Şimdi Ara

Blackberry Torch 9800

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi Blackberry Torch 9800 almayı düşünüyorum.Kullanan arkadaşlar memnunlar mı? , Bu fiyata başka bir telefon önerisi , Tavsiyelerinizi , Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.İyi forumlar.

• Up.
  • Torch banada cok yakisikli telefon gorunuyor ama cekincem Su ki kizakli telefonlarin ileride kizak sisteminde olusabilecek bosluklar.
    Onun haricinde gerek tuslari, gerek dokunmatiginin guzel oldugunu kullanan arkadaslarimdan duydum.
  • İki yakın arkadaşımda var 9800. Kızağında 1.5 yıldır sorun yaşamadılar,kaliteli telefon. Karizmatik bir telefon.. İkinci el alınacaksa 500-600 Lira arası para verilip alınıp gönül rahatlığı ile kullanılabilecek bir telefon.
  • O fiyata yipranmamis guvenilir torch bulabilir miyiz acaba?
  • tel den ne istediğine baglı değil mi?
    prg yuklenmiyo bu tel e dooru duzgun
  • Eeee. Madem Adam akilli program yuklenmiyor biz o parayi sekle semale mi veriyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktassa

Eeee. Madem Adam akilli program yuklenmiyor biz o parayi sekle semale mi veriyoruz?

Şekile şemale,birazda BBM olayına veriyorsun. Yoksa diğer devlerin yanında tamamen uygulama fakiri bir durumda.
  • 1 yılı aşkındır blackberry 9800 kullanıyorum. Telefonun dokunmatik oluşundan, aynı zaman klavyeye sahip olmasından tut blackberry işletim sistemine kadar memnunum. Memnun olmadığım tek bir şey var o da telefonun işlemcisinin hızı. Telin işlemcisinin hızının bir şekilde düşük olduğunu hissediyorsunuz. Arkadaşım yeni 9790 aldı ve telefonu 30 saniye falan inceledim ayaküstü. Şuan tel alcak olsam onu alırdım. Nedeni de telefonun ekranın hem daha parlak oluşu, hem daha hızlı oluşu, hem de daha şirin, fonksiyonel görünmesi.

Şu an da 2012 sene sonunda çıkması beklenilen yeni işletim sistemi blackberryleri bekliyorum. Çıktığı anda torchumu elden çıkarmayı düşünüyorum.
  • Bu saatten sonra torch alinmaz abi bence 9780 yada 9900 vs butcen yeterliyse
  • Yani sonuç olarak torch almak mantıksız.Peki ben kendimi ozaman 9900 e yönlendireyim.Bu 9900 kullananlar çok memnun güzel telefonmuş.Bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi ?
  • Ben hepsiburada sitesine bakıyorum.
    Genelde kullanıcılar para verip ürünü aldıktan sonra yorum yaptığından biraz daha objektif geldi bana.
    Oradan ilgili telefona girip yorumlara bakmalısın bence.
    Hadi kolay gelsin..
  • 9800'ümü satmayı düşünüyorum Satın almayı düşünen arkadaş varsa pm atsın.
    Telefon hakkında belirticeklerim 9800 lere nazaran temiz soyulma yok ve yurtdışı kendi pasaportuma kayıtlı ayrıca hasarsız temiz... 10 üzerinden 9.5 rahat alır.
  • 9800 kullanıyorum 3 aydır ve aldığıma pişman değilim. yalnızca tek sıkıntı navigasyon bulamıyourm. BB bu konuda sınıfta kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtletliSapik

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi Blackberry Torch 9800 almayı düşünüyorum.Kullanan arkadaşlar memnunlar mı? , Bu fiyata başka bir telefon önerisi , Tavsiyelerinizi , Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.İyi forumlar.

Ben de torch kullanıcısıyım. Telefon senin kullanımına bağlı gerçekten. Eğer mesajlaşma amaçlı düşünüyorsan hiç düşünmeden al. Çevrende bb. kullanıcısı çok kişi varsa büyük rahatlık. Veya whatsapp kurarsın. Çok fazla kullanıcısı vardır arkadaş çevrende. Mesajlara entegre olarak kullanırsın. Rahat gerçekten.
    Multimedya kısmına gelirsek eski telefonun eğer teknolojik birşey değilse 3.5 jack girişi - fotoğraf kalitesi - video kalitesi çok iyi geliyor geçiş yaptığında.
    Kızağın rahatlığını internette dolaşırken de hissediyorsun.Rahat. Ben bold ile torch arasında kalmıştım. e71den sonra bold 9700'den vazgeçip torch'u tercih ettim. Büyük ekran çok daha rahat.

Ancak ben şuan senin yerinde olsam, telefon alcak olsam ne yapardım. Torch veya bu ücrette başka bir telefon almazdım. Kendi fikrimce hiçbir telefon bu ücretleri hak etmiyor. Gider 2. el bir 9700 alırdım. Paranın üstü de cebimde kalırdı.
    Hatta istersen benim torch'u satayım sana. pm atabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.