Selam arkadaslar ben su an y.disindayim ve Blackberry Storm 2 9550 unlocked satin aldim. Ancak T-mobile sim cart taktigim zaman ekranda Activation Required uyarisini goruyorum ve arama yapamiyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa yardimci olursa cok sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: mmert35
Selam arkadaslar ben su an y.disindayim ve Blackberry Storm 2 9550 unlocked satin aldim. Ancak T-mobile sim cart taktigim zaman ekranda Activation Required uyarisini goruyorum ve arama yapamiyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa yardimci olursa cok sevinirim
ana ekranda ##000000 yazıp arama tuluna basın gelen pencereye cihaza takılı simkartın numarasını yazıp kaydedin sonra cihazın pili çıkarıp tekrar takın.
Bu dediginiz islemi her sim kart ile yapabilirmiyim. Herhangi bir riski varmi? Ayrıca sim kart numarası dediginiz telefon numarasımı?
quote:
Bu dediginiz islemi her sim kart ile yapabilirmiyim. Herhangi bir riski varmi? Ayrıca sim kart numarası dediginiz telefon numarasımı?
fark etmez takılı olan simkart ile yapabilirsiniz. hayır sim kartın üstündeki numara olmazsa 00000 veya 11111 olarak deneyin.
Cok tesekkurler. Aklıma takılan son bişey daha var. Bu telefonu unlock olarak satın aldım ben. Neden boyle bisey oluyo?
Birkaç ay önce ben de yurtdışından 9550 aldım. Sonra unlock ettirdim. Problemsiz kullanıyorum ancak activation required yazısı birkaç yöntem denedim kalkmadı. ilk başlarda sürekli gözümee batıyordu ama şimdi alıştım herhalde hiç farketmiyorum bile.
quote:
Cok tesekkurler. Aklıma takılan son bişey daha var. Bu telefonu unlock olarak satın aldım ben. Neden boyle bisey oluyo?
Operatör desteğinin tam olmamasından dolayı. Ülkemizde hiçbir operatör bu model için yazılım desteği sunmuyor.
9700 dedigini yaptim bi ekran geliyor bir suru parolalar falan iste en ustte mobile device number var. Ordaki yazılı numarayı sildim. Sim kartın arkasındakı numara sıgmıyor oraya. Bende t mobile numaramı yazdım. Kaydet dedim tel. Kendine reset attı. Tel.u kapatıp pili cikarip taktım ama sonuc aynı. Activation required diyor ve arama yapmayı denedigimde welcome to werizon wireless diye baslıyo kadın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme