Şimdi Ara

BlackBerry Q5 | ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
2
Favori
19.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben mobilya fabrikasında çalışıyorum, bulunduğum ortam biraz tozludur. Daha önce kullandığım 9700, 9780 ve 9900 cihazlarda sizdeki gibi ekran içine toz zerrecikleri çok giriyordu. Bende belirli aralıklarla içini açıp temizlerdim. Tabi cihazların garanti süresi bittikten sonra yapardım bu işlemi.

6 aydır Z10 kullanıyorum, ama bu cihazda böyle bir durum şu ana kadar olmadı.

Cihazı garantiye toz için mi göndereksiniz yoksa farklı bir sorundan dolayı mı?

Farklı bir sorunsa zaten toz için bi şey çıkarmazlar, hatta içine açarlarsa temizleme bile yapabilirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    ben tozlu bir ortamda calışmıyorum cok dikkat ediyorum anlaşılan sakınılan göze cöp batar misali benimkiside. evet sadece to icin göndericem inşallah bişey cıkarmazlar
  • Arkadaşlar sizce bu kılıf nasıl iyi mi bunu almayı düşünüyorum da... Siz kılıf olarak ne kullanıyorsunuz?

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/blackberry-q5-kilif-silikon-flexi-yumusak-tpu-106463187
  • quote:

Orijinalden alıntı: applem26

quote:

Orijinalden alıntı: fantomas

Arkadaşlar sizce bu kılıf nasıl iyi mi bunu almayı düşünüyorum da... Siz kılıf olarak ne kullanıyorsunuz?

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/blackberry-q5-kilif-silikon-flexi-yumusak-tpu-106463187

ebayde bu kılıfı 3 4 dolara rahat bulursunuz,ben 1.75 dolara bunun şeffafından aldım bpşuna para vermeyin bence :)

Tavsiyen için sağol dostum :)

Edit: Şimdi ebay'dan baktım da sterlin 3.7 oldugu için kapak 7 liraya geliyor bi de koruyucu film alsam kim bilir kaç lira olacak :/

Bi de koruyucu filmler arasında değişik fiyat farkları var hangisi daha iyi biliyor musun kardeş?

http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=blackberry+q5+koruyucu+film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantomas -- 6 Mart 2014; 0:34:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cmlkurt

quote:

Orijinalden alıntı: cmlkurt

Yeni BlackBerry Q5’in en önemli özellikleri olarak öne çıkanlar ise “instant action” ve “Play On” . İnstant action (Hızlı Komut) özelliği, örneğin bir tweet atacaksanız , Facebook’ta bildirim yayınlayacaksanız ya da birini arayacaksanız ayrı ayrı o uygulamaların içine girmektense ana ekranda direkt olarak “tweet bugün hava harika” yazdığınızda Twitter’da Bugün hava harika tweetini yayınlıyor ya da sevgilinizi arayacağınız zaman rehbere girip onu bulmakla uğraşmanıza gerek kalmadan gene ana ekranda “ara aşkım” yazdığınızda direkt olarak istediğiniz kişiyi aramanızı sağlıyor.
    Zamanla yarıştığımız bu yıllarda zaman kazandıran herşeyin harika olduğunu düşündüğümü söylemek isterim. Play On özelliği ise telefonunuzdaki resim, müzik ve videolarınızı kabloya gerek kalmadan DLNA özelliği sayesinde televizyonunuza aktarmayı ve TV üzerinden izlemenizi sağlıyor.
    Şuan abileri olan Z10 ve Q10 ‘a yakın özelliklere sahip BlackBerry Q5’in fiyatı ise özelliklerine karşılık oldukça makul olacak gibi görünüyor. Cihazın özellikleri ise şöyle;

Çift çekirdekli 1,2 Ghz Qualcomm Snapdragon işlemci
    Q10 ve Z10’da 1,5Ghz işlemci mevcut

