Şimdi Ara

BlackBerry PlayBook Uygulama İncelemeleri&Deneyimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  BlackBerry PlayBook Uygulama İncelemeleri&Deneyimleri

BlackBerry PlayBook Uygulama&İnceleme
    BlackBerry'nin açık noktası uygulamaydı. PlayBook güçlü, her yönüyle iyi geliyor olsa da insanların uygulamadan dolayı kafaları karışıyor. PlayBook uygulamalarını indirdikçe incelemelerini ve resimlerini buraya aktaracağım. Düşüncem uygulama konusunda iPad kadar olmasa da gelişmiş. İllegal yollardan elde etseniz bile düzgün çalışabiliyor, hızlı ve stabil. Android'ten daha güzel olduğunu bile söyleyebilirim bazı konularda.

SimCity Deluxe HD
    Bildiğiniz şekildeki şehir yönetme oyunu. PC'de oynamışsınızdır mutlaka, beğendiyseniz kesinlike bunu da seversiniz. Simcity gibi bir oyunun dokunmatik ekranda zor oynanacağı düşüncesi olsa da tam tersi, bilgisayardan daha rahat oynanıyor, hep oynadığım oyunlar arasındadır. Oyunda senaryolardan başlama, 0'dan başlama veya daha önceki kaydınızdan devam etme seçenekleri var. Android'dekinde hep force close olduğuna ve takıldığına şahit oldum. Bunda kesinlikle öyle bir sorun yok. Zaten PowerVR SGX540..

BlackBerry PlayBook Uygulama İncelemeleri&Deneyimleri  BlackBerry PlayBook Uygulama İncelemeleri&Deneyimleri BlackBerry PlayBook Uygulama İncelemeleri&Deneyimleri BlackBerry PlayBook Uygulama İncelemeleri&Deneyimleri

Splashtop Remote Desktop HD

Program başarılı bir remoting programı. Bir program da PC'ye kuruyorsunuz ve kaliteli olarak PC'nizi tablette kullanıyor, herşeyine erişip, hatta içindeki müzikleri tabletin hoparlöründen dinleyebiliyorsunuz. Bu programı kullanarak TiviBu problemini halledebilirsiniz. Uzakta olduğunuz zaman Google Mail ile gene bağlanabilirsiniz. Metro arayüzünü de destekliyor.Kısacası must-have apps arasına giriyor benim için.

BlackBerry PlayBook Uygulama İncelemeleri&Deneyimleri BlackBerry PlayBook Uygulama İncelemeleri&Deneyimleri

Monopoly HD
    Monopolyseverler, artık yanınızda taşımanıza gerek yok o kütüğü. Tabletinizi alın yeter! Tabletop modu ile 4 kişiye kadar tableti oyun masası gibi kullanabiliyorsunuz, tablet her yöne kendi dönüyor ve bir oyun masası olarak kullanılabilmek için elinden geleni yapıyor ve işe yarıyor da. Robotlarla veya online de oynayabiliyorsunuz oyunu. Grafikleri güzel ve akıcı, en zevklisi zar atmak.

BlackBerry PlayBook Uygulama İncelemeleri&Deneyimleri BlackBerry PlayBook Uygulama İncelemeleri&Deneyimleri BlackBerry PlayBook Uygulama İncelemeleri&Deneyimleri BlackBerry PlayBook Uygulama İncelemeleri&Deneyimleri

Fotostore Pro (Photoshop for PlayBook)
    Program mükemmel. Gerçek photoshop hissi vermiyor, gerçek! Her türlü ayar ve efekti var, özellikle resimleri güzelleştirmek için. Burda ss olsun diye ben de rastgele birkaç efektle bir şeyler yaptım. Bu program zaten başlı başına mükemmel fakat bazı eksileri var. Mesela bende resim yüklemeye tıklayınca dosyaların (resim seçme alanı) açılması meşakatli ve dokunmatik olarak kullanmada başta zorluk yaşayabiliyorsunuz, fakat sonra size pc'den rahat geliyor. Resim düzeltmeleri, logo ve imza düzeltmeleri ve diğer düzeltmeler için bilgisayara gerek kalmıyor. Burdan hallediyorsunuz. Rakipleri bu alanda TouchUP Pro. O daha basit işler için yap-kaydet işlevi görüyor. Photoshop touch'la ilgili umutlarım var ama bilmiyorum. Başlangıçta yeni resim aç, url'den aç ve hazır bir resmi aç var. Şahsen url'yi beklemiyordum, hayli şaşırdım. Yeni resminizde piksel boyutunu da ayarlıyorsunuz. Dedim ya, photoshop ne fotostore o .

