Şimdi Ara

Blackberry passport kullanan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullananlar yazabilirmi ürün nasıl iyimi iphoneden geçmeme değermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba , iki hafta civarıdır passport kullanıyorum inanılmaz memnunum . özellikle pili yogun kullanıyorsanız mükemmel . söyle söyliyim bb z10 u gunde 3 kere sarj ediyordum note 3 ise sabah 8 den aksam 10 11 civarına kadar kullanabiliyordum ama passport bana bile 2 gun gidiyor. pil konusunda en ufak sıkıntı yok . . . telefon malzeme kalitesi görüntü ekran vs cok cok iyi ama kalınlık alışmak istiyor . alışınca kare ekran gercekten cok kullanışlı diğerleri uzun ince kalıyor yanında yani görüş alanı cok mükemmel . . cok uygulama yok evet ama android in apk dosyalarının hemen hemen hepsi çalışıyor yani bu problemde çözülmüş . . benim gördüğüm tek sıkıntı film veya videoda tam ekran olamıyor şeklinden dolayı . . açıkcası iphone kullanmanamadım 2 gun dayanabildim sonra note serisinden devam etmiştim . özellikle bb yi seviyorsanız gerçekten cok iyi . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzyel

merhaba , iki hafta civarıdır passport kullanıyorum inanılmaz memnunum . özellikle pili yogun kullanıyorsanız mükemmel . söyle söyliyim bb z10 u gunde 3 kere sarj ediyordum note 3 ise sabah 8 den aksam 10 11 civarına kadar kullanabiliyordum ama passport bana bile 2 gun gidiyor. pil konusunda en ufak sıkıntı yok . . . telefon malzeme kalitesi görüntü ekran vs cok cok iyi ama kalınlık alışmak istiyor . alışınca kare ekran gercekten cok kullanışlı diğerleri uzun ince kalıyor yanında yani görüş alanı cok mükemmel . . cok uygulama yok evet ama android in apk dosyalarının hemen hemen hepsi çalışıyor yani bu problemde çözülmüş . . benim gördüğüm tek sıkıntı film veya videoda tam ekran olamıyor şeklinden dolayı . . açıkcası iphone kullanmanamadım 2 gun dayanabildim sonra note serisinden devam etmiştim . özellikle bb yi seviyorsanız gerçekten cok iyi . . .

ben aşırı msj yazan biriyim facebook takılırım birde msj önemli msj nasıl rahat yazılıyormu arka plan yine eskisi gibi beyazmı foto vs koyulabiliyormu

birde kolay msjlaşma varmı yani kilidi açmadan msja cevap verme filan gibi

• Uzun zaman Blackberry kullandım. Halen de ikinci telefonum Blackberry q10. BB os 10 işletim sistemli her telefonu kullandım diyebilirim. q5,z10,q10. Passport modelinde de diğer yeni nesil bb ler gibi bütün android uygulamarını hiç uğraşmadan yükleyip çalıştırabilirsiniz. Passport isimli son telefonunu kullanmadım ama yakın bir tanıdığım 2900 tl ye aldı . Parasını hak eder mi derseniz, iphone 6 ya 2000-2500 tl veriliyorsa passport da bu parayı hak eder. fazla inceleme fırsatım olmadı. zaten içinde bb os 10.3 var. Malzeme kalitesi muhteşem. Hoparlörden çıkan ses harika. paranız varsa tavsiye derim. Bir de klavye teknolojisinin sınırlarını zorlamış BlackBerry. Ancak tr.blackberry.com sitesini kapatığı için ve iyice Türkiye pazarından çekildiği için BlackBerry ye kızıyorum. Gerçi adamlar ne yapsın millet kafayı android ile bozmuş durumda.
  • Kullanıyorum ve hamd olsun cok memnunum. Bıraz alısmak gerekıyor, alıstıktan sonra cok pratık gelıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • melankoln34 kullanıcısına yanıt
    mesaj yazmak gercekten kolay ve zevkli , msg duvar kağıdını bilmiyorum açıkcası hiç kurcalamadım ama isterseniz gazete okuyun isterseni internette takılırken vs gelen mesajları olduğunuz yerden cıkmadan cevaplayabiliyor ve işinize devam ediyorsunuz bu zaten bb10 la gelen bir güzellik . hoparlor olayı hakikaten arkadasın dediği gibi aşmış coğu laptop u bozar derecede güzel ve yüksek .

mesela note 3 tede 3gb ram vardı ama boşta kalan kısmı gün sonunda iyice azalırdı ama bu telefonda 1gb a yaklasmıo bile o yuzden cok rahat takılma kasma kesinlikle yok . .

iphoneların fiyatlarına bakınca normal gibi gözüksede bi telefon için uçuk tr de satılanlar bana yurtdışından 1700 civarı geldi imkanınız varsa yurtdışından alın derim . . .

şurası kesin asla pişman olmazsınız ve en güzelide kimsede olmaması , BB ayrıcalıktır :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.