Şimdi Ara

Blackberry sonbaharda ANDROiD sistemli üst seviye model tanıtacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu aralar uygun fiyatli bi wp ariyom bulamazsam ilk defa blackberry ye geciym diyom z10 da alabilirim belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunturk@rapalemi

Cevaplarin icin tesekkurler.
    Bu aralar uygun fiyatli bi wp ariyom bulamazsam ilk defa blackberry ye geciym diyom z10 da alabilirim belki

Z10 dan önce o ikilemde 2 ay bekledim, denedim, araştırdım BlackBerry de karar kıldım. Hatta ilk başlarda wp almaya kararlıydım. Fakat wp nin microsoft a ait olması bana güven vermedi. Windows Mobile ile bir kazık yemiştim çünkü. Biranda işletim sistemini değiştirip eskiyi çöpe atabiliyorlar. Wm6.5 den wp7 ondan wp8 e geçtiler ve üçü de tamamen farklı sistemler uygulamalar çalışmıyor. Artı olarak BlackBerry ile kıyaslayınca hala çok eksik bir işletim sistemi diyebilirim. Wp alırsanız aklınız bb de olmaya devam edecek ve yakın bir zamandayine bb alacaksınız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunturk@rapalemi

Valla kardes ilk defa duydum. bilgi icin Tesekkurler.
    arastirdim biraz ama pek bisey bulamadim youtubedan da bi kac video vardi 2011 de cikmis sanirim ama pek uzun omurlu olmamis batmis heralde ama ginede ilginc biseymis.
    bu arada amazon.de den filan aldirmayi dusunuyom ubuntu phone(yeni cihazlarada gelmis alcatel var meuzi var hatta samsunga filan da rasladim youtube da) yada amazon fire, jolla filan ama jollada satisda degil amazon desen pahali en mantikli ubuntu almak gibi ama suan olmasada bi ara kesin alacam.
    bu aralar telefonsuzum zaten wp almazsam ikinci el bi blackberry z10 aliyim diyom

Arkadaşım sende benim gibi değişik seyleri seviyorsun ve farklı olmak istiyorsun bende jolla ubuntuyu Firefox'u merak ettiğim için ekstra bir nexus 4 aldım ve bu işletim sistemlerini kurdum denedim inan bana daha kırk fırın ekmek yemeleri lazım ama farklı şeyler çıkması da biz tüketici için herzaman iyidir. Wp8 gelince ben bukadar sıkıcı bir işletim sistemi görmedim tabi bu benim kendi fikrim bu arada grid os hakkında pek bir şey bulamadım demişsin you tubeden bir link atayım izle bi

http://m.youtube.com/watch?v=gv8-mc9V4R8

• Eyvallah. Bakacagiz artik zaman gosterecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erciyesliahmo E kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle. Zaten bu insanlar cildirmiscasina neden android android diyolar hic anlamiyorum. Iphone desen kesinlikle parasini haketmiyor! Hele wp o candir (8.1 ve 10) benim gorusum tabiki.6yi ve 7 yi cope attigi dogrudur ama gelisme asamasinda maruz gorulebilir zaten 8 lere destegi devam ve devam edecektir.
    Ubuntunun zaten eksikleri olmasi olagan simdilik son kullaniciya hitap eden bi os degil. Boylede kullanilir diye umuyorum benim gibi insanlar icin.
    Nexus a kurulum ne kadar surdu neyini eksik buldun konuyu dahada acarsan sevinirim
    gride elince o videonunda basini izlemisdim ilk telefonunu merak ettigim icin zati telefonda ayrintili videosu yoktu. Bu videoyu bastan sona izledim bu sefer gercekten supermis. Batmasaymis iyiymis
  • Nexus 4 kurulumu çok basit öyle fazla bir vakit almıyor neyini eksik buldum

1.ubuntu os kasması androidden daha kötü acayip donuyor bazı uygulamalar ya çalışmıyor yada okadar kasıyor ki tepki bile vermiyor tabi benim yüklediğim sürüm 14.04 en versiyon olan 15.04 zip dosyalarını bulamadığım için onu kuramadım belki onda daha stabil olmuştur
    2.sailfish os meegonun devamı olarak bakılıyordu bende meego yani nokia n9 kullandım yani uzaktan yakından alakası yok belki jolla gurubu yolla meego yu devam ettirmek için çıkmışlar fakat farklı bir noktaya gelmişler sailfish os la aslında güzel olmuş ama bazı işletim sistemlerinde alıştığımız alışkanlıkları kısa yolları bulamayınca biraz gelişmesi gerektiğini düşünüyorum
    3.firefox os belki de içlerinde en beğendiğim işletim sistemiydi hem Türkçe dil desteği oluşu hem diger iki sisteme bakarak donma ve kasma olmayışı çok sade ve kullanışlı olması ama marketi inan bana insanlar bb10 nun marketini beğenmiyor yetersiz diyorya firefox un yanında Android ios gibidir firefox da whatsapp bile yok ve apk dosyasını dı kabul etmiyor yani marketi dışında uygulama yükleme imkanı yok
    Benim kanaatim daha önlerinde uzun bir yol var tabi birde insanlardaki Android IOS önyargılarını yıkmaları lazım şuan için işleri zor hem çok kuvvetli bir market ile gelmeleri lazım hemde insanlarin kullanım alışkanlıklarını bırakıp başka bir platforma kaymaları okadar kolay olmuyor

• erciyesliahmo E kullanıcısına yanıt
    Youtubeda nexusa 12.04 romlu turkce video izledim menuler akiciydi kamera filan sorunsuzduhttps://m.youtube.com/watch?v=jK2CAbL6tcw belki senin yukledigin romdada bi sikinti olabilir arastirmak lazim.
    firefox da turkce dil destegi oldugunu bilmiyordum bunuda ogrendigim cok iyi oldu ayriyeten tesekkurkur ediyorum ve tum cevaplarin icin de tesekkur ediyorum saolasin.
  • Bu telefon blackberry içinde çok fazla satacaktır, tasarım mükemmel, donanımıda çok iyi. İlk satıştan sonra kısa sürede biraz fiyatta indirim ile birçok ülkede satışa çıkarsa çok satar..

Blackberry sonbaharda ANDROiD sistemli üst seviye model tanıtacak
  • Bide su geçirmez olsa tadından yenmez...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.