Şimdi Ara

BlackBerry Torch 9800 alınır mı? Kullananlar, kullanmış olanlardan yorum bekliyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir telefon alana kadar idarelik BlackBerry Torch 9800 kullanmayı düşünüyorum. Öyle uygulama, oyun manyağı biri değilim. Facebook, Whatsapp, Instagram bakarım ara sıra. Biraz nette sörf o kadar. Arada sırada kamerayla işim olabilir. Whatsappdan foto falan gönderiyorum..

Günlük kullanımda işimi görür mü? Kamerası günü kurtarır mı? Uygulama stabilitesi nasıl? Facebook, Whatsappda bi sıkıntı var mı? Cihazı kullanan yada kullanmış olanların yorumlarını alabilir miyim? Tavsiye eder misiniz?

Dipnot: Cihazı sıfır almayacağım. Tanıdık bi abimizden 100 liraya alıp kullanacağım.

• Alınır,idarelikse gayet iyi cihaz.
  • yukarı
  • elimde çok temiz 2 hafta kullanılmış 9800 var. İstanbul elden teslim yapabilirim.
  • Ben de aynı şeyi düşünüyorum, benim aklıma takılan ise şu Blackberry lerdeki BİS olayı.

Eskiden bu BİS denen üyelik olmadan mobil internet kullanılamıyordu, hala öyle mi?
    Yoksa buna bir çözüm bulundu mu?

Bilgisi olan varsa çok makbule geçer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axiaziz -- 19 Ağustos 2014; 10:04:50 >
  • Tarayıcıda gezinebilirsiniz. Ayrıca BB'de instagram uygulaması yoktur. ( Resmi yok, kullanmadığım için bilemeyeceğim ancak 2-3 fotoğraf gösterme uygulaması var-mış)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxbgrxxx

Tarayıcıda gezinebilirsiniz. Ayrıca BB'de instagram uygulaması yoktur. ( Resmi yok, kullanmadığım için bilemeyeceğim ancak 2-3 fotoğraf gösterme uygulaması var-mış)

Cevabınız için teşekkürler.
    Yani BİS denen şeyle falan uğraşmadan mobil internet kullanabilirim yani, anladığım kadarıyla.

Tekrar teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Macbook pro kullanan var mı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Axiaziz kullanıcısına yanıt
    Evet. Tarayıcıyı kullanabılırsınız ancak facebook twıtter gıbı uygulamalar ıcın BIS paketı almanızı onerırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxbgrxxx

Evet. Tarayıcıyı kullanabılırsınız ancak facebook twıtter gıbı uygulamalar ıcın BIS paketı almanızı onerırım.

Bilgiler için teşekkür ediyorum.

Sağolun.
  • Axiaziz kullanıcısına yanıt
    Rıca ederım. Gule gule kullanın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.