Şimdi Ara

Blackberry Protect'i sildim geri yükleyemiyorum YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Blackberry Protect geri yükleme ve yedekleme butonlarına basılmıyordu. bende silip geri yüklemek istedim çünkü rehberim silinmişti. şimdi blackberry protect i geri yükleyemiyorum delete diyorum daha sonra reinstall diyorum fakat hiçbir şey çıkmıyor telefonumda blackberry protect e ait.sadece my world de görünüyor. arkadaşlar lütfen yardım edin bunun çözümü yok mu? ya da rehberimi nasıl geri yükleyebilirim başka bir yolu var mı? hafıza kartı yok telefonumda bu arada Blackberry Bold 9900 kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: brombeere

Merhaba, Blackberry Protect geri yükleme ve yedekleme butonlarına basılmıyordu. bende silip geri yüklemek istedim çünkü rehberim silinmişti. şimdi blackberry protect i geri yükleyemiyorum delete diyorum daha sonra reinstall diyorum fakat hiçbir şey çıkmıyor telefonumda blackberry protect e ait.sadece my world de görünüyor. arkadaşlar lütfen yardım edin bunun çözümü yok mu? ya da rehberimi nasıl geri yükleyebilirim başka bir yolu var mı? hafıza kartı yok telefonumda bu arada Blackberry Bold 9900 kullanıyorum.

http://www.theiexplorers.com/OTA/ adresini bb browser ile açıp ota download ile yükle browser üzerinden.

• Ben de takipteyim. Arkadaşın çözümü yardımcı olmazsa başka şeyler deneriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.