Şimdi Ara

Blackberry Q10 [ANA KONU] (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.088
Cevap
9
Favori
86.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar q10 almayı düşünüyorum daha önce hiç blackberry kullanmadım hiçbirşey bilmiyorum bb hakkında bu telw tüm ndroid uygulamaları kuruluyomu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, klavyedeki kısayol tuşlarınıı bir yazar mısınız acaba...

• teşekkür ederim
  • BlackBerry mağazasından sesli bir navigasyon programı tavsiye edermisiniz, çevrimdışı çalışan bir proğram olmalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raelro

arkadaşlar merhaba gunaydın

forumu uzun suredir takıpteyim ve 1 yıllık Q10 beyaz kullanıcısıyım, benim şoyle bir derdim var yardımcı olursanız eger çok mutlu olaçagım. en son gelen guncelleme ile telefonda şarj ve internet sorunu baş göstemeye başladı. şoyle ki benım 500 mb olan internet paketim eskı surume gore gün boyu açık olmasına ragmen 1 ay boyunca bana yetıyordu,yaptiğim işlemler standart whatsapp face ve instgram girip çıkmak başka extra bişe yapmıyorum,masa başı işinde çalıştığımdan pek de vaktim olmuyor. ama yeni guncelleme ile 500 mb olan net paketim yenılendıkten sonra herşey aynı sekılde olmak şartıyla 1 gune 150 mb gittiğini gordum, telefon da herzaman kı gıbı pc yanında oylece durmaktan başka bi iş yapmiyor.yeni guncelleme ile arka planda bir çok şey çalışıp netimi goturuyor olabilir mi acaba ve ben bunun için ne yapabilirim_? bu durum aynı şekılde şarjimi da sunger gibi çekmekte sanırım,sabah 8 de şarjdan aldiğim telefon gun boyu net açık olunca saat 3 de %30 kaldi ve netimi de her gecen dakıka yıyıp bitirdi. daha oncesinde olmayan bu sorun için onerilerinizi bekliyorum teşekkurler şimdiden.

Bende de aynı sorunlar cereyan ediyor ayrıyeten farklı ve çok ciddi bir sorunum daha var,telefonu kapatıp açtığım zaman en son güncellemeyi aldığım andaki ayarlarına dönüyor telefon..Yani sonradan kaydettiğim rehber numaralarım bile gidiyor bunla alakalı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim!

• Cihan AYDEMİR C kullanıcısına yanıt
    Benim kendimce bulduğum çözumu aktarayım size belki kullanırsınız. ilk başta teli formatladim, sonra kurulduğunda tel kullanmıyacagım hiçbi uygulamayı kurmadım mesela (linkedin,foursquare,bbm, v.s) hele BBM hiçbir turlusunu kurmadım.ekranda bu tarz uygulamaların sadece logoları var :) benım aktıf olarak kullandığım whatsapp uygulaması olduğu için ve ona da netın devamlı açık olması gerektığınden şebeke modunu 2G olarak kullanıyorum,şarjımı ve netını eskısı gıbı kullanıyorum...Dediğim gibi bu çozum whatsappda aktıf olabilmek için..netı cok aktıf kullanıcaksam eğer hemen 2G modundan 4/3/2 G moduna geçiyorum ve işimi hallediyorum. ayın 7 sinde net paketim yenılenecek ozaman fazla netım olduğundan daha farklı cözumler bulabilir belki :)
  • Arkadaşlar bu telefonun herhangi bir kronik sorunu felan var mı? Lumia 525ten sonra nasıl gelir? Özellikle instagram Facebook whatsapp vb uygulamaları kullanıyorum. Ek olarak fb messenger.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolsten kullanıcısına yanıt
    Tuşlarında çift basma sorunu çıkıyor bir süre sonra, kronik tek sorunu bu. Bahsettiğin uygulamalarda sıkıntın olacağını düşünmüyorum.

