Şimdi Ara

blackberry onerir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, suanda gm discovery telefonum var, fakat androidden biktim, ioslarin fiyati cok fazla. Blackberry cok hosuma gidiyor tasarimi falan. Oyun oynayan birisi değilim klasik whatsapp facebook instagram gibi uygulamalarin olmasi yeterli. Bu duzeyde bi blackberry onerir misiniz kasma donma sorunu olmayan. Telefona fazla para vermek istemiyorum o yuzden bunlarin olmasi yeterli. Klavyeli veya dokunmatik klavyeli olmasi farketmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Partysquad -- 10 Eylül 2014; 17:42:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bb10 işletim sistemi piyasadaki en stabil ve seri işletim sistemidir. whatsap, facebook vs uygulamaları rahatlıkla kullanabilirsiniz. instagram gibi markette olmayan uygulamalarıda androidden port ederek rahatlıkla çalıştırabilirsiniz. oldukça basit bir işlemdir kafanızda soru işareti bırakmasın bu konu. tavsiyem hemen almanız yönünde.
  • faal kullanıcısına yanıt
    z10 mu tavsiye edersiniz? istanbulbilisimde 800 tlnin altında fiyatı var.
  • o tamamen sizi zevkinize bağlı olan birşey. ben çok sms harcarım, klavyeyi çok kullanırım derseniz q10 tavsiyemdir. ama yok günlük kullanım ve şık tasarım olsun derseniz z10 istediklerinizi karşılar.
    fiyatlar hakkında tam bilgim yok, fakat çok para vermek istemiyorum, isteklerimi karşılayacak en uygunu hangisidir? 250 tlye kadar sıfır blackberryler varmış.
  • eski model blackberry cihazları o fiyattan bulabilirsiniz, ama cihazı tam fonksiyonlu kullanabilmek için bis paketiyle beraber kullanmanız gerekir. ayrıca eski modellerde android uygulamaları çalıştırma ne yazıkki yok. bis paketi operatörler tarafından blackberry kullanıcılarına özel satılan bir pakettir. internet paketi gibidir ama daha ayrıcalıklıdır. verileri sıkıştırarak düşer. 1 gb bis paketi 8 gb internet paketine denktir. fiyatıda türkcellde aylık 19.90 diye hatırlıyorum. facebook, twitter gibi uygulamaları kullanmak için bu paketin olması şart. internet paketiyle kullanılamıyor. ama wifi ağına bağlanarak kullanabilirsiniz.

ben 9700 ve 9800 cihazlarını kullandım. ve hiçbir zaman keşke almasaydım demedim.
    Tesekkurler hocam, peki o telefonlarda instagram facebook twitter appleri var mi? Z10 800 lira civari, ben o kadar vermek istemiyorum. Peki bis paketi yaptiktan sonra ayrica normal internet paketine ihtiyacim yok dimi? 1 GB bis paketi alirsam direkt girebiliyorim istedigime. Eger o telefonlardan facebook twitter vine instagram whatsapp kik falan giriliyorsa hangi modeli onerirsiniz?

• bahsettiğiniz cihazlar eski model cihazlar. eski modellerde android çalıştırma özelliği olmadığı için instagram ve vine yok. ama diğer güncel popüler uygulamalar mevcut. bis paketi olursa internet paketine gerek kalmaz. blackberry kullanmasını bilene gerçekten iyi bir telefon. klavyeli telefonlardaki rahatlığı hiçbir telefonda bulamıyorum. bazen sağda solda başkalarının elinde o telefonları görünce eski bir dostu görmüş gibi oluyorum. karar sizin.
    Vine instagram vs calistirmasi gerekiyordu, o zaman z10dan baska care yok, o fiyata alabilecegim en iyi blackberry z10 mudur?

• Bence nokia lumialarada bir goz at derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z10 çok şık bir telefon. Yenilik istiyorsanız gayet iyi olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partysquad

Vine instagram vs calistirmasi gerekiyordu, o zaman z10dan baska care yok, o fiyata alabilecegim en iyi blackberry z10 mudur?

o fiyata en iyisi odur. öyleki şuan teknosa vs büyük marketlerde 1500 üzeri satışı halen devam ediyor. ben yaklaşık 9 aydır kasma donma olmadan ve keşke demeden kullanıyorum. androidden 2 gömlek üstün işletim sistemine sahip. tek eksiği uygulama olarak gösteriliyordu ama android uygulamalarının %80'ini androidden daha iyi çalıştırması bu açığı kapattı. ekim ayında gelecek güncellemeyle bu oran %90'ın üstüne çıkacaktır.
  • Bende yaklaşık 1 saat önce İstanbul bilişim'den z10 aldım 800 tl'ye. İpod um var ios açığını kapatıyor, android çok kullandım ondan bıktım, bu telefonla konuşma mesajlaşma ve sosyal ağları kullanacağım, ipod'umda uygulamalar ve oyunları. İyi bir android telefon almak istesem nereden baksanız en az 1200-1300 tl den başlayacak.
    Hazır ipod'um varken en mantıklısı aldığım telefon galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gucur0nur

Bence nokia lumialarada bir goz at derim

Z10 şuanda 750₺ civarına alınabiliyor. 750 civarına alınabilecek hangi lumia da nfc, hdmi, 2gb ram gibi gibi özellikler var? Lumiaların birinde olan özellik diğerinde yok maalesef. Ayrıca android market de z10 da büyük avantaj, uygulama sıkıntısı hiç yaşatmaz... ben de aylarca lumia ile z10 arasında gidip geldim, inceledim, denedim sonunda z10 aldım iyiki almışım...

