Şimdi Ara

BlackBerry Q5 | ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
2
Favori
19.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gunduzozk

quote:

Orijinalden alıntı: fantomas

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: applem26

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Q5 almak istiyorum da hiçbir yerde bulamadım ya gelmemiş ya stoklarda kalmamış. Bana alacak bir yer önerir misiniz?

Bende çok aradım kardeşim en Son avea bayıısınden aldım eğer ki ben beyaz almak istiyorum diyorsan media Marktta mevcut onun dışında değişik sıtelerdede var ama onlara güvenilir mi bilemem

Kardeş ne kadara aldın sen?

Ben de aveadan aldim hocam kirmizi 940 tl

Normalde 900 e satan yerler var ben avea daha ucuza satar diye düşünmüştüm :/ Nasıl beğendin mi telefonu kardeş beklentilerini karşıladı mı ?

Kardeşim bende 900 ye aldım memnunum telefondan ama yeni güncellemeyi ındırınce kasmaya başladı nedendir anlamadım valla

Dostum nerden aldın sen 900'e?

Dostum avea bayıısınden aldım denızlıden :)

Kardeş avea bayiilerini baya dolaştım burada (istanbul) da bir tuhaflar ya kimisi 900 diyor kimisi 950 hele siyahını hiçbir yerde bulamadım

Kasma sorunu geçti mi bari halledebildin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantomas -- 5 Şubat 2014; 0:34:33 >

• Arkadaşlar ben radyoyu sadece şu yöntemle kullanabiliyorum 1055 leaked sürümü yükleyip ardından wipe yapınca radyo aktif oluyor 1925 leaked ve resmi sürüm 537 de ne yaptıysam radyo aktif olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciyesliahmo

Arkadaşlar ben radyoyu sadece şu yöntemle kullanabiliyorum 1055 leaked sürümü yükleyip ardından wipe yapınca radyo aktif oluyor 1925 leaked ve resmi sürüm 537 de ne yaptıysam radyo aktif olmadı

Peki wipe yapıp telefonu açarken sim kartiniz takılı mıydı?

• quote:

Orijinalden alıntı: serkansutcu

quote:

Orijinalden alıntı: erciyesliahmo

Arkadaşlar ben radyoyu sadece şu yöntemle kullanabiliyorum 1055 leaked sürümü yükleyip ardından wipe yapınca radyo aktif oluyor 1925 leaked ve resmi sürüm 537 de ne yaptıysam radyo aktif olmadı

Peki wipe yapıp telefonu açarken sim kartiniz takılı mıydı?

Evet takiliydi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Q5 almak istiyorum da hiçbir yerde bulamadım ya gelmemiş ya stoklarda kalmamış. Bana alacak bir yer önerir misiniz?

Bende çok aradım kardeşim en Son avea bayıısınden aldım eğer ki ben beyaz almak istiyorum diyorsan media Marktta mevcut onun dışında değişik sıtelerdede var ama onlara güvenilir mi bilemem

Normalde 900 e satan yerler var ben avea daha ucuza satar diye düşünmüştüm :/ Nasıl beğendin mi telefonu kardeş beklentilerini karşıladı mı ?

Kardeşim bende 900 ye aldım memnunum telefondan ama yeni güncellemeyi ındırınce kasmaya başladı nedendir anlamadım valla

Kardeş avea bayiilerini baya dolaştım burada (istanbul) da bir tuhaflar ya kimisi 900 diyor kimisi 950 hele siyahını hiçbir yerde bulamadım

Allah Allah İstanbul gibi yerde nasıl olmaz ya kardeşim şöylede yapabilirsin bu akakçeye filan yazdığında değişik siteler çıkıyor onların bazıları istanbul dağıtımlı onların direk gidip yerlerinden elden alabilirsin bence ben güvenemediğim için almamıştım ama bir bakabilirsin.Kasma konusuna da gelince yine biraz hallettim gibide ama hala verimli bir android uygulaması bulamadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Allah Allah İstanbul gibi yerde nasıl olmaz ya kardeşim şöylede yapabilirsin bu akakçeye filan yazdığında değişik siteler çıkıyor onların bazıları istanbul dağıtımlı onların direk gidip yerlerinden elden alabilirsin bence ben güvenemediğim için almamıştım ama bir bakabilirsin.Kasma konusuna da gelince yine biraz hallettim gibide ama hala verimli bir android uygulaması bulamadım

Kardeş ben de anlamıyorum ya Q5 hiç tercih edilen bir telefon değil herhalde o yüzden getirtilmiyor da. Beyaz, kırmızı falan buldum da siyahı bir türlü bulamadım çok acayip şey yaa..

