Şimdi Ara

Blackberry Q10 [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.088
Cevap
9
Favori
87.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: therebeder

normal internet paketiniz ile kullanabiliyorsunuz blackberry 10 işletim sisteminde,bis zorunluluğu yok.

Çok teşekkür ederim, iphone 5 almayı düşünüyordum ama BlackBerry yine aklımı başımdan aldı Farklı bir aşk
  • herscher H kullanıcısına yanıt
    şimdi'den hayırlı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnception77

quote:

Orijinalden alıntı: ozzytaste

quote:

Orijinalden alıntı: İnception77

selam beyler ben yeni 1 telefon almaya karar verdim dokunmatiklerle ile aram iyi değil..
    Q5 ALACAĞIM bununla hemen aynı sanırım o yüzden burada bazı sorular sormak istiyorum
    birkaç sorum olacak size

1.uygulamalar yeterli mi ?
    2.10.2 güncellemesinden sonra gerçekten android uygulamaları kullanabileceğiz mi ?
    3.navigasyon uygulaması varmı ?
    4.internet hizı ve telefonun menüler arası geçiş hızı nasıl ?
    5.mesaj yazarken tuşları yumuşak mı ?
    6.şarz ömrü ne kadar ?

1- En temel ve gerekli uygulamalar mevcut mağazada.
    2- Şu anda bile android uygulamaları yükleyebiliyorsun. Googleda arat 'sideload' diye.
    3- Navigasyon var
    4- Internet hızı olsun geçişler olsun gerçekten çok iyi.
    5- Tuşlar kesinlikle rahat, ancak Q10 tuşları biraz daha rahat. Ama Q5 tatmin edici.
    6- Sjarz ömrü aslında kullanıma bağlı. Ben Q10 yoğun kullanımda 2 gün gidiyor. Q5 pili Q10dan daha yüksek, sıkıntı olmaz yani.

Rahatlıkla al kullan derim....

hocam selam bilgiler için teşekkürler
    ancak şu sideload olayını arattım ancak bir türlü ne olduğunu anlamadım
    biraz açıklama yaparmısınız size zahmet ?

izle sideload açıklama

• Daha önceden BlackBerry Pearl 9105 kullanmıştım, ilk BlackBerry telefonumdu, bozulunca iPhone 4 aldım. Ne yalan söyleyeyim BlackBerry'yi çok özledim, çok ayrı bir telefon. Resmen aşık olunur BlackBerry'ye. Q10 ise mükemmel bir cihaz ama fiyat çok uçuk. 1500 olsa hiç düşünmezdim. iOS'un kısıtlamaları, Android'in çoğu kişide oluşunu düşününce BlackBerry çok ayrı bir yerde duruyor benim için. Kullanım olarak da Android ve iOS karışımı diyebiliriz. Her iki farklı sistemdekileri BlackBerry'de bulabiliyorsunuz.
  • beyaz q10 çizilme yapar mı acaba bende geçmeyi düşünüyorum sırf klavyesi ve şarj ı için. uygulama eksikliğinden yada işte çıkardığı genel sorunlardan haberdarım verem edecek kadar 9700 kullanmıştım. yine de çekici geliyor bana şuanda xperia sp var takaslamayı düşünüyorum klavyesiz yapamadım
  • merhaba arkdaslar

cıhazı yaklasık 3 haftadır kullanıyorum , 4 senelık bb kullanıcısı olarak terkar Q10 ıle devam etme kararı aldım . mail performansı ve klavye en buyuk etkendi .

fakat bb market ınanılmaz kısıtlı andorid cogu uygulama Z10 'da kullanılabılıyor , ayrıca İBB Trafik henuz yuklenememekte ..
  • jasberny J kullanıcısına yanıt
    Market konusunda haklısınız, bu adamlar bunu geliştirmek için niye çaba göstermiyorlar anlamıyorum, bi adam bulsunlar andriod marketten indirp convert yapıp marketi doldursunlar :) olmaz mı öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyser Sozey

Selamlar,

Dun aksam telefonum ikinci kattan dustu ve paramparca vaziyette duruyor :(

Servise gondersem sizce ne kadar bir masraf cikar? Ekrani kirildi ve yerinden cikti, kamera kismi yerinden cikti kirilarak ayrica kasanin her yeri ezikler icinde, sadece klavye saglam kaldi kisacasi

Sizce servise gondermeli miyim? Buyuk masraf cikaracaklarini dusundugum icin gonderip gondermeme konusunda kararsiz kaldim.

Bence hiç uğraşmayın, çok para harcarsınız ve eskisi gibi de olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyser Sozey

Selamlar,

Dun aksam telefonum ikinci kattan dustu ve paramparca vaziyette duruyor :(

Servise gondersem sizce ne kadar bir masraf cikar? Ekrani kirildi ve yerinden cikti, kamera kismi yerinden cikti kirilarak ayrica kasanin her yeri ezikler icinde, sadece klavye saglam kaldi kisacasi

Sizce servise gondermeli miyim? Buyuk masraf cikaracaklarini dusundugum icin gonderip gondermeme konusunda kararsiz kaldim.

Kvk servisi ise çok fena kitliyor haberiniz olsun ben 462 liraya Blackberry Pearl almıştım, ekranı değiştirsem mi dediğimde 350 lira dedi zaten en son yolladığımda daha da bozdular telefonu. teleservice firması daha düzgün çalışıyor. bilginize.

