Şimdi Ara

Blackberry Torch 9800 düşünüyorum, önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum. 1250-1300 TL'ye alabileceğim güzel bir telefon olduğuna karar verdim. Özellikleri bu bölümde açıklanmış olsa da içimi kemiren bir sorum var. Telefonda kullanılan kızaklı sistem. Bu ileride sorun çıkartır mı diye merak ediyorum. Gerçi alırsam kızağını pek kullanacağımı sanmıyorum. Tam dokunmatikmiş. Bold2 ile arasında ne gibi farklılıklar var tam olark. Bu modelin haricinde başka bi model önerir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hrN1905

Merhabalar,

Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum. 1250-1300 TL'ye alabileceğim güzel bir telefon olduğuna karar verdim. Özellikleri bu bölümde açıklanmış olsa da içimi kemiren bir sorum var. Telefonda kullanılan kızaklı sistem. Bu ileride sorun çıkartır mı diye merak ediyorum. Gerçi alırsam kızağını pek kullanacağımı sanmıyorum. Tam dokunmatikmiş. Bold2 ile arasında ne gibi farklılıklar var tam olark. Bu modelin haricinde başka bi model önerir misiniz?

Bugun dartyde ınceledım bir n97mini kullanıcısı olarak çok beğendim.Özellikle tarayıcısı ve dokunmatiği gayet tatmin ediciydi.Diğer konularda kullanan arkadaşlar daha net bilgiler verecektir ama telefonu cidden beğendim

• quote:

Orijinalden alıntı: riprap

quote:

Merhabalar,

Bugun dartyde ınceledım bir n97mini kullanıcısı olarak çok beğendim.Özellikle tarayıcısı ve dokunmatiği gayet tatmin ediciydi.Diğer konularda kullanan arkadaşlar daha net bilgiler verecektir ama telefonu cidden beğendim
    Dokunmatiği iphone a yakın mı peki arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

Dokunmatiği iphone a yakın mı peki arkadaşlar

Alıntıları Göster
    rezisitf gibi geldi bana.
    kızağı açınca çok büyük gözüküyor.normalde de büyük o ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

rezisitf gibi geldi bana.
    kızağı açınca çok büyük gözüküyor.normalde de büyük o ayrı.

Alıntıları Göster
    dokunmatiği iphone a yakın.
  • Dokunmatiği 2. sınıf iphone'la kıyas olmaz. Nokia'nın dokunmatikleri gibi.
  • quote:

Merhabalar,

Arkadaşım blackberry'yi çok seviyorsan al başını ağrıtmaz kızaklı oluşu ama bana sorarsan ve tavsiye istersen 1300 TL bütçen varsa HTC Desire HD ( henüz ülkemizde satılmıyor ) veya Samsung Galaxy S al derim ben. Blackberry'nin pek bir esprisi kalmadı artık, dokunmatiğini bilmiyorum hiç incelemedim ama ekranı küçük olduğu için keyif vermez, androidli bir şeyler bakmanı öneririm, benim önerdiğim telefonların ikisi de androidli, blackberry uygulama yönünden de fakir, bence bir daha düşün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ABC9D1C81

quote:

Merhabalar,

Arkadaşım blackberry'yi çok seviyorsan al başını ağrıtmaz kızaklı oluşu ama bana sorarsan ve tavsiye istersen 1300 TL bütçen varsa HTC Desire HD ( henüz ülkemizde satılmıyor ) veya Samsung Galaxy S al derim ben. Blackberry'nin pek bir esprisi kalmadı artık, dokunmatiğini bilmiyorum hiç incelemedim ama ekranı küçük olduğu için keyif vermez, androidli bir şeyler bakmanı öneririm, benim önerdiğim telefonların ikisi de androidli, blackberry uygulama yönünden de fakir, bence bir daha düşün.
    arkadaşlar bende iphone 3g var ve satmayı düşünuyorum sizce satıp üzerine eklıyerek bu telefonumu alıyım yoksa iphone ile devammı edıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: vires

Dokunmatiği 2. sınıf iphone'la kıyas olmaz. Nokia'nın dokunmatikleri gibi.

Sanırım yukardaki yorumu yapan arkadaş 9800 kullanıcısı değil. Kapasitif ekran kullanıyor 9800. Iphone'dan ekran olarak farkı yok. Nokianın dokunmatiğinde ekrana basmanız gerekir, 9800'da değmeniz yeterli. Iphone yazılım olarak çok daha oturmuş ve stabil bir arayüz kullanıyor. Blackberry ise 9800'da aynı zamanda ilk defa yeni yazılımını kullanıyor. Dolayısı ile dokunmatik ekranda yazılımsal problemler özellikle versiyonu güncellenmemiş modelerde yaşanmış olabilir. Benim telefonum henüz hiç donma ve yavaşlık problemi yaratmadı. Ancak bazı menülerde dokunduğum halde ekrandaki ikon da renk değiştirmesine rağmen işlem gerçekleşmiyor. Bu durumda optik navigsayon ile işlem hallediliyor. Bunun gibi ufak yazılımsal problemler de yeni yazılımlarla giderilecektir.

