Şimdi Ara

SİM KARTSIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SİM KARTSIZ TELEFONU AÇABİLİRMİYİM YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamurat39 -- 5 Eylül 2005, 0:13:36 >

• güselsoru 6630 da açılıyo
  • 6680/81 de açılıyo
  • Benim n-gage'de hatsız seçeneği var ama daha kart takmadan açabilmiş değilim. Nasıl açılıyor acaba.
  • KARDEŞLER BANA NASIL AÇILIR ONU ANLATIR
  • sim kartı çıkarıcaksın telefonun açma tuşuna 2 sn basıcaksın bu kadar basit
  • peki 6630'u sim kart olmadan açınca hangi özellikleri kullanabiliyorsunuz?

6230i'de açılıyo mu simkart olmadan bilen var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sim kartsız nokia yı açmak?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • simkart takmadan açınca tüm özelliklerini kullanıyosun sadece arama yapamıyosun buda doğal olarak yani 6230i olmaz
  • bu symbian'la ilgili bişey mi. yani 6230i'yi neden kullanamıyoruz...(yanlış anlamayın bilmediğim ve merak ettiğim için soruyorum)
  • symbianla alaksı yok bazı telefonlarda böle bi özellik var ... ama 6230i de yok maleseff
  • s60 serisi symbian TELEfonLarda o özeLLik oLmayan teLLEre programını yukLeyıp acabiLirsiniz.
  • standart olarak siemensin bir cihazıda açılıyor. ama arama filan yapılamıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: krbck

peki 6630'u sim kart olmadan açınca hangi özellikleri kullanabiliyorsunuz?

Arama-mesaj-gprs hariç herşeyi yapabiliosun. Yani şebekeyi kullanmadıgın tüm özellikler. Ucak yolculukları icin ideal..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AksakalliWolverine

quote:

Orjinalden alıntı: krbck

peki 6630'u sim kart olmadan açınca hangi özellikleri kullanabiliyorsunuz?

Arama-mesaj-gprs hariç herşeyi yapabiliosun. Yani şebekeyi kullanmadıgın tüm özellikler. Ucak yolculukları icin ideal..

öylede gelde uçaktakilere anlat derdini....
  • w800i veya k750 ninde sim kart yokken arama dışında tüm özellikleri aktif oluyormu ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

w800i veya k750 ninde sim kart yokken arama dışında tüm özellikleri aktif oluyormu ??

BİLDİĞimiz gibi w800i'de sırf mp3 çalar olarak kullanma var ama burada sadece mp3 çalar ve videolar aktif oluyor.Simkartı çıkarıp deneme yapmadım....
  • e398.......... bu telefonda da var artik
  • 3650de açılıyor.Sumbian programı yüklüyorsun.Eğer symbianlıysa telefonun göndereyim programı sana.
  • peki bu prg free nerden bulabilirim?ben hiç denemedim ama sx1 de acaba oluyormu peki sim kartı çıkartınca ayarlar değişiyormu yinede?teşekkürler...

quote:

Orjinalden alıntı: egzersayz

s60 serisi symbian TELEfonLarda o özeLLik oLmayan teLLEre programını yukLeyıp acabiLirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

w800i veya k750 ninde sim kart yokken arama dışında tüm özellikleri aktif oluyormu ??

BİLDİĞimiz gibi w800i'de sırf mp3 çalar olarak kullanma var ama burada sadece mp3 çalar ve videolar aktif oluyor.Simkartı çıkarıp deneme yapmadım....

bi zahmet denesen ??! :P
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.