Şimdi Ara

BLACKBERRY SIM KILIT KODU HAKKINDA HERŞEY (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
9
Favori
242.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En erken Tedarikçi firmadan temin edebilirsiniz. Örneğin: Turkcell Blackberry'ler KVK çıkışlı. Vodafone cihazlar Genpa veya Teleservice olabilir.
  • Arkadaslar eğer telefonunuz kvk çıkışlı ise ve mep kodu sım kılıt kodunu ogrenmek ıcın.www.kvkteknikservis.com/ sıtesıne gırın oradan sag tarafta sımkılıt kodu sorgulama war. Oraya tıklayın. Telefonunuzun ımeı serı numarasını yazın kodunuzu anında cıkacaktır.
  • İşlem sırası model bazında aşağıdaki şekildedir:

Bazı durumlarda; Sadece 9900, 9800, 9780 ve 9500' de sim kart takılı iken işlem yapılabilmektedir. Diğer modellerde sim kart işlemden önce çıkarılmalı.

8100 8120 8220 Model Cıhazlar İçin;
    Menü
    Seçenekler
    Cıhaz
    Gelişmiş sistem ayarları
    Sim Kart
    Ekranda görülmeyecek şekilde MEPP ALT 2 tuşlanır
    Enter tuşlanır
    İşlem tamamlanır

9300 9800 9780 Model Cıhazlar İçin;
    Menü
    Seçenekler
    Cıhaz
    Gelişmiş sistem ayarları
    Sim Kart
    Ekranda görülmeyecek şekilde mepd tuşlanır
    Mep alt tuş 2 yapılır
    Agmed kodu girilir
    Joistik tuşu ile enter tuşlanır
    İşlem tamamlanır

9700 Model Cıhazlar İçin ;
    Menü
    Seçenekler
    Gelişmiş sistem
    Sim kart
    Mep alt tuş 2 yapılır
    Agmed kodu girilir
    Joistik tuşu ile enter tuşlanır
    İşlem tamamlanır

9000, 8520 Model Cihazlar İçin;
    Menü
    Seçenekler
    Gelişmiş sistem ayarları
    Sim kart
    Ekranda görülmeyecek şekilde mepd tuşlanır
    Mep alt tuş 2 yapılır
    Agmed kodu girilir
    Enter tuşlanır
    İşlem tamamlanır

9900 Model Cihazlar İçin;
    Menü
    Seçenekler
    Cihaz
    Gelişmiş sistem ayarları
    Sim kart
    Çıkan ekrana ALT TUŞUNA BASILI TUTARAK MEP2
    Agmed kodu girilir
    Enter tuşlanır
    İşlem tamamlanır.

• kardeş bende 8520 var turkcell ' in ama ben vodofone kullanıyorum bunu ağ Mep kodunu nasıl öğrenebilirim yardımcı olurmusun
  • Turkcell satışlı cihazlar için mep kodu aşağıdaki sayfadan sorgulanabilir;

http://www.kvkteknikservis.com/kvk/simcondition.asp

Eğer 10 kez hatalı girdiyseniz yurt içi hangi operatör olursa olsun KVK Teknik Serviste 80 TL, yurtdışı cihazlar için 150 TL ye kilit kodları iptal edilebiliyor.

Bulunduğunuz şehirde servis yoksa en yakın servise Mng Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Benim 8320 turkcell'den alınma cihazım var. MEP kodunu bugün Turkcell'i arayarak öğrendim ve başarılı bir şekilde telefona kodu girdim. Fakat şimdi ne turkcell hattını nede başka operatörleri kullanamıyorum. Cihazı wipe ettim,son versiyonu yükledim. pili çıkartıp bekledim ama sonuç yine aynı. Turkcell ile görüştüm onlarında yapabileceği birşey olmadığını söylediler. Bu şekilde bir problemle karşılaşan oldu mu yada bunun çözümünü bilen var mı?

Yardımınızı rica edeceğim.
  • Cok faydali oldu tesekkurler bilgiler icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Netvisio -- 3 Aralık 2011; 18:17:20 >
  • NaksuanTV pm attim.simdiden cok tesekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk_fb

Merhaba Arkadaşlar,

Benim 8320 turkcell'den alınma cihazım var. MEP kodunu bugün Turkcell'i arayarak öğrendim ve başarılı bir şekilde telefona kodu girdim. Fakat şimdi ne turkcell hattını nede başka operatörleri kullanamıyorum. Cihazı wipe ettim,son versiyonu yükledim. pili çıkartıp bekledim ama sonuç yine aynı. Turkcell ile görüştüm onlarında yapabileceği birşey olmadığını söylediler. Bu şekilde bir problemle karşılaşan oldu mu yada bunun çözümünü bilen var mı?

