Şimdi Ara

Blackberry Q10 [ANA KONU] (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.088
Cevap
9
Favori
86.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Size yalan soyluyorsunuz demedim zaten hocam lakin kendimle kiyaslama yaparak bana gore cok yogun kullanmadiginizi dusunuyorum. Yani kullanim sekillerine gore batarya durumu degisiklik gosterir demek istedim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar blackberry Q10 telefonuma en son şu 3 le başlayan sürümü yükledim. fotoğraf çekerken ve tuşlara basarken ki sesi nasıl kapatabileceğim bulamadım. yardımcı olurmusunuz.
  • arkadaşlar birde o tuşumda bir hassaslık var. yanındaki ı ya bastığım zaman hemen o da basılıyor. hatta birkaç defa. space tuşuna bastığımdada vik vik gibi bir ses çıkıyor. servisemi vermem gerekiyor sizce.
  • Arkadaşlar bu cihaza program oyun indirmek için biz paketine üye olmak gereklidir birde ikinci el de temizinin fiyatı nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • malahit M kullanıcısına yanıt
    "bis" ve o paket kalkti standart internet paketin ile kullanabirsin, ikinci elde ise temizleri 500den bulunabiliyor diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba, Q10 telefon ıcın ınternetın full acık oldugundakı sarj performansı sızde nasıl?? Kendımden ornek vermek gerekırse,net acıkken 3/4 saate sunger gıbı cekıyor sarjı sarjdan aldıgım tel %60 falan kadar dusuyor bende dogal olarak kapatıyorum,net acık ama sadece acık yanı bı ıslem yapmıyorum,belkı arada whatsap.soyle garıp de bı durum var kı,wıfı acıkken cok daha az bı sarj tutekımı var cıhazın,mesela bugun saat 10 da sarjdan aldım telefon gorusmelerı ve whatsaap ınternette gezınme v.s derken suan kalan sarjım %68 bana bıraz entresan gelmekte bu durum, herhangı bı bılgısı yada fıkrı olan varsa ve paylasırsa sevınırım ;)

• Raelro R kullanıcısına yanıt
    İnternet açıkken yani 3g modunda açıkken ve kullanım yokken yani bekleme modunda genelde saatte yüzde 1 pil gidiyor . pilin durumuna göre yüzde 2-3 olur. ama sizde epey çok pil tüketimi durumu var. Pil eskidiyse değiştirme zamanı gelmiştir. tr.aliexpress.com da blackberry q10 mpj diye aratın. mpj marka pil alın hem ucuz hem de çok kaliteli hatta orijinal pilden bile iyi. Ha bide şebeke ayarlarında 3g-2g ayarını seçin. 4 g açık olmasın. dediğiniz durumda pil tüketimi çok fazla. aynı marka model telefonda bile farklı sonuçlar çıkıyor. bu da pilin artık epeyce azalmasından veya yazılımsal bir sorundan veya bir arızadan kaynaklı olabiliyor. Telefon 2 seneyi devirdiyse en mantıklı ve ucuz çözüm pil değişimi olur. 3g mobil internet açıkken sadece bekleme durumunda 4 saat sonra yüzde 60 pil kalması normal değil. beklemde böyleyse kullanımda sizi yarı yolda bırakması işten bile değil.
  • Arkadaşlar BLACKBERRY Z30 telefonumu satıyorum. İlgilenenler mesajla ulasabilir.(sahibinden ilan no:211349463)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgencer05 -- 1 Mayıs 2015; 17:57:22 >
  • merhaba bende curve 9360 kullanıyorum ve telefondan ilallah ettim. bide turkcell wap desteğini kaldırınca çıldırdım. şimdi yeni bir telefon alıcam ama zenfone 5 ile q10 arasında kaldım gönlüm q10 istiyor çünkü nedense bi bb tutkum var aklımda zenfone 5 al diyor. oyun oynayan biri değilim sadece mesalaşma programlarını ve interneti çok sık kullanırım. acaba bu q10 un tarayıcı performansı androide göre nasıl sizce yine aynı hatayı yapayyımmı. 9360 da tarayıcı berbattı biraz zorladınmı kendini kapatıyyorrdu kasmasıda cabası. lütfen bi akıl verin q10 kullacıları sizce ne yapıyım
  • Hatırladığım kadarıyla BlackBerry tarayıcısı en hızlı seçilmişti, yani bir sıkıntınız olmaz. Söylediğiniz kullanım alışkanlığına göre de Q10 sizi çok memnun edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mike4peace -- 2 Mayıs 2015; 15:18:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mike4peace

Hatırladığım kadarıyla BlackBerry tarayıcısı en hızlı seçilmişti, yani bir sıkıntınız olmaz. Söylediğiniz kullanım alışkanlığına göre de Q10 sizi çok memnun edecektir.

peki sizce bu telefonun ederi nedir yani maksimum kaç liraya almalıyım
  • Sıfır fiyatı 860(en son öyleydi heralde) iyi bir fiyat. İkinci elde 400-500 arası alınır bence temizinden tam bilmiyorum fakat

• bu telefonu sıfır ve kvk garantili nereden alabilirim? (siyah rengini)
  • bence bulabilirseniz ikinci el temiz almak daha mantikli ama tabiki sizin kararınız :)
  • her zaman girdiğim bir wi-fi'a şimdi girmiyo hatta görmüyo bile ama bilgisayardan bağlı yani wi-fi sağlam bunun nedeni nedir ya ?
  • arkadaşlar bir sorum daha var maillerime en rahat bakabileceğim bir uygulama vb. var mıdır ?
  • marjinalite_ kullanıcısına yanıt
    Hocam ciddi misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: marjinalite_

arkadaşlar bir sorum daha var maillerime en rahat bakabileceğim bir uygulama vb. var mıdır ?

En büyük özelliği HUB o işi yapıyor zaten.
  • Değerli bir arkadaşıma telefon bakıyoruz, bütçe 500tl, tuşlu olsun dediği için blackberry önerdim, zamanında 8520 gibi uyduruk bir cihaz kullanmıştım buna rağmen çok beğenmiştim blackberry markasını, şuan nexus 5 kullanıyorum. İlk başta 9900 önerdim ama şimdi Q10 geldi aklıma, Q10 u 9900 e neden tercih etmem gerektiğiyle ilgili şeyler söyler misiniz?

• Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Güncel işletim sistemi, hub, BIS'e gerek duymaması gibi özellikler ile Q10 çok daha iyi bir tercih olacaktır hocam.

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.