Şimdi Ara

Blackberry sonbaharda ANDROiD sistemli üst seviye model tanıtacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blackberry 2015 sonbaharda ANDROiD sistemli üst seviye model tanıtacakmış, BES12 sistemi ile de android, blackberry, ios ve windowsphone lu cihazları bir arada kontrol etmeyi sağlayacaklar.

us.blackberry.com
    UEM – BlackBerry Unified Endpoint Management
    http://us.blackberry.com/enterprise/products/bes12.html

Blackberry sonbaharda ANDROiD sistemli üst seviye model tanıtacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 12 Haziran 2015; 23:14:08 >

• Ne anlamı kaldı Blackberry cihazın ?
  • Blackberry yeni cihaz cikaracakta bizde gorecegiz. Bide android!!
    Yillar yillar once bide wp projesi vardi fos cikti yapmadilar ama cihazin gorselleri muthisdi
     Blackberry sonbaharda ANDROiD sistemli üst seviye model tanıtacak Blackberry sonbaharda ANDROiD sistemli üst seviye model tanıtacak

• Üretmez... üretmemeli..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackberry illa işletim sistemi değiştirecekse Apple ile anlaşmalı "güvenlik" kafaları birbirine benzer iki firma aslında Apple ve BB...
  • İşletim sistemi değişmiyor. Nokia gibi, Android li telefon da üretecek sadece. BES 12 için bu, telefon piyasasındaki konumu ile ilgili değil. Yani daha çok telefon satmak için değil BES 12 için... BlackBerry 10 gibi bir işletim sisteminden vazgeçecek kadar enayi değiller...

• BES şirketlerin kendi içerisine kurduğu Blackberry alt yapısıdır ve maliyeti oldukça yüksektir.
    BES, BlackBerry hizmetinin kurumlarda verilmesi için gerekli olan bir yazılımdır. Şirketin kendi bilgisayar şebekesinde bulunan bir sunucusuna kurulur. Bu sunucu üzerinde başka bir yazılım kurulmamalıdır.
    BES şirket e-posta çözümüyle bütünleşerek çalışır, Microsoft Exchange, Novell GroupWise, Lotus Domino için kullanılan farklı tipleri vardır. Personelinin kurumsal e-postalarını telefondan yönetmelerini - okuma, yazma ve gönderme - isteyen şirketler kendi ağları içinde BES kurarlar. Şirket personeli, bu sunucu yardımıyla kurumsal e-postalarına, güncel yapılacak işler listesine, kurumsal telefon rehberine ve takvimlerine ulaşabilir, hızlı bir şekilde erişir.Ayrıca cihazdaki her datanın yedeği alınır.Cihaz değiştirdiğinizde tüm ayarlarınızı otomatik olarak senkronize olur.
    http://forum.vodafone.com.tr/t5/BlackBerry/BİS-BES-NEDİR/td-p/1055

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Firmayı satmaktan son anda vazgeçen adamlar böyle bir fikir olsa bile vazgeçecektir.

• Hem Blackberry sistemli hemde android sistemli olarak 2 işletim sistemli modeller tanıtacak..

Nokia android telefon çıkarmadı hiç, androidle alakası olmayan bir model tanıtmıştı arayüzü windowsmobile idi.
  • Blackberry hakkinda baya bi bilgi mevcut sizde. Atiyorum z30 yada z10 alsak neyini cok severiz yada neyi bizi mutsuz eder
    ve en buyuk eksikligi nedir sizce?
    ki ben farkli olan seylere hastayimdir misal finlandiyanin yeni nokia si diyolar jolla (arayuzune baildim) bunun disinda amazon fire phone, ubuntu phone bq. olsada kullansak
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunturk@rapalemi

Blackberry hakkinda baya bi bilgi mevcut sizde. Atiyorum z30 yada z10 alsak neyini cok severiz yada neyi bizi mutsuz eder
    ki ben farkli olan seylere hastayimdir misal finlandiyanin yeni nokia si diyolar jolla (arayuzune baildim) bunun disinda amazon fire phone, ubuntu phone bq. olsada kullansak

Kullanım şeklini çok seversiniz. Tuşlara basmadan sağ sol yukarı aşağı hareketlerle kullanımına hasta olursunuz. Sevmediğim tek şey arama ekranında ( dialpad de) t9 özelliğinin olmaması...