8GB Dahili Bellek
    Q10 ve Z10’da 16GB bellek var

32 GB’a kadar hafıza kartı takılabilir
    5 MP Arka ve 2 MP Ön Kamera
    Q10 ve Z10’da 8 MP

1080p Full HD Arka Kamera ve 720p HD Video Kaydı Ön Kamera
    Q10 ve Z10’la aynı

2GB RAM
    Q10 ve Z10’la aynı

HTML 5 Tarayıcı
    Q10 ve Z10’la aynı

3G , 3,5G ve 4G ‘yi destekliyor
    Q10 ve Z10’la aynı

2180 mAh pil
    Q10 ve Z10’dan daha yüksek!

720 x 720 pixel ekran kalitesi
    3.1 inç ekran boyutu
    Q10 ile aynı

ICP LCD Capasitive Dokunmatik Ekran 16M Renk
    Q10’da Super Amoled Capasitive Dokunmatik Ekran 16M Renk

RESİMLER
     BlackBerry Q5 | ANA KONU BlackBerry Q5 | ANA KONU BlackBerry Q5 | ANA KONU

blackberyde line da sesli arama yapılıyomu sırf bu yüzden nokia asha 302 yi satıcam blackbery alıcam yapılıyosa.

• quote:

Orijinalden alıntı: powersky

quote:

Orijinalden alıntı: aloren11

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkan0075

quote:

telefonu az önce avea bayisinden 999tl ye aldım sorularınız varsa alabılırım :-))

İyi günlerde kullanmanız dileğiyle. Bildiğim kadarıyla cihazda instant on özelliği mevcut. Ana ekranda örneğin ara erkan yazında erkan isimli rehber kaydını arıyor, değil mi? Tuş takımını ise kendim görmek istiyorum. Bir de pil ömrünü kullanım şeklinizde yazarsanız seviniriz.

dün gece 2 de sarjdan aldım gece 30dk kurcaladım sarjım suan yarıyı geçmiş tuş takımı yumusak geldı bana ara kişiismi diyince arıyor bende şimdi farkettım

Şarjı biraz fazla gitmemiş mi ? Q10dan daha yüksek bir mAh değerine sahip. Web de gezinirken kasmalar oluyor mu ? Bi de uygulama çok mu az ?

Sonuçta telefon beklemedeydı yarıya inmesi bana saçma geldi biraz telefonda 0 kasma var açıkçası benim işimi gören uygulamalar gerçekten çok az

Line da sesli arama yapılabiliyormusun? valla ben konuşma işini bedavaya patlatcam sırf ondan alcam :) Klavyeli telefon bağımlısıyım bende :)

• quote:

Orijinalden alıntı: serkansutcu

quote:

Orijinalden alıntı: JusT_SmiLe

Son güncelleme ile nasıl telefonunuz.
    Negatif yönlerinizi yazabilir misiniz. Bende 2. el almayı düşünüyorum. Beyazını çok beğerndim. içten içe blackberry kullanıcısı olmak isterdim hep ^^

Farklı ve zor olduğunun farkındayım. ama alıştırayım kendimi negatif yönlerine. Batarya da çok önemli

1.Benim için tek negatif yani ekrani olmuştu, 4 ıncten 3.1 ince geçince alışmak biraz zaman alıyor, küçük gelmişti ilk başta.
    2.androıd uygulamaların çoğu çalışıyor, ama bazı uygulamalar sıkıntı cıkarabılıyor.
    3.Turkıye'de FM radyo aktif olmuyor.
    Ben genel anlamda memnunum, şarjı yoğun bir kullanıcı olmama rağmen 1 günü rahatlıkla çıkartıyor. Eski bir androıd kullanıcısı olarak, daha önce kullandığım çoğu uygulamayı yükledim. Ayrica BlackBerry marketınde de zamanla daha çok uygulama barındıracagını dusunuyorum.

Teşekkürler .. Bende aldım 2. el şu an için memnunun alışmaya çalışıyorum.

