Şimdi Ara

BlackBerry Q5 | ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
2
Favori
19.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ali Unal

quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Arkadaslar q5 almayı dusunuyorum , spotify , chrome ve clash of clans da uyumluluk nedir acaba ?

Clash of clans 16:9 ekran standartlarını desteklediği için q10 veya q5 de çalışmaz sportiyf hakkında bilgim yok ama crome U calistirabirsin snap uygulama marketini kurup

Hocam direk internetten apk indirerek google play uygulamalar kuruluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurulur ama ben siz snap adlı uygulama dükkanını i indirmenizi öneriyorum daha kolay olur uygulama indirmek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Unal A kullanıcısına yanıt
    Onu nerden indirebilirim hocam?

• http://www.****.com/snap-blackberry-10-icin-yerel-google-play-store.html
    Buradan pc nize indirin snap i
    Sonra ddbp adlı bir blackberry programı var onu kurun
    http://www.****.com/ddpb-playbook-blackberry-10-uygulama-yukleyici.html
    Keyfini çıkarın

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Unal

Kurulur ama ben siz snap adlı uygulama dükkanını i indirmenizi öneriyorum daha kolay olur uygulama indirmek

Q5 e güncelleme yapmadan apk kurabiliyormuyuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.2.1 sürümü yüklü ise apk dosyalarını tanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

10.2.1 sürümü yüklü ise apk dosyalarını tanır.

Tmm sağol almayı düşünüyorum da o yüzden sordum

• go sms pro kurdum cihaza ama mesaj gönderemiyorum hata veriyor , go sms pro yu kullanabilen var mı acaba ?
  • Slm millet uzun zamandır q5 bakıyorum. Bir kaç sorum olacak. Nokia 808 kullanıyorum ama bisiklet falan kullanırken ağır geliyor bana size q5 biraz ilgimi çekti özellikle android uygulamalarını çalıştırması açısından. Birkaç soru soracam.

1) ön kamera 2mp diyor selfie lerde performans nasıldır

2) acaba navitel navigasyon veya spor uygulamaları kullananlar var mı aranızda

3) ben şu an symbian kullanıyorum. Twitter, whatsapp aktif kullandıklarım. Sıkıntısız kullanabilir miyim.

Kafamdaki soru işaretleri bunlar bir de nokia 808 ile takas düşünen olur mu aranızda?

• quote:

Orijinalden alıntı: slmsoyle

Slm millet uzun zamandır q5 bakıyorum. Bir kaç sorum olacak. Nokia 808 kullanıyorum ama bisiklet falan kullanırken ağır geliyor bana size q5 biraz ilgimi çekti özellikle android uygulamalarını çalıştırması açısından. Birkaç soru soracam.

1) ön kamera 2mp diyor selfie lerde performans nasıldır

2) acaba navitel navigasyon veya spor uygulamaları kullananlar var mı aranızda

3) ben şu an symbian kullanıyorum. Twitter, whatsapp aktif kullandıklarım. Sıkıntısız kullanabilir miyim.

Kafamdaki soru işaretleri bunlar bir de nokia 808 ile takas düşünen olur mu aranızda?

1. On kamera ışığın yeterli olduğu durumlarda gayet iyi. Ama ışık yetersizse aynı şeyleri soyleyemem.
    2.bu tür programları hiç kullanmadım, ama şimdi blackberry world'e baktım. Bazı programlar var. Sportrase track Fitness tracker adında proğram var, istediğiniz tarzda, isterseniz bir inceleyin. Artı Android uygulamalar yuklenebiliyor, bu tarz Android programlar kullanilabilir.

3.twitter, Whatsapp, facebook vb programları çok rahat kullanabilirsiniz.

Takas düşünebilirim aslında :)

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=95342375

Cihaz takaslik ya da satılıktır, ilgilenenlerin bilgisine.

• Internetten q5 aldim , aslinda cok hosuma gitti diyebilirim ozellikle ios ve androidi senelerdir kullanip skilmistim bb10 isletim sistemi cok hosuma gitti.

