Şimdi Ara

blackberry onerir misiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Doğru hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle oneririm,klavyeli istersen q10 cok iyi bir cihaz,full dokunmatikte ise z10 oldukca basarili,cihazi kullanirken cozmekten dahi zevk alacaksin bundan emin ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faal

eski model blackberry cihazları o fiyattan bulabilirsiniz, ama cihazı tam fonksiyonlu kullanabilmek için bis paketiyle beraber kullanmanız gerekir. ayrıca eski modellerde android uygulamaları çalıştırma ne yazıkki yok. bis paketi operatörler tarafından blackberry kullanıcılarına özel satılan bir pakettir. internet paketi gibidir ama daha ayrıcalıklıdır. verileri sıkıştırarak düşer. 1 gb bis paketi 8 gb internet paketine denktir. fiyatıda türkcellde aylık 19.90 diye hatırlıyorum. facebook, twitter gibi uygulamaları kullanmak için bu paketin olması şart. internet paketiyle kullanılamıyor. ama wifi ağına bağlanarak kullanabilirsiniz.

ben 9700 ve 9800 cihazlarını kullandım. ve hiçbir zaman keşke almasaydım demedim.

Ben şu an Vodafone hattımLa blackberry kullanıyorum.

Vodafone'daki bis paketi diğer operatörlerden farkLı çalışıyor.

Diğer operatörlerde bis paketi içinde internette veriyorlar. Vodafone'da ise bis paketine internet dahil değil. BiS haricinde internet paketiniz varsa interneti oradan kullanıyorsunuz.

Vodafone bayileri ve MH bu konuda detayLı bilgiye sahip değil. Sorduğunuzda sadece fiyat bilgisini veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 27 Eylül 2014; 23:57:14 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.