Şimdi Ara

BLACKBERRY SIM KILIT KODU HAKKINDA HERŞEY (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
537
Cevap
10
Favori
242.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihaz kayıtlı değil mi netten sorgulattınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BesTCooL -- 8 Aralık 2011; 23:09:55 >
  • Merhaba Black Berry 9000 Bold Turkcell kilitli aveada kullanamıyorum acil yardım....
  • Naksuan mrb ben Orkay bende de bir cihaz var nasıl açabilirim blackberry 9780 sadece turkcell çalıştırıyor başka kart çalıştırmıyor yardımcı olursan sevinirim. mail adresim orkaykivrakdal@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORKAY3535

Naksuan mrb ben Orkay bende de bir cihaz var nasıl açabilirim blackberry 9780 sadece turkcell çalıştırıyor başka kart çalıştırmıyor yardımcı olursan sevinirim. mail adresim orkaykivrakdal@hotmail.com

pm attım
  • Arkadaşlar tekrar hatırlatıyorum, sadece Turkcell Blackberry yani KVK çıkışlı cihazlar için yardımcı olabiliyorum diğer cihazlar için bağlantım yok.
    Key jeneratoru kullanmıyorum bu tip kod veren sitelerede üyeliğim yok. Bende varsa hemen veririm yoksa iş gününde orjinal tedarikçiden alır yine yardımcı olurum. Amacım sadece adam gibi yardımcı olmak. Acil işi olanlar hangi gsm operatörüne bağlıysa cihazı ondan hemen alabilir hiçbiyerden yardım bulamayan uzun süre bekletilen turkcell bb sahipleri benden yardım alabilirler.

Bazı saçma duyumlar alıyorum.. hakkımda bilgisi olmayanların lütfen fikri de olmasın; yaptığım insancıl harekete pişman ettirmeyin
  • NaksuanTV çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.herşey gönlünce olsun...
  • NaksuanTV çok tesekkürler kod için 1 haftadır turkcell ve kvk dan alamadığım kodu NaksuanTV 1 gün içinde temin etti demekki burdanda su anlasiliyo bu sirketler işi zorlastırmaktan baska birsey yapmiyor tekrar tekrar çok tesekkürler
  • NaksuanTV teşekkurler
  • arkadaşlar NakusanTv arkadaşımız kvkdan daha önce bana kodu verdi kendisine çok teşekkür ediyorum bu siberalemde birbirini dolandırmaya çalışan bunca insan varken yaptığı iyiliğe dayanarak gerçekten büyük üstadmış diyorum
  • Bana da yardım edebilir misin NakusanTv? :( Ben avea kullanıyordum telefonu aldığımda ama numaramı Turkcelle taşıdım. Sim kilidi için Turkcell bayine gittim kvk numarası verdiler. Orayı da arıyorum sürekli meşgul. imei numaramı versem siz yardım eder misiniz?
  • freemyblackberry.com 'dan 24 saat dolmadan ücretsiz olarak gönderdiler. Tek yapmanız gereken IMEI no ve MEP kodunuzu gönderip beklemeniz. MEP kodunuzu nasıl bulacağınız sitede anlatılıyor. Durduk yere para harcamayın.

Beklemek istemiyorsanız 20dk içinde de gönderiyorlar, yapmanız gereken ödeme sadece 3$ (paypal)
  • Bana da abim doğum günü hediyesi olarak almıştı. Turkcell kampanyasından aldığımızdan vodafone hattımı çalıştıramıyorum.

İnternetten baktım, kvk'nın mail adresini vermişler. Imei bilgileriyle telefon marka ve modelini mesaj attım 2 gün önce. Halen cevap alamadım.

Naksuan da bulabiliyormuş ama bana cevap yazmadı henüz.

Telefon var ama kullanamıyoruz, mağdur olduk resmen. Gerçekten işi zorlaştırmaktan başka bir şey yapmıyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vezveldek

freemyblackberry.com 'dan 24 saat dolmadan ücretsiz olarak gönderdiler. Tek yapmanız gereken IMEI no ve MEP kodunuzu gönderip beklemeniz. MEP kodunuzu nasıl bulacağınız sitede anlatılıyor. Durduk yere para harcamayın.

Beklemek istemiyorsanız 20dk içinde de gönderiyorlar, yapmanız gereken ödeme sadece 3$ (paypal)

O halde senin talebini iptal ettim vezveldek bulmuşsun yolunu nasılsa

cemsoft rumuzlu arkadaş senin kodunu gönderdim özelden :) diğerlerinin kodları da yolda
    no paypal
    no money
    only relax
    always friendship

whattttt upppppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: RTÇ

Bana da abim doğum günü hediyesi olarak almıştı. Turkcell kampanyasından aldığımızdan vodafone hattımı çalıştıramıyorum.

İnternetten baktım, kvk'nın mail adresini vermişler. Imei bilgileriyle telefon marka ve modelini mesaj attım 2 gün önce. Halen cevap alamadım.

