Şimdi Ara

Blackberry Priv'in ilk reklamı yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Blackberry Priv'in ilk reklamı yayınlandı 

Android ekosistemine geçerek geri dönüş yapmaya hazırlanan BlackBerry tasarımıyla dikkat çeken Priv akıllı telefonunu ilk reklamını yayınladı. Hafif kavisli kenarlara ve fiziksel QWERTY klavyeye sahip BlackBerry Priv geçtiğimiz günlerde şirketin CEO'su tarafından ilginç bir şekilde tanıtılmış, ancak teknik bilgileri paylaşılmamıştı.

Sonrasında ise bir şekilde temin etmeyi başardığı modelin teknik özelliklerini açıklamıştı. Kaynağa göre Priv, 5.4" QHD çözünürlükte dokunmatik ekran, Snapdragon 808 çipset, 18 MP arka kamera ve 3410 mAh batarya kapasitesine sahip. Ayrıca BlackBerry'ni fiziksel klavye dışındaki bir diğer sembolü güvenlik de unutulmamış. Akıllı telefon kendine özel bazı güvenlik yazılımları ile birlikte piyasaya çıkacak.

Fiyat ve çıkış tarihi hakkında hala net bilgiler paylaşılmadı. Ancak ilk reklam yayınlandığına göre akıllı telefonun çok kısa bir süre içinde raflarda olacağını söyleyebiliriz.

• Google yüklümüymüş :)

• cihaz güzel. bana fiziksel klavye artık mantıklı gelmiyor. Türçe, almanca, fransızca özel harfler var. klavye yerine cihazı inceltselmiş daha da güzel olurmuş. blackberry de androidli telefon yaptığına göre birkaç sene sonra apple da yapar. :P

• Ruh dinlendirici müzik eşliğinde, fiziksel klavyede yazarken, ekranın bir köşesine dokunmak gerektiğinde eli 10 cm ileri götürmek neşeli gelebilir. Lakin pratikte pek hoş olacağını düşünmüyorum. Note 3'ü normalde iki el ile kullanıyorum. Yürürken, ayaktayken vs pek hoşlanmasamda tek el ile bir şekilde fazla kasmadan kullanabiliyorum. Fakat bu telefonu tek el ile fiziksel klavyesini kullanmak isteyen sıkıntı yaşayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GTS91 -- 17 Ekim 2015; 16:32:15 >
  • tuşlarda dokunmatik tepkileri algılıyor,basmaya gerek kalmadan bunuda belirtmekte fayda var...

çağrı cevaplarken ve sonlandırırken kızaklı ve kapaklı telefonlar çok kullanışlıdır.
    ekran full hd de bırakılsa hem fiyata be aküye yük bindirmezdi,fiyatı başarısı belirler...

• bunların beli doğrulur artık telefon güzel ekranın tukarı kayıp klavyenin ortaya çıkması hoşuma gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincolnn

Ruh dinlendirici müzik eşliğinde, fiziksel klavyede yazarken, ekranın bir köşesine dokunmak gerektiğinde eli 10 cm ileri götürmek neşeli gelebilir. Lakin pratikte pek hoş olacağını düşünmüyorum. Note 3'ü normalde iki el ile kullanıyorum. Yürürken, ayaktayken vs pek hoşlanmasamda tek el ile bir şekilde fazla kasmadan kullanabiliyorum. Fakat bu telefonu tek el ile fiziksel klavyesini kullanmak isteyen sıkıntı yaşayacaktır.

Zaten tek elle fiziksel klavye kulanmak zorunda kalmayın diye dokunmatik ekranda koymuşlar sayın hocam. Telefon hali hazırda bir çok android telefondan daha şık görünüyor ve teknik özellikleri de hiç fena değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 17 Ekim 2015; 17:37:48 >
  • bu telefon olmuş. bence harika pilide idare eder özellikle fiziksel klavye harika olmuş. görüntüsüde hoş. fiyatı makul yaparsa mükemmel olur

• inşallah launcher ı bu olmaz bb ye özgü arayüz yaparlar.

• Schneider-Kreuznach sertifikalı kamerası ve özel ses çipi olduğu söyleniyor bi kaç yerde bence gayet başarılı bir cihaz olmuş ama muhtemelen saçma sapan bir fiyatı olacaktır

• Telefonun en önemli özelliğinde kullanım kısıtlığı var yani.

Bu forum 9800 Touch çıktığında da ovvvvv harika dedi, kaç kişi satın aldı? Foruma 2006 yılında üye oldum. Binlerce telefon tanıtımı gördüm. Eğer azıcık bir şey biliyorsam, şuan forum kullanıcıları bu telefonu şişiriyor. Lafım sana değil ha yanlış anlama. Bu cihazla ilgili girdiğim her konuda bunu görüyorum. Laf uçar yazı kalır. Aha bu mesajım burada duracak. İsteyen eksilesin. Bu telefon tutmayacak. Tutmamasının sebebi de ilk mesajımda belirttiğim gibi fiziksel klavye ile kayar kapaklı ekranın kabalığı ve kullanışsız olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GTS91 -- 17 Ekim 2015; 18:47:52 >
  • O alttan çıkan klavyenin hiçbir manası yok yapıyorsan yana doğru açılandan yap da bşr manası olsun

• Şu anda mecburi şartlar gereği BlackBerry. Z10 kullanıyorum.Eğer bundaki gibi geri tuşu olmayacak ve yukardan aşağı uygulamaları geri plana atarsa değil android ıos bıle yuklese iflah olmaz. Millet tekno marketlerde kurcalamanın otesıne gecmez.

• hayalimdeki telefon

• Herhalde herkesin en büyük korkusu telefonu alırım sonra yuksek satışlara ulasmayip 2. El piyasasında ölü fiyata satılma olasılığı çünkü kimse aldığı telefonun fazla rağbet gormemesini yada hızlı değerin düşmesini ister. Bundan dolayı telefon 4x4 luk olsa bile almakta çekinir.
    Bu söylediklerimide dillendirmeyi kimse sevmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 18 Ekim 2015; 10:00:10 >
  • Blackberry nin fiziksel klavyesi koruması harika olmuş güzel bir alternatif piyasaya acaba tek elle klavye kullanımı nasıl

• şimdiye kadar çoktan yapılması gereken bi cihazdı biraz geç kalındı gibi
  • Biraz zaman geçsin, Android'e geçsin diyenler haklı mı haksız mı belli olacak :) Android'e geçmesi bakalım neleri değiştirecek.

• Çok şık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cidden çok şık ve değişik

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.