• 3g ile rahatlıkla video izleyebiliyor musunuz.?Ben de düşük bağlantı yüzünden açılmıyor.Turkcell 3g.?
  • kemomando kullanıcısına yanıt
    ben izliyorum ,herhangi bir sorun yok hat turkcell,şebeke hspa+/umts de hangi internet paketini kullanıyorsunuz ?
  • Echo54 E kullanıcısına yanıt
    Ya bu 10.2 midir nedir bu güncelleme ne zaman gelecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewilmaycry07

Ya bu 10.2 midir nedir bu güncelleme ne zaman gelecek?

dostum şuanda leaked 10.2.1 var onu indirip deneyebilirsin. ben sıkıntısız kullanıyorum (q10)

official olarak launch tarihi ekimin 2. haftasıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q10, Z10(stl100-1 hariç), Q5 ve Z30 için güncel leak yazılım: 10.2.1.575.

Forumda gördüğüm kadarıyla Q10 modelinde FM radyo arayüzü eklenmiş. Ekranda pin numaranız görünüyor. Android runtime ise unlocked.

http://forums.crackberry.com/bb10-leaked-beta-os-f395/berryleaks-presents-10-2-1-575-stl100-2-3-4-sqn100-x-sqr100-x-sta100-x-858543/index7.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 9 Ekim 2013; 9:32:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erkan0075

Q10, Z10(stl100-1 hariç), Q5 ve Z30 için güncel leak yazılım: 10.2.1.575.

Forumda gördüğüm kadarıyla Q10 modelinde FM radyo arayüzü eklenmiş. Ekranda pin numaranız görünüyor. Android runtime ise unlocked.

http://forums.crackberry.com/bb10-leaked-beta-os-f395/berryleaks-presents-10-2-1-575-stl100-2-3-4-sqn100-x-sqr100-x-sta100-x-858543/index7.html

Ekrana pin numarasını yazacaklarına Pil yüzdesini koysalarmış daha iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 9 Ekim 2013; 11:06:41 >

• Herkese merhabalar,

1-Blackberry q10 almak istiyorum fakat 1-2 ay veya daha fazla kullanan arkadaşlar telefonlarından memnunlar mı?
    2- Fiyat olarak sıfır kvk lı en ucuz cihaz 1700 TL bu fiyatı vermeye değecek bir cihaz mı? Yoksa uygun 2. el cihazlara mı bakılmalı?

Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ToKuGaWa- -- 13 Ekim 2013; 14:34:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ToKuGaWa-

Herkese merhabalar,

1-Blackberry q10 almak istiyorum fakat 1-2 ay veya daha fazla kullanan arkadaşlar telefonlarından memnunlar mı?
    2- Fiyat olarak sıfır kvk lı en ucuz cihaz 1700 TL bu fiyatı vermeye değecek bir cihaz mı? Yoksa uygun 2. el cihazlara mı bakılmalı?

Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim ...

her ne kadar memnun olsam da, BB10 işletim sisteminin q10 cihazı için sonradan düşünüldüğü kanaatindeyim. BB10 OS en iyi z10 veya z30 gibi cihazlarda tam verimli olarak çalışıyor. (uygulama oyun vs. açısından)

ama hayatımda gördüğüm en muhteşem telefon diyebilirim. kasa kalitesi mükemmel. plastik olan iphone5'e 2.300 fiyat biçilen bir ülkede q10'a çok rahat 1700 verilir.

• Echo54 E kullanıcısına yanıt
    dediğiniz gibi beni de en çok telefonun duruşu etkiledi. Daha sonra ise özelliklerine baktığımda yeterli olacağını düşünmüştüm. tuşlu telefon olarak nokia e72 kullanmıştım. blackberry ler kadar iyi değildi belki ama bir çok işimi halledebiliyorum. Telefonda klavye olayı bayağı hoşuma gitmişti. Sonra iphone 3g kullandım iyi telefondu fakat çok alışamadım. Telefonda mail, whatsapp , viber ,skype , ve internet browser haricinde hiçbir uygulamaya neredeyse ihtiyaç duymuyorum. Cevap için teşekkür ederim Echo54 .
  • Hem iPhone hem q10 kullaniyorum. Simdi hemen bir çok acidan q10 iPhone'dan iyidir diyebilmek zor.iPhone baska bir cihaz, BlackBerry baska. Eger çok eglenceli, kullanimi kolay, ben ortalama uzmanlik derdinde olmayan bir adamim, inceden de arasira 2 ciddi mail gelir onlara da cevap verebileyim diyosan iPhone. Tartismam.

Ama diyosan ki, arkadas benim maille çok isim var, surekli yazmak durumundayim biseyler, internette dolasirim, internetim hizli olsun, Alet kompakt olsun vs. direkt BB.

Gecen citi Piti bir kizin elinde gordum q10. Dedim, ilk defa benden baskasinda gordum telefonu, memnun musunuz vs. BBM için almis, supermis.

E yok. q10 alma. Cok para o zaman. Gerek yok.

• Bugün itibari ile bende bi Q10 sahibi oldum. Q5 ile arada gidip gelmeme rağmen, kasası, kalitesi ve tuşları kararımı değiştirdi. Turkcell'den 1945 tl'ye satın aldım. Şu anda güncellemesi varmış, onu yapıcam. Sonra kurcalarım biraz
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.