BlackBerry PlayBook Uygulama İncelemeleri&Deneyimleri BlackBerry PlayBook Uygulama İncelemeleri&Deneyimleri BlackBerry PlayBook Uygulama İncelemeleri&Deneyimleri BlackBerry PlayBook Uygulama İncelemeleri&Deneyimleri
     BlackBerry PlayBook Uygulama İncelemeleri&Deneyimleri BlackBerry PlayBook Uygulama İncelemeleri&Deneyimleri BlackBerry PlayBook Uygulama İncelemeleri&Deneyimleri BlackBerry PlayBook Uygulama İncelemeleri&Deneyimleri BlackBerry PlayBook Uygulama İncelemeleri&Deneyimleri BlackBerry PlayBook Uygulama İncelemeleri&Deneyimleri BlackBerry PlayBook Uygulama İncelemeleri&Deneyimleri

UNO HD
    Klasik UNO oyunu. 4 kişiye kadar oynanıyor. Ama mesela 3 kişi oynayıp birini robot yapabiliyorsunuz. Yanınızda kimse yoksa gene güzel. Online seçeneğinden Gameloft Live ile online açan diğer kişilere katılmanız mümkün oluyor. İnternet yoksa bot'lara mahkumsunuz. Yalnız tek kötü özelliği kartların görünmesi, ancak onun da önüne geçmişler. Bir sonraki oyuncuya geçtiğinde dokunmadan açılmıyor. Bir de tournament özelliği var. İki kişi oynuyorsunuz, 15 turda en çok kazanan şampiyon oluyor. Hem kağıttan da tasarruf etmiş, çevreyi korumuş olursunuz (alacağınız UNO kesilmiş hazır halde olsa da ekonomiksel açıdan falan işte).

BlackBerry PlayBook Uygulama İncelemeleri&Deneyimleri BlackBerry PlayBook Uygulama İncelemeleri&Deneyimleri

Smart Office 2
    Ofis programı. Kullanması, kolay, ideal ve gösterişli. Aynı zamanda yağ gibi akıyor. Şahsen androiddeki QuickOffice Pro HD'den daha başarılı bence. Önceden yapılmış sunum şablonları var. Cihaza klavye ve mouse bağlarsanız pc'deki ofis deneyiminin aynısını veriyor. Dokunmatikte de iyi ancak dediğim gibi, o şekilde bir numara. Bir de excel vb. için pc ihtiyacını tamamen kaldırıyor. Bu programla tablet aracılığıyla sunum bile yaptım. Şahsen öneririm.

NOVA 2 HD

Yakında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Istanbullu Einstein -- 19 Haziran 2012; 20:30:59 >

• paylasimlarinizin yakin takipcisiyim hocam :) devamini dort gozle bekliyorum.
  • incelemeler gayet açık ve net olmuş özellikle splashtop'u açıklaman çok iyi olmuş :)
  • Rica ederim. Uno HD ve FotoStore Pro eklendi. Yakında "Smart Office 2" geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

Rica ederim. Uno HD ve FotoStore Pro eklendi. Yakında "Smart Office 2" geliyor.

monoplyi burdan gorup edindim hemen. gece 4 ten sabah 8 e kadar oynamisim :D cok fazla sariyor. normalde hayatta oynanmaz.
  • SmartOffice 2 de geldi. Sırada ne var acaba? (gizemlilik yaptığımı sanmayın ne koysam diye hala düşünüyorum)

edit: NOVA 2 HD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Istanbullu Einstein -- 19 Haziran 2012; 21:14:04 >
  • ipod touch 4 ve bb pb arasında kaldım. herkes ipod touch 4 almamı söylüyor ama ben gerek donanımsal özellikleri gerekse android desteği olsun pb istiyorum. ama pişmanda olmak istemiyorum. bana allah rızası için Blackberry playbookun + ve - lerini anlatır mısın? memnun musun ve bütün android uygulamalarını destekliyor mu yoksa yarım yamalak mı? lütfen cevap verecek herkes dürüst olsun çünkü uzun zamandır almayı planlıyorum ve aldıktan sonra bir daha alamam uzuuuunca bir süre
  • Android desteği 3/1 çalışıyor, tam değil ancak uygulamaları yeterli. Skype ile görüşme yapamıyorsun. Eğer kullanacağın uygulamalar ve kullanma niyetini belirtirsen daha iyi yardımcı olabilirim.
  • film müzik fotoğraf ve ipod dan en büyük artısı android uygulamaları. oyundan tutun da program vs kullanışlı bir şey istiyorum yani. skype en çok istediğim şeylerden biriydi. dediğim gibi internet oyun film müzik uygulama
  • Kesin olarak emin değilim ama sanırım Blackberry os 10 çıktığında tabletlerimizi 10.sürüme yükseltebilicekmişiz ve uygulamalar vb.. daha fazla olucaknış şuankinden. 2-3 hafta önce yabancı bir sitede okumuştum tekrar rastlarsam linki pm olarak atarım..
  • Bu arada benim PB'de bazı .avi video doyalarının sesi çıkmıyor. Görüntü var, capcanlı donmadan oynatıyor ama ses yok. Bunu nasıl halledebilirim. BB os 2.0 yüklü.

Bir de flac parça dinleyebileceğim bir müzikçalar ve .flv formatındaki videoları açabileceğim ücretsiz uygulama var mı tavsiye edebileceğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

Bu arada benim PB'de bazı .avi video doyalarının sesi çıkmıyor. Görüntü var, capcanlı donmadan oynatıyor ama ses yok. Bunu nasıl halledebilirim. BB os 2.0 yüklü.

Bir de flac parça dinleyebileceğim bir müzikçalar ve .flv formatındaki videoları açabileceğim ücretsiz uygulama var mı tavsiye edebileceğiniz?

FLV oynatabilen uygulamayı bende arıyorum. Ayrıca .avi sıkıntısı bendede var yaklaşık 3gb filmin boyutu, attım ama sesi yok pcde açınca ses var ^^ diğer filmlerde bir sorun yok şimdilik denediğim film ise battle LA.

Çözüm:
    Chances are the audio is encoded in AC3. You can use a free converter called "Any Video Converter". Set all the video stuff to either "Auto" or "Original" and for the audio, select "MP3". The program is pretty straight forward and as well as turn Audio Sync to "Basic"

Şöyle bir çözüm yöntemi buldum gün içinde deniyecem.

"Denedim mp3'e çevirdim ses türünü olmadı :( video ayarlarını değiştirip denemek gerek şuanda netbooktan çeviri yaptığım için yaklaşık 6-7 saat sürüyor yakın zamanda eve dönünce deneme yanılma durumuyla çözerim artık :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gen. Berkowski -- 26 Haziran 2012; 11:09:33 >

• FLV Konusuna bakacağım.

Evet, Blackberry OS 10 destekleyen piyasadaki tek cihaza sahipsiniz.
    Skype konusu OS 10 'da ne olur bilmiyorum BB yavaş yavaş o yöne kayıyor Viber falan (tablete yok tabi)ama iDevice ve Android'lere rakip olmak için desteklemek zorunda kalacaktır. Piyasa kızışacak. Microsoft Surface, Blackberry 10 cihazlar, iPhone 5. Skype dışında her isteğini fazlasıyla karşılıyor diyebilirim.
  • Sıralamada ilk yüze giren bir sitenin forumunda bu kadar az mı yorum var bu konuya : D acaba başka konular mı var alakalı Link verebilirmisiniz arama kabiliyeti çok azdır da buna benzer hangi konular var yada bu konuyu devam ettirebikirmisiniz lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smart Ofiice 2'yi denedim,ona alternatif olarak Kingsoft Office kullanabilirsiniz,Microsoft Office'e çok benziyor,başarılı bir office programı.
    Arkadaşın dediği gibi Splashtop olmazsa olmaz.Gitarla ilgilenen arkadaşlar varsa Guitar Pro Player1.1,Instrument Tuner,Guitar Playbook,songsterr'ı öneririm.
    Dj,mix programı için Pacemaker.
    Harita,navigasyon uygulaması için Osmand.Çevrimdışı harita özelliği var,başarılı bir program.NOT:Navigasyonu denemedim.eGo Maps,GPS Maps for Google.
    Tarayıcı olarak Origami Browser,daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu.
    Qnx tabanlı olması nedeniyle androiddeki gibi antivirüs yazılımlarına ihtiyaç yok,boşuna yüklemeyin derim.
    Facebook uygulaması gerçekten çok yetersiz,android versiyonunu kullanın,biraz optimize sorunu olsa da iş görüyor.Aynı şekilde Messenger uygulaması da öyle.Skype çalışmıyor ne yazık ki.Outlook.com,Skydrive'ı gene aynı şekilde androidden indirip kullanabilirsiniz.
    Fotoğraf düzenlemek için Photo Studio Pro.Sketch Guru,Pencil Camera.Fotoğraf bilgisi almak içinse Exif Viewer.
    QR kod okutmak için QRCode Generator,Barcode Scanner.
    Altyazılı filmleri izlemek için MovieSrtPlayer,MovieFlvPlayer.
    Dosya Yöneticisi için Files & Folders ve AIR Browser'ı öneririm.
    Turkcell Dergilik,Tablet TV Free,YouTube Downloader bunlar da işinize yarayacaktır.
    Not almak için GroovyNotes,Handrite Pro.
    Batarya uygulaması için Battery Watch.
    Daha yazılabilir tabi,gerekli ve ihtiyacımız olabilecek uygulamaları yazdım umarım işinize yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerHauptmann -- 13 Eylül 2014; 12:12:35 >

