Şimdi Ara

BlackBerry Priv Ana Konu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
12
Favori
34.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kusura bakmayın rahatsızlık için fakat belirli sorularım olacak cevaplarsanız çok sevinirim .
    Lisede kullanırdım sürekli Blackberry şuan üniversite son sınıf öğrencisiyim maalasef telefonum bozuldu ve ciddi sağlam ve kaliteli bir cihaza ihtiyacım var bunun için çıkış yaptığı andan itibaren Pasaport silver edition aklımdaydı bugünlerde almaya karar verdim hepsiburada da 1700 civarı fiyatı fakat forumlarda artık pasaport un sadece mail ve telefon konuşması için kullanılabileceği whatsapp ve instagram gibi çoğu programın düzgün çalışmadığı hatta hiç çalışmadığı söylenmiş bu açıkcası beni biraz korkuttu ... Telefondan oyun oynamayı seven bir insan değilim oyun benim için sıkıntı değil fakat whatsapp ı aktif kullanırım sosyal medyada metrobüste giderken haber falan oku iki üç şeyi takip et falan kullanıyorum ve çevremdeki insanları takip ediyorum .... sizce pasaport silver edition almaya değer mi almalımıyım almamalımıyım Düşünceleriniz benim için çok önemli yazımı okuduysanız bile çok sağolun hayırlı geceler

• Passport'tan kaçın hocam. İlla Blackberry olsun diyorsanız Priv sizi asla üzmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolasın cevabın için hocam
    acıkcası pasaport ilgimi çok çekiyordu android ve klasik şeylerden sıkıldım ıphone seven bir insan değilim ünlü android firmalarından çektiğim şeylerden sonrada dedim acama BB mi alsam ama çok olumsuz yorum var sağolun tekrardan yorumunuz için
  • Ben de iphone'dan sıkıldığım için XZ'ye geçtim hocam. Ama blackberry priv ekranı ve kalitesi ile eşsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 13 Şubat 2017; 20:58:55 >
  • saykokemal kullanıcısına yanıt
    Çağrılar ( genelde sol altta olan telefon iconlu) uygulamasına gir ayarlara gir - ses ve titreşim ( bildirim). E gir orda kaydırıcı eylemlerinden çağrıyı cevapla şeklinde ayarla.

Sol alttaki sesi giderdikten sonra tekrar geri gelmez yazı yazarken kızagı açıp kaparsan cihaz için daha sağlıklı olu. Kızak açınca cihaz uyanır fakat kapaytınca uyku moduna girmez girmesi de mantıksız olur . Youtubeda 35 dakikalık BlackBerry PRIV incelemesi çektim ve yükledim ayrıca 25 dakikalık BlackBerry PRIV uygulamaları ve klavye detayları şeklinde video daha çekip yükledim. Videoların linklerini veriyorum izle faydası olur . Dikkatle izlersen yardımcı olur . Birinci inceleme videosu

https://youtu.be/ShNF1oWYVys

2. Video

https://youtu.be/ocJ69fmouWc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bu telefonu rastgele gördüm tamda telefon almak üzereydim. Öyle oyunla falan fazla işim olmaz müzik falan dinlemem bir kaç çerez oyun oynarım o kadar okey101 candycrush gibi. Xperia z5'te karar kılmışken zaten dedim zamanında z2 kullandım kafam acayip karıştı. Birde genel olarak mail okuyorum cevap yazıyorum vs vs . Durumlar böyleyken bu cihaza sanş vermek istiyorum siz ne düşünüyorsunuz üstadlar ? Birde kablosuz şarjı varsa süper olacak.
  • Arkadaşlar blackberry priv için Skinomi marka Full body kaplama satış ilanım.

https://forum.donanimhaber.com/satilik-sifir-skinomi-techskin-full-body-blackberry-priv-icin--124196653#124196653

• Beyler en son 9900 kullanmistim simdi yine bb gecicem fakat privle clasic arasinda kaldim. Onemli olan klavye rahatligi benim icin. Hangisinin klavyesi daha iyidir? Teswkkurler.

• Rammstein kullanıcısına yanıt
    Eğer SADECE klavye kıyaslaması yaparsak classic ve passport, ikisi de privden üstün.

• Priv düşünüyorum ancak aklımda soru işaretleri var. Cihaz artık alınır mı 7.0 gelir mi ısınma batarya durumları nasıl arayüzde kasma lag var mı kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: make.believe

Priv düşünüyorum ancak aklımda soru işaretleri var. Cihaz artık alınır mı 7.0 gelir mi ısınma batarya durumları nasıl arayüzde kasma lag var mı kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim...

Yenı blackberry nın cıkmasını bekleyın derım. Ara sırrayuz kasıtıgından baska temalar kullanıyorum. Iyı calısıyor ama ara sıra ısınıyor ortada sebep yokken.

• Arkadaşlar PRIV Android Nougat sürümünü alacak mı? Alacaksa tahminen ne zaman olur?

• Tek renk secenigi siyah dimi beyler?

• quote:

Orijinalden alıntı: BullCock

Ben de iphone'dan sıkıldığım için XZ'ye geçtim hocam. Ama blackberry priv ekranı ve kalitesi ile eşsiz.