Selam,
    Yaşadığın sorun sim kilit kodu ile ilgili değil, imei numaranı imei.tk.gov.tr adresinden kontrol eti. Kayıt dışı veya klonlu durumu var mı diye. Kayıtlı diyorsa KVK Teknik servise gitmesi gerek.
    İyi şanslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Netvisio

NaksuanTV pm attim.simdiden cok tesekkur ederim.

Selam Netvisio,
    Ben de cevap attım sim kilit kodunla birlikte güle güle kullan
  • Cok tesekkur ederim size.Artik sorunsuz kullanabiliyorum.
  • Beyler her açılışta PIN sormasını nasıl kapatıcam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaksuanTV

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Selam,
    Yaşadığın sorun sim kilit kodu ile ilgili değil, imei numaranı imei.tk.gov.tr adresinden kontrol eti. Kayıt dışı veya klonlu durumu var mı diye. Kayıtlı diyorsa KVK Teknik servise gitmesi gerek.
    İyi şanslar.

Kontrol ettim telefon kayıtlı görünüyor. Durduk yere başıma iş açtım :) Sanırım dediğiniz gibi KVK servis'e gitmem gerekecek. Kendim halletmeye çalıştım ama olmuyor.

• Merhaba NaksuanTV;
    Blackberry 9300 vodafone cihazı. Kodu girmişler ve kod hakkını tamamlamışlar. Bu cihazı artık vodafone dışşında kullanamazsınız dediler. Artıkg eri dönüşümü olmayan bir duruma mı gelmiş yoksa yapılabilecek birşey var mı? Varsa eğer tam olarak ne yapılabilir, detaylı bir şekilde yönelendirirseniz sevinirim.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dargure

Merhaba NaksuanTV;
    Blackberry 9300 vodafone cihazı. Kodu girmişler ve kod hakkını tamamlamışlar. Bu cihazı artık vodafone dışşında kullanamazsınız dediler. Artıkg eri dönüşümü olmayan bir duruma mı gelmiş yoksa yapılabilecek birşey var mı? Varsa eğer tam olarak ne yapılabilir, detaylı bir şekilde yönelendirirseniz sevinirim.
    Teşekkürler.

Merhaba Dargure,

Herşeyin bir yolu var mutlaka; cihazınızın yazılımı sıfırlanması egrekmektedir. Bu işlemi de en sağlıklı yetkili servisler yapabilmekte. Yetkili servislerin dahi yüksek seviye adı verilen bu ürünlerin uzman teknisyenlerinin bulunduğu bölgelere gönderirler. Örneğin Teleservice ' nin İzmir'de servisi vardır ama yüksek seviyesi İStanbul'dadır oraya gönderilebilir veya İstanbul'da KVK'nın Beşiktaş'ta servisi vardır ama yüksek seviyesi Kartal'da dır oraya gönderilir gibi. Anlayacağınız çok kolay bir işlem değil bu sebeple de yetkili servisler bu işlem için ücret isteyeceklerdir. Vodafone için bildiğim kadarıyla Teleservice bakıyor ama onları arayıp ulaşmanız çok ta mümkün olmayabilir en yakın Vodafone iletişim merkezine giderseniz bilgi verecek ve yardımcı olabileceklerini düşünüyorum.

• MaksuanTv Çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaksuanTV

quote:

Orijinalden alıntı: Dargure

Merhaba NaksuanTV;
    Teşekkürler.

Merhaba Dargure,

Herşeyin bir yolu var mutlaka; cihazınızın yazılımı sıfırlanması egrekmektedir. Bu işlemi de en sağlıklı yetkili servisler yapabilmekte. Yetkili servislerin dahi yüksek seviye adı verilen bu ürünlerin uzman teknisyenlerinin bulunduğu bölgelere gönderirler. Örneğin Teleservice ' nin İzmir'de servisi vardır ama yüksek seviyesi İStanbul'dadır oraya gönderilebilir veya İstanbul'da KVK'nın Beşiktaş'ta servisi vardır ama yüksek seviyesi Kartal'da dır oraya gönderilir gibi. Anlayacağınız çok kolay bir işlem değil bu sebeple de yetkili servisler bu işlem için ücret isteyeceklerdir. Vodafone için bildiğim kadarıyla Teleservice bakıyor ama onları arayıp ulaşmanız çok ta mümkün olmayabilir en yakın Vodafone iletişim merkezine giderseniz bilgi verecek ve yardımcı olabileceklerini düşünüyorum.

malesef yetkili servisler de sıfırlamıyorlar bildiğim kadarıyla direk anakart değişimi

• quote:

Merhaba Arkadaşlar,

MEPD yazarak diğerlerine bakın devre dışı mı
  • KVK teknik servis yapıyor diğerlerini bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BesTCooL

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

MEPD yazarak diğerlerine bakın devre dışı mı

Evet hepsi devre dışı görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.