Arkadaşlar yeni bir blackberry curve 9300 aldım normal sms olarak mesaj atıyorm arkadaşıma fakat bazılarını atmıyor yollamıyor gönder diyorum kaybolyuor uzun mesajlar özellikle ? niçin böyle yahu bir türlü anlamadım nasıl çözülür çok kötü bir olay. yardımcı olun lütfen şmdiden teşekkür
turkce karakter problemi olabilir veya mesaj iletim suresi ve mesaj ayarlarina bak bakalm ama buyuk degisiklik yaparsan telefonu kapat bataryayi sok sonra geri tak oyle ac.
ingilizce metin nası yapabilrim peki bulamadım ama ?
ya bende blackberry kullanicisi degilim ama dedigim yontem genel bi yontem.her turlu gideri var yani. telefon ayarlari dil secenekleri vs bisi yazmaz mi sizin telde ?
valla vardır büyük ihtimalde ben yeni olduğum için bilemiyorum. iki satır mesaj asla atmıyor. tek satırda atmıyor bazen uzun olunca. neden acaba ya çok değişik bi durum.
sorunun çözümünü uğraşa uğraşa buldum ; alt ve entera basıp dil sçeneklerinden english' i seçince sorun tamamiyle düzeliyor. aynı sorundan muzdarip olanlar varsa söliyim deidm..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme