Şimdi Ara

Blackberry Q10 [ANA KONU] (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.088
Cevap
9
Favori
87.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jordan230

Elimde 4 aylık siyah versiyonu var cep değiştirdiğim için satılık herhangi bir siteye ilan vermedim cihaz 10 üzerinden on tüm aksesuarlar duryor hatasız full kutu yanında spigen tarzı siyah süper kılıf vereceğim arkadaşlar ilgenen olursa mail atsınlar resim koymayı gerek duymadım zaten sıfır cihaz neredeyse nokta hata yok
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 13 Nisan 2016; 22:21:09 >
  • Ustalar benım elımde 10.2 os surum olan q10 var ben bu cıhazı 10.3 e nasıl yukseltebılırım???ayarlar bolumunde yazılım guncelleme kısmında 10.2 ıcın guncel yazılıma sahıpsınız dıyor??? Yardımcı olabılecek varmı???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYMAHZEN

Ustalar benım elımde 10.2 os surum olan q10 var ben bu cıhazı 10.3 e nasıl yukseltebılırım???ayarlar bolumunde yazılım guncelleme kısmında 10.2 ıcın guncel yazılıma sahıpsınız dıyor??? Yardımcı olabılecek varmı???

Şuradaki adımları yapın hocam:

https://supportforums.blackberry.com/t5/BlackBerry-10-OS-Device-Software/Upgrading-BB10-OS-Using-Sachesi-for-an-OTA-like-Update/td-p/2785507

• 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jordan230 -- 13 Nisan 2016; 22:48:44 >
  • yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jordan230 -- 16 Ocak 2017; 13:6:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

quote:

Orijinalden alıntı: MYMAHZEN

Ustalar benım elımde 10.2 os surum olan q10 var ben bu cıhazı 10.3 e nasıl yukseltebılırım???ayarlar bolumunde yazılım guncelleme kısmında 10.2 ıcın guncel yazılıma sahıpsınız dıyor??? Yardımcı olabılecek varmı???

Şuradaki adımları yapın hocam:

https://supportforums.blackberry.com/t5/BlackBerry-10-OS-Device-Software/Upgrading-BB10-OS-Using-Sachesi-for-an-OTA-like-Update/td-p/2785507

saygılar....

• Merhaba arkadaşlar
    Yedek telefon olarak kullandığım q10 modelini satıyorum. İlgilenenler dükkanıma bakabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 10 Mayıs 2016; 20:22:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, arkadaşlar lumia telefonum bozuldu. Fakat android telefonları pek sevmiyorum. İos zaten pahalı ve klavyeli bir telefon olsun istiyorum. Paramda çok yok. Bu telefondan ikinci el alıp en az 1 sene idare edermi? İkinci el alıp bir de kasasını değiştirtsem sorun olurmu? Birde mobil ağ paylaşımı varmı? watsap ve face yıl sonuna doğru çekecekmiş elini bb den peki böyle bir durumda şu an ki wp face mağazadan kalkarmı ve alternatifleri ile android sürüm kullanılırmı kalksa bile?
  • BlackBerry q10 beyaz satıyorm uygun fiyat kutulu düşünen varsa pm
  • Merhaba arkadaslar Turk Telekom musteri hizmetleri Q10'un 4.5 G'yi desteklemedigini iddia ediyor. Gorustum ariza kaydi olusturup donecez dediler sonra dedikleri "telefonunuz uyumlu degil" hic bir 4.5g paketi satin alamiyorum.

Ayni sorunu yasayan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RiseUp R kullanıcısına yanıt
    Türkiye'den alınma Q10 'lar bildiğim kadarıyla 4.5G desteklemiyor.
  • Zuko kullanıcısına yanıt
    Aynı özellik iPhone ve iPad'lerde de var.

Aynı sebepten dolayı.
  • RiseUp R kullanıcısına yanıt
    Valla ben Q10'a vodafone hattımı taktım, cihaz 4G gösteriyor.
  • Kullanılır.

Ben blaCKbeRRy'de whatsapp kullanıyorum.

IOS veya andorid'deki gibi program çokluğu bekleme ama temel işlerini halledersin. Gerçi android programları port edilerek Q10'da kullanılabiliyor.
  • Ben de yürüyen baz istasyonu gibiyim. Ceplerimde blackberry'de dahil 5 adet telefon taşıyorum. Hepsini bir tek cebe sığdıramadığım için Telefonları taşımak için avcı yeleği kullanıyorum.
  • https://forum.donanimhaber.com/m_120566703//tm.htm#120566703

güncel ve aktif bbm gurumuza buyrun arkadaşlar. açıklamaları okursanız sevinirim
  • Q10 kullanan yok mu acaba ?
  • Şuanda maalesef çok az var... Yardımcı olalım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sohrabeck

Şuanda maalesef çok az var... Yardımcı olalım ...

Cihazı askerde kullanmak için 2 el aldım hocam.

1. Bb kendi WhatsApp uygulamasında smile gönderirken ard arda göndermek istiyorum Androidteki gibi ama 1 tane smile işaretine basınca smile ekranı gidiyor çözümü yok mu bunun?

2. Bataryası ölü gibi %100 yapıp sabah bakınca %90 kalıyor yenı batarya nereden temin edebilirim orjinal olacak şekilde?
  • satan varsa pm atabilir
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.