• Gelelim oyunlara,başlıkta uygulama incelemeleri yazıyor ama paylaşmakta sıkıntı olmaz sanırım?
    Modern Combat 2 - Black Pegasus
    Modern Combat 3 - Fallen Nation
    Modern Combat 4 - Zero Hour
    NOT:Multiplayer modda eskiden günün her saati onlice oyuncular olurdu,şimdiyse girdiğimde kimse yok.Gameloft'un playbook desteğinden mi kaynaklanıyor yoksa başka bir şey mi,yardımcı olursanız sevinirim?
    9 MM HD
    Oynanış fena değil biraz alışmak gerekiyor,multiplayer modu da mevcut.
    Six Guns
    Çok güzel bir oyun olmasına rağmen eğer oyuna para harcamazsanız kısa zamanda soğursunuz,hep aynı senaryolar ve yaratıklar güçlendikçe cephaneyi üstüne boşaltsanız dahi ölmüyorlar,kısacası can sıkıcı bir durum.Ve ne yazık ki multiplayer versiyonu playbookta mevcut değil.
    The Dark Night Rises
    Six Guns gibi ilerledikçe sıkılacağınız bir oyun.Gameloft'un gıcıklığı diyelim.
    The Amazing Spiderman 2
    Ultimate Spiderman Total Mayhem HD
    Asphalt 6 Adrenaline HD
    Oynanış ve grafikler gayet güzel,multiplayer modu da mevcut.
    Blood And Glory
    Oyun sarıyor ama ilerde para harcamaya itiyor.
    Galaxy On Fire 2 HD
    Great Little War Game
    Mükemmel bir taktik strateji oyunu,bağımlılık yapıyor.
    Lara Croft The Guardian Of Light
    Oyunu bitirdim gerçekten güzel,harcadığınız zamana değer.
    Real Football 2011 HD
    Samurai 2 Vengeance
    Dead Space
    Gerilim dolu bir oyun,ne olacağını kestiremiyorsunuz.Atmosferi bana biraz Half-Life'ı anımsattı.Oyunun da dediği gibi kulaklıkla oynarsanız daha bir içinde oluyorsunuz.Sevdiğim bir özelliği de farklı modlar mevcut,endlessda vs. ne kadar oynarsanız kazandığınız puanlar story modda da geçerli oluyor ve kullanıp silahlarınıza upgrade vs. yapabiliyorsunuz.Şiddetle tavsiye ediyorum.
    Dungeon Hunter 3
    NOT:Menüde çok kasıyor,oyunda gayet akıcı.10 dk menüde bekleyebilirseniz güzel oyun.4.versiyonu mevut değil eğer gelirse multiplayer seçeneği var daha iyi olur bizim için.Bir umut belki gelir,gerek appstore gerekse playbooka destek neredeyse hiç gelmiyor.Bizi oyun ve uygulama konusunda androide mahkum etmek hiç canlarını sıkmıyor anlaşılan,şirketleri adına büyük bir utanç olsa da.
    Need For Speed Undercover
    Oyun playbookun içinde hazır geliyor ve gayet güzel,araçlara çeşitli modifikasyonlar yapabiliyorsunuz.
    The Bard's Tale
    Star Front Collision HD
    Oyunu defalarca yükledim ama hepsinde ses başta düzgün geliyor sonrasındaysa sinir bozucu derecede cızırdıyor,sebebini anlamadım.Strateji oyunu sevenler için ideal.
    Eternal Legacy HD
    Nova 2 HD
    GT Racing Motor Academy
    Çoğu oyun Gameloft'un,o da olmasa zaten biliyorsunuz,iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerHauptmann -- 15 Eylül 2014; 10:25:58 >

• Paylaşımlar için teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.