Şimdi Ara

Blackberry Priv alınır mı hala?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler.Migros'da sıfır Blackberry Priv gördüm.Fiyatı 1300 TL.Fiyatına göre alınabilir bir telefon mu?Kamerasını performansını deneyimleyen var mı?Amacım oyun oynamak değil mobil platformda oyun oynamayı sevmeyen birisiyim.Whatsapp Instagram Snapchat vs sosyal uygulamaları kullanırken bana gün için problem yaratır mı?Hayatımda hiç Blackberry kullanmadım.Fiyatına göre amiral gemisi bi cihaz için bana ucuz geldi.Android sürümünün 6 da kalması benim için problem değil şu an kullandığım s5'de aynı sürümü kullanıyor.Kızaklı olması klavyeli olması beni aldığıma pişman eder mi?Açıp inceleyebilme şansım yok çünkü kapalı kutu.Teşhir ürünü de yok.Çevremde eş dost tanıdıkta da yok.Daha önce kullanan ya da hala kullanmakta olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

• 2015 yılında çıkmış muhtemelen en son güncellemeleride almamıştır,
    görünüş olarak harika sadece bana bu yeter derseniz ancak tercih edeceğiniz bir model
    xiaomi redmi s2 tercih edebilirsin en güncelleme ile geliyor ve saydığın özellikleri karşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 8 Ağustos 2018; 9:58:46 >
  • Yeni modellerinin 2.elini bulursan temiz mükemmel olur blackberry demek güvenlik demek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.