Şimdi Ara

Sim Kartsız Tablette Whatsap Kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
2
Favori
9.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Herkese merhaba. Bu yazımda Gsm desteği olmayan bir başka değişle sim kart girişi bulunmayan, telefon aramalarını gerçekleştiremediğimiz tablet bilgisayarlarda Whatsapp kullanılabilir mi ? Nasıl kullanılır ? Nasıl yüklenir ? bunu anlatmak istiyorum.

İnternette Google 'ı açıp tablet ve whatsapp yazdığınızda herkesin gsm desteklemeyen tabletlerden whatsapp 'a girilmiyor mu ? Nasıl ayarlarız ? Tabletim de whatsapp var ama kullanamıyorum ? Tablette whatsapp rehberini nasıl oluşturacağız ? benzeri bir sürü cevaplanmayan sorusunu bulabilirsiniz. Özellikle forumlarda bu konu artık neredeyse sıradan bir konu haline gelmiş. Ortalık cevabını alamayan kullanıcılarla dolu. Arkadaşlar benim de geçen gün elime Hi Level 'in HLV-T704 modeli olan tableti geçti. Açınca whatsapp 'ın içinde kurulu olduğunu görüyorsunuz. Fakat giriş yaptığınız da kendi numaranızı tanımladıkdan sonra "Rehberinizde kimse yok" benzeri bir uyarı görüyorsunuz. Numara ekleme yapacak yer yok. Sadece whatsapp 'ı Google+ Facebook Twitter Gmail gibi hesaplarınız varsa orada ki arkadaşlarınıza önerme seçeneğiniz var. Yani kullanamadığınız whatsapp 'ı arkadaşlarınıza öneriyorsunuz :) Komik.

Ama bu sorunun bir çözümü var. Bahsettiğiö HLV-T704 modelli tabletim de gsm desteği veya sim kart girişi yok. Herhangi bir aparatta kullanmıyorum. Ama whatsapp 'ı kullanıyorum.

Dilerseniz nasıl yapacağımıza geçelim.

1) Öncelikle tabletiniz de bulunan whatsapp uygulamasını kaldırın ve gmail hesabınız yoksa buraya tıklayarak kendinize bir gmail hesabı oluşturun. Gmail hesabınız varsa bu adımı geçin.

2) Bu adımı bilgisayardan yapacaksınız. Tabletinizin tarayıcısından Gmail 'e girerseniz Rehber bölümünü göremezsiniz..Gmail 'a kaydolup hesap oluşturdukdan sonra hesabınızda oturum açın ve aşağıda ki fotoğrafta da gösterdiğim sol üst köşede ki Gmail butonuna bastıktan sonra Rehber sekmesine tıklayın.

3) Rehber sekmesine tıkladıkdan sonra karşımıza çıkan ekranda istenilen bilgileri giriyoruz. Ad Soyad Adres Doğum günü vs gibi bilgiler bulunmakta. Hepsini doldurmanıza gerek yok. Whatsapp 'ın ihtiyac duyduğu kısımlar sadece isim ve cep telefonu kısmı. Bu iki kısmı mutlaka doldurun. Enter tuşuna basarak kaydı tamamlayın.

4) Burada dikkat etmemiz gereken önemli bir nokta var arkadaşlar. Kişiyi kaydederken mutlaka Starred in Android seçeneği aktif olmalı. Aktif değilse whatsapp rehberinizi yine göremez. Bunu yapmanın yani eklediğimiz arkadaşımızı whatsapp 'ın görmesini sağlamamız için aşağıda ki fotoğrafta gördüğünüz üst kısımda bulunan tuşa basıp Starred in Android seçeneğini etkinleştirmeliyiz.

5) Bu işlemlerin tümünü eksizsiz yaptıkran sonra artık tabletimize dönebiliriz. Burada dikkat edilmesi gereken bir kısımda whatsapp 'ı Google Play 'den yani başka bir değişle Android marketten değil whatsapp 'ın kendi sitesinden kurmamız. Google Play 'de ki whatsapp 'ın mobil versiyonu sanıyorum. Çünkü önce rehberimi oluşturdukdan sonra Google Play 'den whatsapp 'ı kurdum fakat numaraları görmedi. Whatsapp 'ı tekrar kaldırıp kendi sitesinden indirdiğim de numaraları gördü.

