Android - Launcher/Arayüz sorusu
Merhabalar.
2021 model - Volvo - XC60 - B4 - 2.0 Dizel - Awd - Mild Hybrid alma durumum var. Araç 197 hp.
Mild Hybrid teknolojisi ile ilgili internette sürüş dinamiğini iyi yönde geliştirdiği ve %5 civarında (motora göre değişiyor kimisinde 2-3 kimisinde 8-10 deniyor) tasarruf sağladığı bilgisi var. Enerjisini fren esnasında dolduruyor. Hybrid bir motordan ziyade, start/stop, kalkış ve hızlanma esnasında destek sağlıyor.
Bu teknolojiyi kullanmadığım için hiç bulaşmasam mı, yoksa sorun çıkarmaz ve buna değer mi? Karar veremiyorum.
Tecrübesi veya bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim.
2021 GLB 4Matic vs 2018 M40 Xdrive
Beyler,
Bu iki araçtan birini alma durumum var, fiyatları aynı. İki araç arasında bariz olan 3 yaş farkı ve motor hacimleri tabii ki.
Aşağıdaki linklerde ilanlar ve detaylar mevcut, kullandığınız browser da direkt Türkçe veya İngilizce' ye çevir diyebiliyorsunuz, sitede bu özellik çalışıyor.
Bu iki araç arasında bilgi ve önerileriniz olursa sevinirim.
Teşekkürler.
Excel Koruma Kaldırma
Arkadaşlar iş yerinde kullandığım, yıllar önce oluşturulmuş bir excelin 1 sayfasında koruma var ve şirkette kimse şifreyi hatırlamıyor.
Herhangi bir gizli veya şirket adına hassas bilgi yok ama tüm exceli ve formülüzasyonu baştan yapmak istemiyorum.
Makul bir ücret karşılığında korumayı kaldırabilecek bir arkadaş var mı?
Sürüm olarak tam bilmiyorum ama office 365 ile kullanıyoruz.
Şimdiden teşekkürler.
Toscanello Puro - Ankara
Otomatik / Sedan / 40-45 Fiyat Aralığı
|
2003-2009 Model 2.0 Avensislere Hala Tüp Takılamıyor mu?
|
Google Maps - Tamamını İndirmek Mümkün mü?
|
Axcess Marka - Yan Sanayi Gamepad Sorunu
|
Bu illüstrasyonu arıyorum - Yardım lütfen
|
Kendisine her türlü kefilim;"JasonB" Sorunsuz alış-verişler;"serkaN", "PoWeR_TeCH", "hidrojenperoksit", "celchuk", "isa6n", "tupacamaru", "ozgur", "fatih_18_18_18", "sadoes", "utkutoprak", "dj.trust.06", "ejdero", "burak9006", "___kartal___"(kazim.erdemli), "djhakancan", "pLayer", "cagdasoneren", "chargehand", "marksman06", "The_Black", "imamen", " law1979", "codalp", " Tamer306", "serdaraltay", "NakkaSss", "EASTWOOD1981", "sevindi42", "Serkan ÜTEBAY" (x2), "huseceti", "ibraxi"(x2), "aygün.", "mhdemir, "caut", "freedom36", "hitmachine16", "goktugozcan", "Poseidon88","bakabi", "furky86", "DEGETBİ", "MSAD"(x2), "opeth_hur"...(zamanında yazmadığım için, hatırlayamadığım kişiler, kusura bakmasınlar.) Kesinlikle tavsiye etmiyorum: "e_cool", "menü", "darkscarkk" (Sözlerinin arkasında durabilen kişiler değiller.) |
dc9bb360f17009b8ca14d54258581b033.jpg |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.088
İkinci El Bölümü Mesajları: 958
Konularının görüntülenme sayısı: 21.403 (Bu ay: 532)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 274 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El