• quote:

Arkadaslar bizim telefonun ustundeki kilit tusu kolay basilmiyor di mi yani soyle diyim biraz daha iceride diger telefonlara gore mesela iphone falan,bugun fark ettim herhalde tasarimindandir dedim kafaya takmayayim bi de bugun bi Avea bayisinde Q5 beyaz 1100e satiliyordu sok oldum

Bayiiden bayiiye değişiyor ya 900 a de var 1200 e de ama artık çok az var piyasada ben hala siyah bi tane bulamadım ucuza
  • Android'teki sygic navigasyon programını kurdum, sorunsuz çalışıyor telefonu gittikçe daha çok seviyorum

Bir de şu pilin yanındaki üst üste 2 tane N gibi duran sembol nedir? Bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkansutcu -- 8 Şubat 2014; 20:22:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serkansutcu

Android'teki sygic navigasyon programını kurdum, sorunsuz çalışıyor telefonu gittikçe daha çok seviyorum

Bir de şu pilin yanındaki üst üste 2 tane N gibi duran sembol nedir? Bilen var mı?

NFC!

Açık duruyor, kapatın gitsin.

Ayarlar > Ağ ve Bağlantılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hay Allah razı olsun :) Daha önce nfc li cihaz kullanmayıca bilemedim
  • Q5 telefonuma sygic navigasyon programını yükledim, sorunsuz çalışıyor. Adım adım nasıl yükleneceğini ve dosyaları paylaşıyorum:

1- 00.SGC_13.1.4._Cracked.full_OK apk dosyasını kurun ve programı çalıştırmayın.

2- dosya yöneticisi / misc / android / yolunu izleyerek Sygic klasörünü buraya kopyalayın.

3- kopyaladığımız Sygic klasörünün içindeki maps dosyasının içine tur.ta.2013.03 klasörünü kopyalayın.

4- yine dosya yöneticisi / misc / android / yolunu izleyerek buraya LoquendoTTS klasörünü kopyalayın. (Bu programın Türkçe sesli olarak cadde,sokak vb. isimleri söylemesini sağlar)

5- Programı çalıştırdığınızda ingilizce başlayacaktır. setting / regional den dili türkçe yapıp, aynı yerdeki ses bölümünden (SEelin - Zeynep - Zeliha ) seçebilirsiniz.

6- Programı ve dosyayı nereden indirdim hatırlamıyorum, ama paylaşımı yapan rupi isimli bir arkadaştı, onuda belirteyim

Program ve gerekli dosyalar için kendi dropbox yükleme linki:

Sygic Navigasyon

• serkansutcu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar blackberry q5 e güzel oyunlar veya uygulamalar nereden bulabilirim örneğin bir maçkolik uygulamasıdır veya İron Man 3 kalitesinde oyun filan bulabilir miyim acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner-Medley -- 8 Şubat 2015; 2:43:23 >
  • quote:

Arkadaşlar şarj süreleriniz nasıl? Benim stl 100-2 cihazım(resmi Avea'dan alındı ama) 3G sürekli açık,günde 30 dk falan internet, 5 6 kez Twitter Facebook igrann kontrolü 25 dk falan crackberry uygulamasında takılıyorum whatsappta aktifim baya 20 dk telefon görüşmesi bi de arada oyun SMS falan , sabah 8de çıkarıyorum aksam 11 gibi bitiyor sizce normal mi?
    Bu arada bütün günlük hayatımı da anlatmıştım

Kardeş bir ne zaman tuvalete gidip ne zaman yemek yediğini yazmamışsın valla Yani bence normal gibi gözüküyor bildiğin gibi 3g sürekli açık olduğunda şarj çok gidiyor bu her akıllı telefonda böyledir benim görüşüm wifi yoksa etrafta kapa wifi yi arkada hiç uygulama bırakma biraz daha artar belki kullanım süresi benim maşallah 1.5 gün gidiyor gibi bu arada crackberry uygulaması ne oluyor kardeşim ya

