3-4 kez yanlış kodu girdim sanırım ama hepsinde kalan 0 yazıyo bende anlamadım:(( şimdi 10 hak bittiyse ne yapılabilir biliyormusunuz? vodafone a gidicem sabah erkenden
Cihaza yüksek seviye yetkili serviste yazılım atılması gerekiyor 10 hak olur bitmişse 0 yazar. Vodafone de işleyiş nedir ne kadara yaparlar bilemiyorum yarın gittiğinizde net bilgi alabilirsiniz. Genellikle yetkili servisler 30 tl ila 60 tl arasında bu tür durumlarda yazılım yüklüyor diye biliyorum.
teşekkür ederim sizi de meşgul ettim bakalım yrn gidip öğrenicem artık
10 kez girdiğim için servise göndermemi istediler üstelik servis ücreti de 150 tl .bu işi daha uygun fiyata yaptırabileceğimiz başka bi yer varmıdır acaba biliyormusunuz?
iyi günler arkadaşlar,
Naksuan TV bir sorum olucaktı, bugun hattımı turkcelle taşıttım hattım diğer telefonlarda çalışıyor ancak, blackberry 8900 model telefonumda ''SOS'' yazıyor.Telefon aveadan alınma ancak herhangi bir kilit ibaresi bulunmuyor, ayrıca gündüz bir 10sn TURKCELL yazısını da gördüm ekranda sonra kayboldu.Neden olabilir acaba ?
az önce yine göründü bir 15 20 saniye sonra yine sos çıktı :( yardımlarınızı rica ediyorum lütfen.
imei.tk.gov.tr den imei numaranızı sorgulatın kayıt dışı veya kopyalama durumu yoksa sorun ya kilit kodundandır ya da servis görmesi gereken yazılım, donanım ile ilgili olabilir
mep2 yazdığımda hiç birşey gelmiyor, yeni hat taktığımda ağ mep kodu istemiyor...avea dışında bir hat taktığımda hiç bir tepki alamıyorum o kadar. Servislik bir sorunumu vardır ?
Nakusan merhaba, Son umudum sensin.Bana da MEP kodu konusunda yardımcı olabilirmisin? Blackberry 8520 aldım iki gün önce.Fakat satıcı bana bu ürünün sadece tcell ile çalıştığını söylemedi.şimdide hiçbirşekilde yardımcı olmuyor.MEP kodu için sadece 1 deneme hakkım kaldı. Bana da yardımcı olabilirmisin?
Şimdiden teşekkürler.
ben türkcell i aradım kodu aldım.. girdim yanlış dedi.. sonra tekrar aradım. teyitiçin imei göre tekrar aldım. hattaoparatör baynla beraber işlemleri yaptık girdim. hatalı dedi... kadın sonunda kvk ya başvurunuz dedi bu nedenoalbilir ?
size pm attım imei numaranızı yazarsanız orjinal kodu talep edebilirim geldiğinde de teğit edersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: NaksuanTV
size pm attım imei numaranızı yazarsanız orjinal kodu talep edebilirim geldiğinde de teğit edersiniz
pm attım hocam . sizden haber bekliyorum . cumaya kadar belli olur ümit ederim
Ya banada yardımcı olabilrmisin türkcell'den aldım bb yi
Yardım lütfennnnnnnn ... Türkselden aldım blackberry'i başka hat çalştrmyo yardımm
quote:
Orijinalden alıntı: alyciq94
Yardım lütfennnnnnnn ... Türkselden aldım blackberry'i başka hat çalştrmyo yardımm
turkcell musteri hizmetlerini arayip bir bb uzmanı ile gorusup mep kodunu isteyin iki dakika surmez almaniz ki ellerinde yoksa bile distributore yani kvk ya falan yonlendireceklerdir onlardan alirsiniz
özelden imei numaranızı yazın lütfen yanıtladım
Merhaba arkadaşlar benim bb yi dominikten aldım fakat burada çalışmıyor on kerede yanlış kod denendi açma şansım var mı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim...