Şimdi Ara

BlackBerry, Rio adında yeni bir akıllı telefon hazırlıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biraz eski gibi duruyor ama karadutun kendine has bi karizması olduğu kesin. Uygulama mağazası ne durumda bilmiyorum.

• İşlemci çok dandik, ne kadar akıcı çalışırsa çalışsın o para verilmez.

• İşin aslı işlemci olayı çokda önemli değil.Büyük üreticiler ve tedarikçi qualcomm milleti kandırıyor.İşlemciden daha önemli olan ram'dir.Zaten o 2.7 ghz'de çalışan snapdragonlar 50 saniye sonra s4 pro ile aynı verimi vermeye başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

İşlemci çok dandik, ne kadar akıcı çalışırsa çalışsın o para verilmez.

Cihaz akıcı çalıştıktan sonra işlemcinin ne önemi var şaka mısın sen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

İşin aslı işlemci olayı çokda önemli değil.Büyük üreticiler ve tedarikçi qualcomm milleti kandırıyor.İşlemciden daha önemli olan ram'dir.Zaten o 2.7 ghz'de çalışan snapdragonlar 50 saniye sonra s4 pro ile aynı verimi vermeye başlıyor.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

İşlemci çok dandik, ne kadar akıcı çalışırsa çalışsın o para verilmez.

Cihaz akıcı çalıştıktan sonra işlemcinin ne önemi var şaka mısın sen?

işletim sistemi ne ka hızlı olursa olsun cihaz işlemcisine göre pahalı, o zaman neden daha fazla para vereyim.
    işlemcisi nexus 4 ayarında, nexus 4 de kasmıyor. ama nexus 4'e o kadar para verilmez.
    herşeyin bir ederi var, daha fazlasını vermek için bir sebep yoksa neden daha fazla para vereyim??

• Ya yeter ama bi nintendo bi blackberry ne alicaksam kalkip gidiyor su guzelim ulkemden

• quote:

İşin aslı işlemci olayı çokda önemli değil.Büyük üreticiler ve tedarikçi qualcomm milleti kandırıyor.İşlemciden daha önemli olan ram'dir.Zaten o 2.7 ghz'de çalışan snapdragonlar 50 saniye sonra s4 pro ile aynı verimi vermeye başlıyor.

hocam çok yanlış düşünüyorsunuz.
    asıl önemli olan işlemcidir, ram'in çok da önemi yok.
    ben 2 sene önce piranha tablet aldım 1gb rami vardı, boşta min 500-600mb ram kalıyordu ama alwinner işlemci yüzünden nerdeyse hiçbir uygulamayı ilk seferde açamıyordu, hata veriyordu.
    1gb s400 işlemcili telefonların ise tüm oyunları sorunsuz oynatıyor.

• BU ANDROİD UYGLAMALARINI ÇALŞTIRIRMI Z10 GİBİ

• quote:

quote:

hocam çok yanlış düşünüyorsunuz.
    asıl önemli olan işlemcidir, ram'in çok da önemi yok.
    ben 2 sene önce piranha tablet aldım 1gb rami vardı, boşta min 500-600mb ram kalıyordu ama alwinner işlemci yüzünden nerdeyse hiçbir uygulamayı ilk seferde açamıyordu, hata veriyordu.
    1gb s400 işlemcili telefonların ise tüm oyunları sorunsuz oynatıyor.

Ben qualcomm s4 ile s805ü karşılaştırdım.Sense alwinner ve s400 ü karşılaştırmışsın arada dağlar var

• zaferyurt Z kullanıcısına yanıt
    Hepsiburadanın fırsatçılığı o. 2000₺ ye bile bulabilirsiniz isterseniz piyasada. Resmi destek olarak artık yoklar. Açın bakalım full Türkçe olan web sitesi ne olmuş...

• Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Işletim sistemine para veriyorsun. Sonuçta o işlemciyi ve ramı ahenkle çalıştıran şey işletim sistemi. Nexsus kasmıyor demişsiniz ama eski bir Android kullanıcısı olarak Z10 aldığımdan beri one m8 bile bana uyuz geldi. BlackBerry 10 işletim sisteminin keyfini ne ios da ne wp da ne de Android de alamıyorum. 50 adet uygulamayı aynı anda çalıştırmak ve zerre kadar kasılma yaşamamak...

• alp0007 A kullanıcısına yanıt
    BlackBerry world ciddi aşama katetti. Hemen herşey var yetmez dersen kuruyorsun google playstore apk sını oradan yüklüyorsun uygulamaları. Çift market yani

• Açıkçası ben beğendim yani yeni telefon alacak olsaydım düşüne bileceğim bir telefon tasarım güzel donanım manyağı değilim fiyat abartıcı olmadığı sürece düşünüle bilir...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.