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar şarj süreleriniz nasıl? Benim stl 100-2 cihazım(resmi Avea'dan alındı ama) 3G sürekli açık,günde 30 dk falan internet, 5 6 kez Twitter Facebook igrann kontrolü 25 dk falan crackberry uygulamasında takılıyorum whatsappta aktifim baya 20 dk telefon görüşmesi bi de arada oyun SMS falan , sabah 8de çıkarıyorum aksam 11 gibi bitiyor sizce normal mi?
    Bu arada bütün günlük hayatımı da anlatmıştım

Kardeş bir ne zaman tuvalete gidip ne zaman yemek yediğini yazmamışsın valla Yani bence normal gibi gözüküyor bildiğin gibi 3g sürekli açık olduğunda şarj çok gidiyor bu her akıllı telefonda böyledir benim görüşüm wifi yoksa etrafta kapa wifi yi arkada hiç uygulama bırakma biraz daha artar belki kullanım süresi benim maşallah 1.5 gün gidiyor gibi bu arada crackberry uygulaması ne oluyor kardeşim ya

Hocam crackberry blackberrynin dünya çapındaki en büyük forumu.Donanimhaber gibi duşun ama sadece blackberry Üzerine.Blackberryden son haberler,yeni bb uygulamaları aksesuar indirimleri(us icinde sadece) incelemeler falan var.baya bilgilendirici.Kendi forumu da var rahatlıkla soru sorup cevap yazabiliyorsun.Cok fazla kullanıcısı var hatta ilk indirdigimde kimse kullanmıyordur dedim ama binlerce insan kullanıyor en çok us ve uk de bence her bb10 cihazı sahibinin indirmesi gereken bir uygulama bu arada hiç wifi kullanmıyorum hep 3Gden bağlanıyorum onun da 1 gün yetmesinde etkisi vardır ama ben çok memnunum bundan önceki telefonum 4Si aynı kullanımda günde en az 2 sık sık 3 kere şarj ederdim en azından Q5 ile sabah çıkıyorum yatana kadar şarj sıkıntım kalmıyor

**** o zaman dediğin gibiyse crackberry ı aynen kardeşim gün içinde hiç sarjım bitti sıkıntısı çıkarmıyor bende memnunum o açıdan q5 candır :D

• Yeni güncelleme geldi, 10.2.1.2102, hattım avea :)

• Son güncelleme ile nasıl telefonunuz.
    Negatif yönlerinizi yazabilir misiniz. Bende 2. el almayı düşünüyorum. Beyazını çok beğerndim. içten içe blackberry kullanıcısı olmak isterdim hep ^^

Farklı ve zor olduğunun farkındayım. ama alıştırayım kendimi negatif yönlerine. Batarya da çok önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusT_SmiLe

Son güncelleme ile nasıl telefonunuz.
    Negatif yönlerinizi yazabilir misiniz. Bende 2. el almayı düşünüyorum. Beyazını çok beğerndim. içten içe blackberry kullanıcısı olmak isterdim hep ^^

Farklı ve zor olduğunun farkındayım. ama alıştırayım kendimi negatif yönlerine. Batarya da çok önemli

1.Benim için tek negatif yani ekrani olmuştu, 4 ıncten 3.1 ince geçince alışmak biraz zaman alıyor, küçük gelmişti ilk başta.
    2.androıd uygulamaların çoğu çalışıyor, ama bazı uygulamalar sıkıntı cıkarabılıyor.
    3.Turkıye'de FM radyo aktif olmuyor.
    Ben genel anlamda memnunum, şarjı yoğun bir kullanıcı olmama rağmen 1 günü rahatlıkla çıkartıyor. Eski bir androıd kullanıcısı olarak, daha önce kullandığım çoğu uygulamayı yükledim. Ayrica BlackBerry marketınde de zamanla daha çok uygulama barındıracagını dusunuyorum.

• Pille ilgili sıkıntı yaşayan var mı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantomas -- 1 Mart 2014; 16:09:34 >
  • Hayırlı forumlar Arkadaşlar dün farkettim telefonun ekranın içinde toz tanecikleri gördüm cebimde duran telefon sonucta garantiye göndericem acaba garantide olumsuz bi durum oluştururmu.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.