Şimdi Ara

BLACKBERRY SIM KILIT KODU HAKKINDA HERŞEY (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
10
Favori
242.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cihazınız Turkcell ise imei numaranızı yazın pm den hafta içi talep ederim geldiğinde gönderirim. Aceleniz varsa Turkcell iletişim noktaları kvk teknik servisle görüşebilirsiniz. Eceleniz varsa da ücretli yapan arkadaşlar var gördüğünüz gibi 10 hakkınızı yitirmeyin de ne yaparsanız yapın

10 hakkını yitirip vay ben duymadım vay ücret istediler yok anakart değişecekmiş yazılım ımı da kendim atarım (yinede olmaz) telefonumu da kitlerim diyenler kendi bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanster

quote:

Orijinalden alıntı: NaksuanTV

Ürün Turkcell'den alındıysa veya KVK çıkışlı ise yardımcı olabilirim ama başka operatörün cihazına yurtiçi yurt dışı yardımcı olamıyorum bağlantım yok malesef

NaksuanTv kardeşim benimde cihazım turkcell de çalışıyor vodafonda çalışmıyor kvk çıkışlı yardımcı olabilirmisin.Pm gönderdim.

Ben de dün sim kilit kodunu pm den gönderdim
  • Teşekkür ederim.
  • Hocam 9800 var arkadasimda kvk cihazi
    Buna kod vermisler bu kodu cok fazla yanlis girmis enterle girmeye kalkmis orta tusu kullanmamis bunu nasil acabiliriz
    Not suan turkcell le kullaniliyor
  • Bende bugun Blackberry curve 8520 aldım fakat turkcell uyumlu oldugu icin telefon avea hattımı kullanamıyorum banada bi yardım edersen cok sevinirim dostum
  • Arkadaslaar acil yardiminiza ihtiyacim var. Blackberry 9900 kullanicisiyim. Telefon turkcell cikisli. ilk aldigimda mep donunu girerek avea kullanicisiyken telefonumu kullanabiliyorodum bu gun turkcell hattimi taktim ve cihaz sim karti tanimiyo artik. mep koduyla alakali olabilecegini dusunup mep kodunu tekrardan girmeyi denedim ama mep kodunu bir turlu giremedim. sitede yazilan her seyi yaptim mepd yazildiginda ekrana bir sey geliyo fakat mep2 yazdigimda hic bir sey olmuyo. bilgisi olan arkadaslar yardim ederse sevinirim. acil cevap verirseniz cok iyi olur. tesekkurler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jckiee

Bende bugun Blackberry curve 8520 aldım fakat turkcell uyumlu oldugu icin telefon avea hattımı kullanamıyorum banada bi yardım edersen cok sevinirim dostum

+1
  • @ NaksuanTV , hocam size ö.m. attım yardımcı olursanız mutlu olurum,saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeiLan41 -- 17 Şubat 2012; 0:49:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeiLan41

@ NaksuanTV , hocam size ö.m. attım yardımcı olursanız mutlu olurum,saygılar.

cevap verdim. tşk
  • @NaksuanTV

size özel mesaj gönderdim bakarmısınız
  • Sevgili NaksuanTV arkadaş elimde yurtdışından gelen Blackberry Curve 8520 var.Türkçe dil yükledim ama sim unlock kodu için yardımcı olursan sevinirim.Mesaj attım.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgazi -- 18 Şubat 2012; 23:02:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgazi

Sevgili NaksuanTV arkadaş elimde yurtdışından gelen Blackberry Curve 8520 var.Türkçe dil yükledim ama sim unlock kodu için yardımcı olursan sevinirim.Mesaj attım.....

Sn. özgazi,

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.
    Sadece Turkcell Blackberry'ler (Kvk çıkışlı) cihazlar için yardımcı olabiliyorum. Sizin cihazınız ile ilgili bağlantım malesef yok. Gsm operatörünüzün (Vodafone) müşteri hizmetleri ile veya iletişim merkezleri ile görüşebilirsiniz.
  • Yinede çok teşekkürler ancak ilgili iletişim firması konusunda yanılmışım. Fransa Bouygues Telecom şirketi
    bu bir şeyi değiştirmeyecek ama bilmenizi istedim.Teşekkürler...
  • @NaksuanTV

Özel mesaj gönderdim
  • naksuantv pm attım ;)
  • @NaksuanTV
    hocam bir adet PM'de benden
  • Been de isterem :D
  • Turkcellden 2 ay önce aldıgım 9300 için ağ mep kodunu istedim,şu an sistemde olmadıgını ama bulur bulmaz döneceklerini söylediler..2 gün sonra Türkcell müşt.hizmetleri aradı ve kodu verdi,girdim sorunsuzca kabul etti ve şu an her hatta açık..
  • 9700 bold pm attım yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altintepe -- 30 Mart 2012; 0:04:30 >
  • @NaksuanTV

Ben de yardım rica ediyorum sizden, PM' nize msj attım, teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.