fakat turkcell in bundan da para aldığını ay sonu faturada gördüm. Zaten fatura detaylarında da gözüküyor kullanım ve ücretler.

Şimdi merak ettiğim şey telefonlar turkcell e kayıtlı , sim kartsız wifi ye bağlansam gene bunu algılayıp para yazabilir mi ? Yani aslında biraz saçma bir soru oldu yazmaz herhaldede ben genede emin olmak için birde size sormak istedim

• Yapay Zekanın Yanıtı

SIM Kart Olmadan İnternet Kullanımı

SIM kart olmadan internet kullanmak mümkündür. Wi-Fi bağlantısı olan herhangi bir cihazda, bir SIM kart olmadan internete erişebilirsiniz.

SIM Kart Olmadan Telefonda İnternet Kullanımı

Akıllı telefonunuz veya tabletiniz bir SIM kart gerektirmeden internet bağlantısı kurabilir. Aşağıdaki yöntemleri kullanarak SIM kart olmadan internet kullanabilirsiniz:

• Wi-Fi Bağlantısı: Çevrenizde bulunan Wi-Fi ağlarına bağlanarak internete erişebilirsiniz.
    • Bluetooth Tethering: Bluetooth özelliği olan bir cihazı, internet bağlantısını paylaşacak bir erişim noktası olarak kullanabilirsiniz.
    • USB Tethering: Telefonunuzu veya tabletinizi bilgisayarınıza USB kablosuyla bağlayarak bilgisayarınızın internet bağlantısını paylaşabilirsiniz.
    • Kamu Wi-Fi Erişim Noktaları: Kütüphaneler, kafeler ve havaalanları gibi halka açık yerlerde bulunan ücretsiz Wi-Fi erişim noktalarına bağlanabilirsiniz.

SIM Kart Olmadan İnternet Bağlantısı

Bir SIM kart olmadan internete bağlanmanın birkaç yolu vardır:

• Wi-Fi Bağlantılı Saatler ve Takılabilir Cihazlar: Wi-Fi özellikli akıllı saatler ve fitness takip cihazları, bir SIM kart kullanmadan internete bağlanabilir.
    • Ev İnterneti: Ev internet bağlantınızı, bir SIM kart gerektirmeyen bir Wi-Fi yönlendirici aracılığıyla paylaşabilirsiniz.
    • Uydu İnterneti: Uzak bölgelerde veya geleneksel internet bağlantısının olmadığı yerlerde uydu interneti kullanılabilir.

SIM kart olmadan internet kullanmak, mobil kapsam dışı alanlarda veya veri planı olmadan internete erişmeniz gerektiğinde kullanışlı bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yazmaz tabi ki ama diğer şekilde de wi-fi kullanırken ücret almaması gerekir. Garip olmuş, ne kadar ücret aldılar ki aylık internet kullanımı için?
  • Wi-fi'dan bağlı olduğunuzu sanıp 3G kullanmışsınız sanırım. Yoksa Turkcell'in wi-fi üzerinden kullanım için fatura kesmesi söz konusu olamaz. Siz wi-fi'dan kullandığınız internetin parasını zaten internet sağlayıcınıza (TTNet, Uydunet vs.) ödüyorsunuz.

Sim kartı çıkarmanıza gerek yok. Telefondan wi-fi dışındaki internet bağlantılarını (3G, GPRS, EDGE) devredışı bırakabiliyor olmanız lazım. Bu durumda sadece wi-fi bağlantınızı kullanır. iPhone'um olmadığı için nasıl yapıldığı konusunda yardımcı olamıyorum, kusura bakmayın.
  • Edge acik kalmistir disarida oldugunuz anlarda da girmistir nete WİFİden para almasi imkansiz
  • 3G kapalı arkadaşlar. Ne var ne yok kapalı. Benim wifi ye girdiğim saat ve tarihleri fatura detayında görebiliyorum wifi bağlantılarımın hepsine para yazmış
  • Sim kart olmadan wifi ile girebilir miyiz?..
    Telefonu ve wifi yisim kartsız ama wifi linasıl çalışyırırız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uysalistan

Sim kart olmadan wifi ile girebilir miyiz?..

Elimdeki 2 cihaz hariç hiçbirisinde sim kart takılı değil. Hepsinden de wifi ile giriş yapıyorum. Yani evet sim kart olmadan da wifi ile giriş yapabilirsin internete.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

Orijinalden alıntı: uysalistan

Sim kart olmadan wifi ile girebilir miyiz?..

Elimdeki 2 cihaz hariç hiçbirisinde sim kart takılı değil. Hepsinden de wifi ile giriş yapıyorum. Yani evet sim kart olmadan da wifi ile giriş yapabilirsin internete.

O zaman çocuklara tablet yerine hatsız telefon alalım. Tabletler kırılıyor ve dokunmatikleri dandik olduğundan internete girmek onlarla bir işkence...

• APPLE ın bununla.ilgili bir menüsü var. Google de bulup kapatın .

3g/4g ile wifi aynı anda kullanılıp inteenet hızı arttırılıyor.

herşey kapalı sadece wifi açık diyorsanızda zaten bu durum imkansız :)))

ikiz sim kart kullanmıyorsanız

• Wifi ye hucresel veriyle destek modu aciktir. Bu durumda hucresel kpalida olsa kullanim saglar. Ucret de odersiniz.

Kontrol icin. Ayarlar. Hucresel. En en altta WİFİ YARDİMİ acikmi bakin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.