Telefon var ama kullanamıyoruz, mağdur olduk resmen. Gerçekten işi zorlaştırmaktan başka bir şey yapmıyorlar..

özelden imei numaranı yazmamışsın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaksuanTV

quote:

Orijinalden alıntı: RTÇ

Bana da abim doğum günü hediyesi olarak almıştı. Turkcell kampanyasından aldığımızdan vodafone hattımı çalıştıramıyorum.

özelden imei numaranı yazmamışsın ?

Aradan biraz zaman geçmiş olunca (20 gün kadar) halen yapıp yapmadığınızı merak ettim. Yapıyor musunuz diye mesaj atmıştım. Bugün Imei numaramı yazdım. İnşallah en kısa sürede siz de bulabilirsiniz.

Teşekkürler şimdiden

• özelden msj attım banada yollarmısın?
  • Beyler bir sorum olacak

Bu hafta icerisinde amerikadan bir tanidik gelecek ona 9900 aldirsam bir sorun olmaz degil mi ?
    Aslinda arastirdim sanirim aldigimiz yerden kilit kodu istiyormusuz.

Ama amerikadan alirken kodu unutsak ve tr ye gelsek actirabiliyor muyuz sorunsuz ?

Acil cevaplaraaniz sevinirim.
    Alicam ama babam iphone la yasadigim unluck sorunlari yuzunden almak istemiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,9360 siparişi verdim kontratsız,allah askına bu telefonun kullanan bir ümmeti müslüman yok mu,artıları,eksileri ve tavsiyesiyle yorum yapacak arkadaş arıyorum yoksa Samsung galaxy ace alıcam..
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrea94

Beyler bir sorum olacak

Bu hafta icerisinde amerikadan bir tanidik gelecek ona 9900 aldirsam bir sorun olmaz degil mi ?
    Aslinda arastirdim sanirim aldigimiz yerden kilit kodu istiyormusuz.

Ama amerikadan alirken kodu unutsak ve tr ye gelsek actirabiliyor muyuz sorunsuz ?

Acil cevaplaraaniz sevinirim.
    Alicam ama babam iphone la yasadigim unluck sorunlari yuzunden almak istemiyor..

özelden de yazdım ama benzeri sorusu olanlar için fikir olması için burdan da yazıyorum:

Önce pasaportla kayıt işlemi yaptırman gerek aksi halde kayıt dışı olur ve bi süre sonra kapanır.
    Tanıdığınız cihazı nereden aldıysa ordan sim kilit kodunu isteyebilir vermezlerse veya ulaşamazsanız forumda da gördüğünüz gibi her cihazın sim kilit kodunu veririm diyenler var ücretli olarak onlara kilit kodu hk danışabilirsiniz ben de yardımcı olmak isterdim ama sadece Turkcell BB ler için yardımcı olabiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: deren05

Merhabalar,9360 siparişi verdim kontratsız,allah askına bu telefonun kullanan bir ümmeti müslüman yok mu,artıları,eksileri ve tavsiyesiyle yorum yapacak arkadaş arıyorum yoksa Samsung galaxy ace alıcam..
    Teşekkürler

BlackBerry Curve 9360 alıştığımız Curve çizgisini koruyan bir cihaz. 480 x 360 çözünürlüklü ekran dokunmatik özellik taşımıyor. Bu durumda kontrol işlemi ekranın altındaki optik trackpad’e kalıyor. BlackBerry Curve 9900/9930′da BlackBerry 7 işletim sistemini dokunmatik ekran üzerinden kontrol etmek çok daha basit oluyordu, optik trackpad ile navigasyon için birkaç ek hamle yapmanız gerekebilir, ancak eski bir BlackBerry cihazından Curve 9360′a geçecekler için bu o kadar da fazla sorun olmayacaktır.

Yine dikkat edilen ilk özelliklerden biri ince oluşu. Fırçalanmış metal ile siyah plastik bir arada görünümlü. LED ışık, 5MP kamera yanında flaşı Curve 9300 den özleyenleri sevindiriyor.

BlackBerry Curve 9360′ta 800 MHz işlemci ve 512 MB RAM bulunuyor. Bu bileşenler BlackBerry 7 işletim sisteminin düzgün bir şekilde çalışmasını sağlıyor. Yenilenmiş internet tarayıcısı masaüstü web sitelerini düzgün bir şekilde yüklemeyi başarıyor. Web’de gezinirken optik trackpad’in işleri kolaylaştırdığını, dokunmatik ekranda parmağı sürüklemekten çok daha kullanışlı olduğunu söyleyebilirim.

BlackBerry Curve 9360′ın Curve çizgisinden vazgeçmeyi düşünmeyenler için mantıklı bir güncelleme olacağını söyleyebilirim. Ancak cihaz üzerinde daha fazla hız ve daha pratik navigasyon yeteneği isteyenlerin biraz daha para ekleyip BlackBerry Bold 9900 gibi üst BlackBerry modellerini tercih etmelerinde fayda var gibi görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.