• S.a.Blackberry passport telefonumu satiyorum ilgilenen arkadaşlar numarasını verdiğim ilana bakabilir.sahibinden ilan no:216454625

• Arkadaşlar telefonu USB kabloyla bilgisayara bağlıyorum dosyaları bilgisayara atmak için, ama yalnızca hafıza kartındaki dosyalara erişebiliyo bilgisayar yani telefondaki kayıtlı şeyleri alamıyorum bilgisayara bunu nasıl yapıcam ???
  • Ve bir soru daha WhatsApp'tan gelen öğeler telefona kaydediliyo bunların hafıza kartına kaydedilmesini sağlayabilir miyim ?
  • marjinalite_ kullanıcısına yanıt
    BlackBerry link adli yazilimin olmasi gerekiyor telefon icindeki dosyalara erisebilmek icin.

diger sorun ise evet ayarlardan nereye kaydolacagini secebiliyorsun

• Hocam ayarlardan bulamadım nasıl yapılıyo?

• marjinalite_ kullanıcısına yanıt
    benim hatam hocam, whatsapp ayarlari demek istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: marjinalite_

Arkadaşlar telefonu USB kabloyla bilgisayara bağlıyorum dosyaları bilgisayara atmak için, ama yalnızca hafıza kartındaki dosyalara erişebiliyo bilgisayar yani telefondaki kayıtlı şeyleri alamıyorum bilgisayara bunu nasıl yapıcam ???

Hocam ayarlarda ağ var, onun altında USB seçeneği olacak ikinci kısımda. Orada "mass device storage" anlamına gelen -Türkçesini bilmiyorum- ilk seçeneği açarsanız hafıza kartına, kapatırsanız telefona erişiyorsunuz.

• Merhaba arkadaşlar dün blackberry Q10 aldım telefona fm radyo yukleyebılırmıyım telefonum 10.3.1 sürümünde. Teşekkür ederim..
  • Q10'a dün kavuştum, kendi tarayıcısından başka tarayıcı kullanan var mı?
  • Arkadaslar herkeze merhaba. Bayramdan sonra telefonumu yenileyecegim ne zamandir arastiriyordum xperia z3 ile one m8 arasinda kalmistim ve buyuk ihtimallede z3 alacaktim.koye tatile geldik amcamin telefonu q10 hem klavyeli hem dokunmatik cok ilgimi cekti. Ara sira deniyorum telefonu bana inanilmaz derecede akıcı geldi. Tamda 10 gun sonra telefon alacakken aklıma kurt düştü.

Üstte yazdığım telefonlara gore q10 nasıldır ?

Benim için önemli olan şeyler öncelikli performans ve sarj suresi , daha sonrada ekran ve kamera kalitesi.

Hub diye birsey var telefonda olan biten hersey yaziyor gozunuzden kacan birşey olmuyor bu yonu çok iyi.

Telefonu zorlayacak bir işlem yapmadım ama dediğim gibi tek bir kasilma görmedim yag gibi akıyor. Detaylica anlatmak gerekirse performansı nasıldır?

Amcam telefonu elinden düşürmeyen biri degil gündüz vakti köyde foto ceker akşam ustu gibi whataapp takılır aksamda 1 saat arkadaşlarını arar konuşur. En son telefonunu şarjda ben takdim dun saat aksam 7 de auan %65 sarji var telefonun gayet iyi gibi. Siz ne dusunuyorsunuz sarj hakkinda ?

Ekran kalitesi piyasadaki telefonlara gore kotu sanirim full parlaklikta daha iyi performans beklerdim.guneste felan nasil ekran gorebiliyprmusunuz?

Kamerasi muadillerine gore kotu 8mp cok dusuk zra ustte yazdigim z3 un 20mp kamerasi var.

Evet sorularimi yanitlarsaniz cok sevinirim belkide bu telefonu alirim. Açıkçası almayı düşündüğüm telefonlara hiç benzemiyor ama gorunusu tasarimi felan asiri cool :D performansi felanda iyi gibi geldi dedim neden olmasin. Cevaplarinizi brkliyorum arkadaslar.

• BlackBerry passport'a da bakabilirsiniz.

q10 2011 yilinda cikan bir telefon, siz iyice kontrol edin kamerasini isletim sistemini, ona gore ihtiyaclarinizi karsiliyorsa alin hocam, fakat en basta dedigim gibi passport modeli cok iyidir

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.