• Hayırlı olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerebileceğiniz iyi, faydalı uygulamalar var mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar sizce bu kılıf nasıl iyi mi bunu almayı düşünüyorum da... Siz kılıf olarak ne kullanıyorsunuz?

ebayde bu kılıfı 3 4 dolara rahat bulursunuz,ben 1.75 dolara bunun şeffafından aldım bpşuna para vermeyin bence :)

Tavsiyen için sağol dostum :)

Edit: Şimdi ebay'dan baktım da sterlin 3.7 oldugu için kapak 7 liraya geliyor bi de koruyucu film alsam kim bilir kaç lira olacak :/

Bi de koruyucu filmler arasında değişik fiyat farkları var hangisi daha iyi biliyor musun kardeş?

http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=blackberry+q5+koruyucu+film

hocam en azından filmi türkiyeden alın (mat ekran kaliştesini düşürür ama parmak izi bırakmaz,ben parlak tercih ediyorum parmak ziini sorun yapmıyorum 6.90 tlye gördüm) ama bence yine de lu ilanlardan birinden aloırsanız çok daha kar edersiniz kılıflarda :)
    http://www.ebay.com/itm/Hard-Back-Cover-Case-for-Blackberry-Q5-/281133497816?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=580208231047&hash=item4174dcbdd8
    http://www.ebay.com/itm/Clear-Mixed-TPU-x-Silicone-Soft-Case-Film-for-Blackberry-Q5-SQR100-1-2-3-ECSA978-/201051815536?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item2ecf9f3e70 bu sizin gösterdiğiniz kılıf+ekran koruyucu kargo dahil 4.5 dolar yani yaklaşık 10 tlye geliyor
    http://www.ebay.com/itm/200966121504?var=500187496230&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 bu da benim aldığım bumper çok şık duruyor ve 4 tl yaklaşık

Önerilerin için teşekkürler hepsine göz atıcam şimdi :)

• merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 3 sene curve 8520 kullandım halada duruyor en son 5S vardı sattım şimdi Q5 gözüme çarptı bugün mediamarkt te 790 tl ye buldum siyah ve beyaz var fiyat nasıl sizce günümüzde alınır mı artık bide BB 10 da bis bes gerekmiyomuş artık o da beni bi cezvetti sizce almalımıyım?
  • arkadaşlar, bugün avea bayiinde Q5'i incelerken satıcı servis sorunu olduğunu, şu anki servisin de BB'yi her an bırakabileceğini söyledi...

servis sorunu var mı...hangi servis bakıyor ...teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: biskrem42

merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 3 sene curve 8520 kullandım halada duruyor en son 5S vardı sattım şimdi Q5 gözüme çarptı bugün mediamarkt te 790 tl ye buldum siyah ve beyaz var fiyat nasıl sizce günümüzde alınır mı artık bide BB 10 da bis bes gerekmiyomuş artık o da beni bi cezvetti sizce almalımıyım?

Qwerty klavye ve büyük ekrandan vazgeçemem diyorsan mutlaka al derim ben aldım çok memnunum
  • Sms geldiğinde telefonun ışığı yanmıyor bende sadece led yanıyor onu nasıl aktif hale getirebilirim bilen var mı ?
  • Q5 kullanan biri iyi yanlarini ve kotu yanlarini yazabilir mi?

• 750 tl ye media markt tan aldım market içeriği dışında gayet tatminkar ama kameradan fazla bişey beklemeyin :)
  • Kamerasi gercekten cok mu kotu
    Genel olarak nasil

• Q5 kotu bir telefonmu

• Q5 in klavye perfonmasi nasil kullanimi rahat mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Unal

Q5 in klavye perfonmasi nasil kullanimi rahat mi

Klavyesi genelde rahat, ve kullanışlı ben ölümüne tavsiye ediyorum.. hem z10 vr q5 kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.