• quote:

Orijinalden alıntı: kaiowas

Bende yaklaşık 1 saat önce İstanbul bilişim'den z10 aldım 800 tl'ye. İpod um var ios açığını kapatıyor, android çok kullandım ondan bıktım, bu telefonla konuşma mesajlaşma ve sosyal ağları kullanacağım, ipod'umda uygulamalar ve oyunları. İyi bir android telefon almak istesem nereden baksanız en az 1200-1300 tl den başlayacak.

Cahilliğimden soruyorum iphod mp3 çalar değil mi? Artık bütün telefonlarda zaten mp3 çalar var, ses kalitesi için mi yoksa başka sebepleri de mi var iphod u ayrıca kullanmanızın?

• quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

quote:

Bende yaklaşık 1 saat önce İstanbul bilişim'den z10 aldım 800 tl'ye. İpod um var ios açığını kapatıyor, android çok kullandım ondan bıktım, bu telefonla konuşma mesajlaşma ve sosyal ağları kullanacağım, ipod'umda uygulamalar ve oyunları. İyi bir android telefon almak istesem nereden baksanız en az 1200-1300 tl den başlayacak.

Cahilliğimden soruyorum iphod mp3 çalar değil mi? Artık bütün telefonlarda zaten mp3 çalar var, ses kalitesi için mi yoksa başka sebepleri de mi var iphod u ayrıca kullanmanızın?

Evet ipod iphone nun kabaca hattı olmayan hali. Onun dışında herşeyi aynı. Kendimi bildim bileli hep ipodum olmuştur. Onun yanınada android telefonum. Direk iphone alsam şarj sorunum olacak. 1 gün bile gitmeyecek. Bu yüzden ipod da oyun ve uygulama, Blackberry de konuşma, mesaj ve sosyal ağları kullanacağım

• quote:

quote:

quote:

Evet ipod iphone nun kabaca hattı olmayan hali. Onun dışında herşeyi aynı. Kendimi bildim bileli hep ipodum olmuştur. Onun yanınada android telefonum. Direk iphone alsam şarj sorunum olacak. 1 gün bile gitmeyecek. Bu yüzden ipod da oyun ve uygulama, Blackberry de konuşma, mesaj ve sosyal ağları kullanacağım

ipod a uygulama yüklenebiliyor mu? yani wifi appstore desteği var ozaman... bataryası nasıl peki?

• quote:

quote:

quote:

quote:

ipod a uygulama yüklenebiliyor mu? yani wifi appstore desteği var ozaman... bataryası nasıl peki?

Tabi yükleniyor. Dedimya iphone'nun hatsız hali. Wifi olan heryerden internet'e bağlanıp iphone'la yaptığın herşeyi yapabilirsin ( Arama ve mesaj hariç) Bende ipod 5. nesil var. devamlı wifi'ye bağlı, işe gidip gelirken müzik dinlerim ( toplam 1 saat), 1 - 2 saat civarı oyun oynarım, neti kullanırım, sanırım min 2 gün gidiyor. Oyun oynamayanlar için 4-5 gün gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: faal

eski model blackberry cihazları o fiyattan bulabilirsiniz, ama cihazı tam fonksiyonlu kullanabilmek için bis paketiyle beraber kullanmanız gerekir. ayrıca eski modellerde android uygulamaları çalıştırma ne yazıkki yok. bis paketi operatörler tarafından blackberry kullanıcılarına özel satılan bir pakettir. internet paketi gibidir ama daha ayrıcalıklıdır. verileri sıkıştırarak düşer. 1 gb bis paketi 8 gb internet paketine denktir. fiyatıda türkcellde aylık 19.90 diye hatırlıyorum. facebook, twitter gibi uygulamaları kullanmak için bu paketin olması şart. internet paketiyle kullanılamıyor. ama wifi ağına bağlanarak kullanabilirsiniz.

ben 9700 ve 9800 cihazlarını kullandım. ve hiçbir zaman keşke almasaydım demedim.

Hocam yanlış bilgilendirme olmasin artık bb leri bis olmadan da normal internet paketiyle hiçbir fark olmadan kullanbiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: nereden23

quote:

Orijinalden alıntı: faal

eski model blackberry cihazları o fiyattan bulabilirsiniz, ama cihazı tam fonksiyonlu kullanabilmek için bis paketiyle beraber kullanmanız gerekir. ayrıca eski modellerde android uygulamaları çalıştırma ne yazıkki yok. bis paketi operatörler tarafından blackberry kullanıcılarına özel satılan bir pakettir. internet paketi gibidir ama daha ayrıcalıklıdır. verileri sıkıştırarak düşer. 1 gb bis paketi 8 gb internet paketine denktir. fiyatıda türkcellde aylık 19.90 diye hatırlıyorum. facebook, twitter gibi uygulamaları kullanmak için bu paketin olması şart. internet paketiyle kullanılamıyor. ama wifi ağına bağlanarak kullanabilirsiniz.

Hocam yanlış bilgilendirme olmasin artık bb leri bis olmadan da normal internet paketiyle hiçbir fark olmadan kullanbiliyorsunuz.

eski model blackberry, yani bb10 öncesi işletim sistemini kullanan blackberry cihazlarında bis paketi devam ediyor. benim kastettiğimde buydu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.