5.5) Whatsapp 'ın sitesine gidin (tıklayın). Tabletinize indirdikden sonra yani yeni baştan kurduğunuz için sizden kendi numaranızı tanımlamanızı isteyecek. Bu işlemi yaptıktan sonra Gmail rehberiniz de ki eklemiş olduğunuz arkadaşlarınızla konuşma yapabilirsiniz..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hatsız Tablette WhatsApp Kullanma

WhatsApp, dünya çapında yaygın olarak kullanılan bir mesajlaşma uygulamasıdır. Ancak geleneksel olarak, WhatsApp'ı kullanmak için bir SIM karta ihtiyaç duyulur. SIM kartı olmayan tablet sahipleri, bu nedenle WhatsApp'ı tabletlerinde kullanamazlar.

Bu sorun için bir çözüm, hatsiz WhatsApp kullanmaktır. Hatsiz WhatsApp, SIM kart kullanmadan WhatsApp'ı tabletlerde kullanmana olanak tanıyan bir uygulamadır. Bu uygulamayı kullanarak, normal bir WhatsApp hesabı oluşturabilir, mesaj gönderebilir, fotoğraf ve video paylaşabilir ve hatta sesli ve görüntülü aramalar yapabilirsin.

Hatsiz WhatsApp'ı kullanmak için şu adımları takip edebilirsin:

1. Tabletine Google Play Store'dan hatsiz WhatsApp uygulamasını indir ve kur.
    2. Uygulamayı aç ve bir WhatsApp hesabı oluştur.
    3. Hesabını doğrulamak için sana gönderilen doğrulama kodunu gir.
    4. Doğrulama tamamlandıktan sonra, WhatsApp'ı normal bir şekilde kullanmaya başlayabilirsin.

Hatsiz WhatsApp, SIM kartı olmayan tablet sahipleri için mükemmel bir çözümdür. Bu uygulama ile WhatsApp'ın tüm özelliklerine erişebilir ve sevdiklerinle iletişim halinde kalabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadaşım merhaba,

Çok güzel izah etmişsiniz,Galaxy tab 3 t 310 8.0 tabletim de (sim kart girişsiz)

Yükledim kullanıyorum sorun yok süper fakat aşamadığım bir durum var,

Whattsapp'a güncelleme geliyor,bildirim geliyor,google play'e yönlendiriyor fakat cihazınız bu sürüm ile uyumlu değildir diyor

Bu sorunu nasıl aşabilirim yardımcı olabilir misiniz..??

Kolay gelsin...
  • Whatsaap ı başka yerden yüklemeyi deneyin gplay dışında marketten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hem telefonumda hemde artes q1003 marka Wifi MODEL tabletimde uzun zamandır kullanıyordum whatsappı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Piranha Ultra 2 Tab 9'' tabletime Avea jet modem MF667 marka modemi bağladım ve internete girebiliyorum artık.
    Avea jet modem MF667 uyum sağladı. Önce tabletin kablosuz bağlantısını kapattım. 3g modemi otg kablo ile tablete bağladım.
    İki dakika bekledim. Bağlandı . hepsi bu kadar. Kurulum falan yapmaya gerek kalmadı. Ha bu arada avea nın 500dk, 2GB internet , 5000sms , 23tl olan tarifesi ile telefonumdaki sim kartı 3g modeme taktım. Yani iletişim ve internet ücretine artık 23tl ödeyeceğim. ve çok hızlı bağlanıyor.
    modem zaten 21 mgbt olan yeni model. .Gayet güzel çok memnunum.

herkese tavsiye ederim....

• teşekkürler sizin yönteminiz ve pcde bluestacks android programı ile windowsta whatsup kullanabiliriz.
    deneyip yazarım.
    http://www.bluestacks.com/app-player.html
    bu programı kurduğunuzda pcniz android tablet olacaktır. Kolay sorunsuz kurulur.
    edit: program çalıştı ama cep tel nosu 2 cihazda birden çalışmıyormuş. O yüzden tablet olarak çalışırken
    ceptel iptal oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2E26CFC3 -- 18 Haziran 2014; 16:28:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek sim kart ile ipad ve iphone?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.