Yalniz go sms pro ve chrome uyumsuzluklari sebebiyle 2 gun sonra geri yolladim. iki uygulama da benim icin cok onemli. Yine de ozluyorum mereti
  • arkadaşlar ben bu telefonu almayı düşünüyorum. yaklaşık 4 senedir se xperia x10 mini pro kullanıcısıyım. klavyeli telefon istiyorum, çok fazla uygulama aramıyorum. whatsapp vs temel programlar yeterli. yorumlarda batarya ömrü iyi deniyor genelde. merak ettiğim konu bu blackberrylerde internet olayı biraz farklı diye biliyorum. onu biraz açıklayabilirseniz sevinirim. mesela facebook twitter uygulamalrını kullanmak için bis almak gerekiyormuş. ama q5de bb 10 işletim sistemi var sanırım, ve yanlış anlamadıysam bu işletim sisteminde bise gerek olmuyormuş.

internette 650 tl civarına buldum, n11'de. dediğim gibi fazla uygulama istemiyorum. facebook twitter whatasapp yeterli olur. batarya ömrü iyi olursa güzel olur. bu şartlar altında bu telefonu almalı mıyım sizce? ya da bu özelliklere sahip başka bir telefon var mı piyasada? qwerty klavye olmazsa olmaz ve piyasada klavyeli android telefon neredeyse yok.
  • Öncelikle iyi günler arkadaşlar iphone 4 kullanıyorum Q5 ile takasa gircem genelde sosyal medya kullanırım instagram facebook falan oyun oynamam önerirmisiniz bu telefonu teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.

Eşim Blackberry telefonları seviyor. Hali hazırda 9320 kullanıyor. Q5 veya Q10 almayı düşünüyorum.

Bu cihazda iki şikayeti var. Birincisi klavye bir bütün galiba. Kullanırken çıt çıt sesler geliyor ve komple oynuyor. İkincisi de ender de olsa bazı uygulamalar sırasında biraz sapıtıyor. Örneğin mesaj atacaksınız, kime hanesine telefon numarasını giriyorsunuz ancak metin mesajı alanına optik mouse ile bir türlü inemiyorsunuz.

Benzer sorun Q5 de var mı? Mesaj gibi takılma sorunu zaman zaman oluyor ama klavye çıtı biraz sinir bozucu.

Q10 a teknosada baktım, klavyede öyle bir sorun yok, Q5 nasıl? bir tuşa parmağınızı koyup oynattığınızda diğer tuşlarda hareket ediyor mu?
  • Q10 tavsiye ederim. Bahsettiğiniz telefonla bunların hiçbir alakası yok. Aynı şekilde bahsettiğiniz sorunlar da yok.. Hatta çok daha fazla güzellik var. Q5 önermem!

• Siz Q5 önermiyorsunuz. Bildiğiniz bir sıkıntısı var mı?

Kağıt üzerinde Q10 ile arasındaki farka baktığımda, arka kamera çözünürlüğü hariç belirgin bir zafiyetini göremedim. Her makine kendi işini yapsın düşüncesinde olduğumuzdan yanımızda sürekli fotoğraf makinası taşıdığımız için telefonların kamera özelliklerini de pek kullanmayız. Sırf kamera için de 300-400TL fazla para vermek de istemiyorum. Klavyesi dediğiniz gibi zaten 9320 gibi bir bütünse ve aynı rahatsızlığı verecekse bizim için değmez tabii.
  • 3 gün içinde alacağım inşallah. Önerir misiniz ?
  • Q5 kullanmadım ama Q10 aldım yeni şiddetle tavsiye ederim çok memnunum.Daha önce Z10 vardı ama sattım ve q10 a geçtim,klavyeli daha pratik ve kolay olduğunu düşünüyorum.
  • arkadaslar q5 kullanıyorum telefon bı harıka. fızıksel qwerty klavyeden vazgecemeyenler ve dokunmatık de ısteyenler ıcın ozellıkle. androıd apk ları yukledım 100 de 80 ı sorunsuz calısıor. telefon ztn cok stabıl kasma donma yok. eskı blackberryler kadar gec acılmıyor. ve en onemlı ozellıgı kaydettıgınız butun hesaplardakı kişileri kaydedıyor aradıgınızda gırmenze gerek kalmadn yazabılıosnz. ornegn facebook hesabınızı kaydettınız kısılerden aradıgnz ısmı buluosnz facebooka gırmeden msj yazıosnz. kamerası da guzel ozellıkle on kamerası 2mp ben onyargılı bakmstm ama hd kalıte sunuyor gayet ıyı . almanızı tavsıye ederm.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.