• Eyvallah. Peki magaza durumu nasil? Bide seyi anlamadim sahibinden de eszamanli google play den uygulama oyun indirilebiliyor yazmislar! Ama orjinal diyo. bide z10 guncelleme ile ilgili bi sikintimi var bi kac ilanda guncwlleme yapildikdan sonra wifi gitti yazmislar.
    son olarak 2elde z10 kac parayi hak eder? elimizde kalacagini patlayacaginida goz onunde bulundurursak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

quote:

Blackberry hakkinda baya bi bilgi mevcut sizde. Atiyorum z30 yada z10 alsak neyini cok severiz yada neyi bizi mutsuz eder

Kullanım şeklini çok seversiniz. Tuşlara basmadan sağ sol yukarı aşağı hareketlerle kullanımına hasta olursunuz. Sevmediğim tek şey arama ekranında ( dialpad de) t9 özelliğinin olmaması...

z30 da tek memnun etmeyecek yanı sar değeri ve ekran parlaklığın biraz düşük kalmasıdır

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Magaza durumu nasil. Major oyunlar ve uygulamalar varmi?
    2 gb ram coook fazla bile diyebilirmisin?
    Navigasyonu nasil
    Qualcom ve adreno kullaniyor diye tahmin ediyorum?
    bide ekran isigi geneldemi yetersiz yoksa isinincami isigi azaltiyor?
  • quote:

Magaza durumu nasil. Major oyunlar ve uygulamalar varmi?
    2 gb ram coook fazla bile diyebilirmisin?
    Navigasyonu nasil
    Qualcom ve adreno kullaniyor diye tahmin ediyorum?
    bide ekran isigi geneldemi yetersiz yoksa isinincami isigi azaltiyor?

bu ram ve işlemci takıntısını düşünmeyin android telefon almıyorsunuz. bb os işletim sistemli telefonlarda işlemcide ram de en düşük seviyede olsa bile ,işletim sistemi bunu hissettirmiyor. market sorunu bi nevi çözüldü ama tam anlamıyla değil tabikide
    ekran ışığı %100 değilde %85 kalitesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioDeJaneiro -- 17 Haziran 2015; 19:54:53 >
  • Blackberry nin felsefesini öyle her insan anlayamaz. Android dediğiniz sistem tamamen bilgilerinizi çalmaya yönelik olduğu halde, bb de gizlilik esastır. Ama işte zamanın gençliği bunu anlayamıyor ^^android değilse almam'' diyor. herkes teknoloji uzmanı zaten. Blackberry yıkılmaz diyordum ama daha fazla dayanamayacak zaten. herşeye rağmen blackberry cihazlarını yıllardır kullanırım ve çok severim. kalitesi de çok iyidir.
  • RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Eyvallah
  • quote:

Farklı olan şeylere hastayım demişsin bende sana farklı bir işletim sistemi söyleyeyim fusion garage marka grid os işletim sistemi kullanan tablet ve telefonu mevcut youtube den bir izle istersen bana çok farklı gelmişti cihazlar ama şunu açık ve net söylüyorum bb10 bir kullandımı bundaki aldığın kullanım zevkini başka bir cihazda bulamazsın ve kolay kolay bırakamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciyesliahmo -- 17 Haziran 2015; 23:45:59 >

• quote:

Eyvallah. Peki magaza durumu nasil? Bide seyi anlamadim sahibinden de eszamanli google play den uygulama oyun indirilebiliyor yazmislar! Ama orjinal diyo. bide z10 guncelleme ile ilgili bi sikintimi var bi kac ilanda guncwlleme yapildikdan sonra wifi gitti yazmislar.
    son olarak 2elde z10 kac parayi hak eder? elimizde kalacagini patlayacaginida goz onunde bulundurursak.

Google playstore yükleniyor bende yüklü. Z10 da batarya sorunu var sadece yanlış gösterebiliiyor kalan yüzdeyi başka sorun yok. 2. El 300-350 arası iyidir

• erciyesliahmo E kullanıcısına yanıt
    Valla kardes ilk defa duydum. bilgi icin Tesekkurler.
    arastirdim biraz ama pek bisey bulamadim youtubedan da bi kac video vardi 2011 de cikmis sanirim ama pek uzun omurlu olmamis batmis heralde ama ginede ilginc biseymis.
    bu arada amazon.de den filan aldirmayi dusunuyom ubuntu phone(yeni cihazlarada gelmis alcatel var meuzi var hatta samsunga filan da rasladim youtube da) yada amazon fire, jolla filan ama jollada satisda degil amazon desen pahali en mantikli ubuntu almak gibi ama suan olmasada bi ara kesin alacam.
    bu aralar telefonsuzum zaten wp almazsam ikinci el bi blackberry z10 aliyim diyom
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.