Şimdi Ara

BlackBerry, Rio adında yeni bir akıllı telefon hazırlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• BlackBerry, Rio adında yeni bir akıllı telefon hazırlıyor

CNNMoney tarafından açıklanan bu yılın en iyi CEO'ları listesinde ikinci sırada kendisine yer bulan BlackBerry patronu John Chen, geçen yıl ticari hayattan çıkmaya hazırlanan firmayı almış ve yeniden kar eden bir firma haline getirmişti. Bu yıl en önemli hamlesini BlackBerry Passport ile yapan Chen, yeni bir modelin daha startını vermiş durumda.

Elde edilen görsellere göre BlackBerry Rio veya Z20 adını alacağı belirtilen bu model daha çok orta seviyeye hitap eden bir cihaz görünümünde ve BlackBerry uygun fiyata güçlü bir donanım arayan profesyonelleri hedefliyor. 

5 inçlik 720p ekrana sahip olan cihaz 1.5GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Snapdragon S4 yongasetinden gücünü alıyor. Sistem 2GB RAM ile desteklenirken, 16GB artırılabilir kapasite, 8MP çözünürlükte arka kamera, 2MP çözünürlükte ön kamera, 2800mAh gücünde batarya şeklinde diğer özellikleri mevcut. 

İşlemci oldukça eski olsa da BlackBerry işletim sisteminin optimizasyonlar sayesinde akıcılığını koruyacağı tahmin ediliyor. Ancak donanımın nihai sürümde değişmesi de olası. Modelin Şubat ayında 300$ fiyat etiketi ile satışa çıkacağı tahmin ediliyor.  

• Gercekten kaliteli telefon yapiyor adamlar hakkini vermek lazim iyi toparladilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda kafadan 1200tl olur.

• İşlemci eski işletim sistemi değil yanlış okudunuz sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

Donanım haber editörlerinin dünyadan haberi yok. En yeni platform BlackBerry 10 işletim sistemi. Daha 3. Sürümü yeni verildi cihazlara. Eski ne demek? Üstelik artık google playstore direkt çalışıyor..

Editör arkadaşımız işletim sistemine değil işlemciye eski demiş haberde. S4 yongaseti Snapdragon 600-800 den önceki seridir. 2-3 senelik bir mazisi olduğu için işlemciye eski demiş.

Google Play Store, Blackberry 10'da çalışıyorsa çok iyi bir haber.
  • s4 pro'lar s600 olarak isimlendirileli 2 yıl olmadı mı ya?

• Evet farkettim ve sildim :) dün Z10 a playstore u yükledim ve sorunsuz çalışıyor. Gerçi snap da aynı işi görüyordu. Çift marketli tek işletim sistemi..

• General. kullanıcısına yanıt
    Vestel vergisi ile 1500 e satılır ama BlackBerry Türkiye pazarından tamamen çekildi. Türkçe Web sitesini bile kapattı...

• Adamlara hak veriyorum ben olsam bende kapatırım. Bide Çinli firmalar niye gelmiyor deyip adamlara sayıyoruz. Bu ülkede ya Yandaş olacan yada Ankara'da dayın olacak. Ülkede küçük esnaf diye bişey kalmadı. Koca Ülker ürün verdiği bakkalların yanında market Açıyor vs vs devlet resmen tefecilik yapıyor.

• Nokia N9 a benziyor

• Umarim gecmisten ders almışlardır o sacma sapan fiyat politikalarından vaz gecerler vb için bir şans daha

• Oraya kocaman BlackBerry yazdığı sürece bir cacık olmaz...
  • 'Vestel vergisi ile 1500 e satılır ama BlackBerry Türkiye pazarından tama1men çekildi. Türkçe Web sitesini bile kapattı...'http://www.hepsiburada.com/liste/blackberry-passport/productDetails.aspx?productId=telcepblackpas&categoryId=371946&SKU=TELCEPBLACKPAS-S bune ağa !

• Çare: Yurt disindan telefon getirtmek yada sahibinden gibi sitelerden pasport kayitli telefon almak

Ayrica Z20 ekran batarya konusunda gayet makul. 300 dolara yurtdisinda telefon almak nasil bir duygu cok merak ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hata vestelde digil bizim gibi adam sanıp oy veren kazmalarda resmen tefeci kılına girdi devlet kendi vatandaşına çin malı ürünler sattırıyor bunun başka bir açıklaması yok

• quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

Vestel vergisi ile 1500 e satılır ama BlackBerry Türkiye pazarından tamamen çekildi. Türkçe Web sitesini bile kapattı...

Aynen hocam dediginiz fiyatta satarlar.Batmis sirket bile vestelden daha iyi telefon uretiyor o ayri

• John Chen, Z3'ün LTE versiyonunun bir gün mutlaka satılacağını söylemişti, bu cihaz olasılıkla Z3'ün LTE versiyonunun upgrade edilmiş hali. Bir de tasarım dili olarak Z3'ü andırıyor. Yazıda ve dış kaynaklarda bilgi bulamadım ama cihazın Z3 gibi tümüyle Foxconn tasarımı/üretimi/satışı olma ihtimali var (kişisel görüşüm/tahminim bu yönde).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 26 Aralık 2014; 8:51:56 >
  • Adamlar halâ yardırışı bırakmadılar brehh..!

• Blackberry güzel hamleler yapıyor, umarım başarılı olurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferyurt

'Vestel vergisi ile 1500 e satılır ama BlackBerry Türkiye pazarından tama1men çekildi. Türkçe Web sitesini bile kapattı...'http://www.hepsiburada.com/liste/blackberry-passport/productDetails.aspx?productId=telcepblackpas&categoryId=371946&SKU=TELCEPBLACKPAS-S bune ağa !

Shop.blackberry.com sitesinde fiyatı 600 USD olan cihaz.

Ipad mini ilk jenerasyon da ABD'de piyasaya çıktıktan hemen sonra HB web sitesinde 1000 TL bandında satılmaya başlanmıştı, sonra ipad mini resmi kanalla gelmeye başlayınca fiyatını kademeli olarak rasyonel seviyelere çektiler. Ama pasaport'un şansı yok, çünkü BB Türkiye'den tümüyle çekildi. En son Q5 resmi kanalla satıldı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.