Hocam bende Xperia xz ve priv düşünüyorum şu aralar.

Xz 2095 tl falan, priv 1800 tl falan. Mantığım xz diyor ama klavyeli telefon bana daha uygun geliyo aslında.

• bugrayeyer kullanıcısına yanıt
    İkisi arasında kesinlikle XZ.

• Arkadaşlar iphone 5s kullanıyorum ekran küçük geldiği için değiştirmek istiyorum. Bu telefonu düşünüyorum tasarımı çok hoş buldum ve klavyesi olması büyük artı. Oyun falan oynamam telefonda hiç. Beklentilerim; kesinlikle takılmayan akıcı bir arayüz. Güzel bir çekim gücü. İyi fotoğraf ve video çekebilmesi. Kulaklık için kaliteli ses veren bir çıkış. Akıcı browser performansı. Ne dersiniz karşılar mı beklentilerimi?
  • PRIV i Yaklaşık 2,5 aydır kullanıyorum ve neden bu cihazı daha önce almamışım diyorum kendı kendime. Android olması kafamda soru isaretiydi ama boşuna endiselenmişim. Tasarım ödülü almış bir cihaz ve inanın gören herkes bayılıyor. Efsane bir tasarımı var. Arka kısım özel kevlar kaplama ve cihaz her yönü ile kalite hissi veriyor. Blackberry nin özel güvenlik yazılımları cihazı farklı kılıyor ve arayüz de bugüne kadar en ufak bir takılma olmadı. Son derece stabil çalışıyor. Ayrıca uygulama ile ilgili bir sıkıntı yok. Android programları düzenli olarak guncellenıyor. Her ay Blackberry güvenlik güncellemesi gönderiyor. Hafif ısınma sorunu haricinde mükemmel bir cihaz. Farklı ve kaliteli bir cihaz arıyorsan kesinlikle öneririm.

• Cevap için sağolun. Isınma problemi can sıkacak kadar sıcak değilse hiç problem değil. Android güncellemelerini alıyor mu peki? Klavyesine çok çeşitli yorumlar aldım alışması zor ya da bilakis çok rahat alışılıyor falan diye siz nasıl yorumlarsınız? Gündüz güneş altında ekran parlaklığı yeterli mi?
  • Ben iş ağırlıklı kullanıyorum yani mail, takvim, ofis uygulamaları, haber vs. Çok fazla oyun oynamıyorum. Dolayısıyla çok fazla ısınma sorunu yaşamıyorum. Android güncellemelerini hemen her gün alıyorum. zaten uygulama sorunu yok. Bu da cihazın gerçek potansiyelini ve verimliliğini ortaya çıkarıyor. Klavye şimdiye kadar kullandığım en mükemmel klavye diyebilirim hele ki o tahmin yeteneğini başka cihazda görmedim gerçekten Harika bir klavye. Ekran çözünürlüğü ve parlaklığı yeterli öyle ki ben parlaklığı kısık modda kullanmama rağmen işimi fazlasıyla görüyor. Ekranı da oldukça güzel siyah dengesi gerçekten çok güzel. Özetle ben cihazdan çok memnunum tabi bu benim kişisel görüşüm. Cihaz kullanımı göreceli bir kavram olduğu için kişiden kişiye değişebilir beklentiler ve kullanım şekillerine bağlı olarak. Siz beklentilerinizi biliyorsanız cihazın konfigürasyonu da ortada olduğuna göre en iyi değerlendirmeyi siz yapabilirsiniz. Bu arada cihazın Android 7 Nougat güncellemesi alacağı söyleniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahiro

Ben iş ağırlıklı kullanıyorum yani mail, takvim, ofis uygulamaları, haber vs. Çok fazla oyun oynamıyorum. Dolayısıyla çok fazla ısınma sorunu yaşamıyorum. Android güncellemelerini hemen her gün alıyorum. zaten uygulama sorunu yok. Bu da cihazın gerçek potansiyelini ve verimliliğini ortaya çıkarıyor. Klavye şimdiye kadar kullandığım en mükemmel klavye diyebilirim hele ki o tahmin yeteneğini başka cihazda görmedim gerçekten Harika bir klavye. Ekran çözünürlüğü ve parlaklığı yeterli öyle ki ben parlaklığı kısık modda kullanmama rağmen işimi fazlasıyla görüyor. Ekranı da oldukça güzel siyah dengesi gerçekten çok güzel. Özetle ben cihazdan çok memnunum tabi bu benim kişisel görüşüm. Cihaz kullanımı göreceli bir kavram olduğu için kişiden kişiye değişebilir beklentiler ve kullanım şekillerine bağlı olarak. Siz beklentilerinizi biliyorsanız cihazın konfigürasyonu da ortada olduğuna göre en iyi değerlendirmeyi siz yapabilirsiniz. Bu arada cihazın Android 7 Nougat güncellemesi alacağı söyleniyor.

Bende %100 aynı amaçla kullanıyorum fakat telefon ara sıra kasıyor anlamış değilim? En son güncellemeyi yapmadım. Yaptıkça telefon sapıtıyor

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.