Telefonun kızağı gayet sağlam. Kızak problem çıkaracak gibi gözükmüyor. Tasarım olarak hatası, kızağı ileri itmek ve kapatmak için dokunmatik ekranın alt bölümünde bir kabarıklık olmaması. Bu nedenle kızağı itmek zor, kapamak daha da zor. Bugüne kadar ki Blackberry modelleri eğelenceli telefonlara alışkın müşteri kitlesine hitap edecek türden değildi. 9700 ile bir nebze diğer markaların q klavye kullanıcılarına göz kırptı, 9800 ile eğlence, internet konusunda arayış içersinde olan müşteri grubuna hitap ediyor. Ancak gerçek anlamda blackberry nimetlerinden yararlanmak için bis veya kurumsa bes hizmetinden yararlanmanız gerekir. Aksi taktirde, bir yanı eksik olacak.

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz

arkadaşlar bende iphone 3g var ve satmayı düşünuyorum sizce satıp üzerine eklıyerek bu telefonumu alıyım yoksa iphone ile devammı edıyım.

Bence elinizdekini satıp bunu almayın, biraz beklerim derseniz ve bütçe olarak 1500 TL civarı OK derseniz HTC Desire HD gelecek, iphone'u satıp onu alın, başka telefona bakmayın, blackberry sizi tatmin etmez asla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fincankahve

quote:

Bence elinizdekini satıp bunu almayın, biraz beklerim derseniz ve bütçe olarak 1500 TL civarı OK derseniz HTC Desire HD gelecek, iphone'u satıp onu alın, başka telefona bakmayın, blackberry sizi tatmin etmez asla.

hocam tesekkur ederım htc herkes htc den bahsedıyor sımdı o telefonu ıncelıyorum bakalım bır sure beklemekte yarar var sanırım tekrar tesekkur ederım
  • quote:

quote:

quote:

hocam tesekkur ederım htc herkes htc den bahsedıyor sımdı o telefonu ıncelıyorum bakalım bır sure beklemekte yarar var sanırım tekrar tesekkur ederım

Rica ederim, tabii ki iyice inceleyin az paralar verilmiyor telefona, 2-3 yıl kullanabileceğiniz bir şey alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ABC9D1C81

quote:

quote:

quote:

Rica ederim, tabii ki iyice inceleyin az paralar verilmiyor telefona, 2-3 yıl kullanabileceğiniz bir şey alın.

Alıntıları Göster
    ben telden cok memnunum cok kalitelı telefon hep samsung kullanıyordum ama bu tel gercekten cok farklı tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: g_c_g

ben telden cok memnunum cok kalitelı telefon hep samsung kullanıyordum ama bu tel gercekten cok farklı tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    galaxy s çok daha üstün bence.
  • quote:

Alıntıları Göster
    ben 9700 kullanıyorum ve çok memnunum.. ama ihtiyacın varsa al derim... ve telefona da o kadar para verme isterim ;)) ben e-mail desteği için aldım bb'yi, önceden samsung gt-s5603 kullanıyordum, ve bana fazlasıyla yetiyordu. iş değişince, e-mailler önem kazandı ve gittim 9700 aldım.. bb alırken şunu asla unutma, BIS ya da BES almıcaksan, telefonu sadece aksesuar olarak kullanırsın, boşuna dünya para verme ;)) ama alırsan da asla pişman olmazsın ;))

• quote:

Takoz gıbı tel cık arastırma yaptım pısman oladıgım bır tel 9800
  • merhabalar,
    ben olsam o telefona okadar para vermem onun yerine yarı fiyatına nokia e5 alırdım ikiside 5 megapixel 3g var wifi var html tarayıcı,facebok,yani aşagı yukarı her iki telefonun özellikleri aynı birde yakında e5 in yeni mdeli e7 çıkacak face de gördüm.cep telefonlarında teknoloji hızlı ilerliyor 1-2 seneye kadar o telefonda demode ikinci el 100-200 olur ben nokia derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabriyenilmez2009

merhabalar,
    ben olsam o telefona okadar para vermem onun yerine yarı fiyatına nokia e5 alırdım ikiside 5 megapixel 3g var wifi var html tarayıcı,facebok,yani aşagı yukarı her iki telefonun özellikleri aynı birde yakında e5 in yeni mdeli e7 çıkacak face de gördüm.cep telefonlarında teknoloji hızlı ilerliyor 1-2 seneye kadar o telefonda demode ikinci el 100-200 olur ben nokia derim
    iyi günler arkadaşlar. bi sorum olucaktı. amerika'dan torch getiricek kuzenımde illa unlocked mı olması lazım burada kullanabilmem için ? burada kırabiliyor mı blackberry leri ? bi de pasaportla kayıt ettirdiğim zaman ilerde bi sorun yasarmıyım ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yiğit_1903

iyi günler arkadaşlar. bi sorum olucaktı. amerika'dan torch getiricek kuzenımde illa unlocked mı olması lazım burada kullanabilmem için ? burada kırabiliyor mı blackberry leri ? bi de pasaportla kayıt ettirdiğim zaman ilerde bi sorun yasarmıyım ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Nokia x6'da kapasitif ekran var ama dokunmatiği samsung galaxy s veya iphone seviyesinde değil. Ben 9800'ın dokunmatiğinide x6'ya benzettim aynı ayarda. Zaten hem dokunmatik hem klavyenin beraber olduğu telefonlarda dokunmatik kalitesi düşük oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vires

Nokia x6'da kapasitif ekran var ama dokunmatiği samsung galaxy s veya iphone seviyesinde değil. Ben 9800'ın dokunmatiğinide x6'ya benzettim aynı ayarda. Zaten hem dokunmatik hem klavyenin beraber olduğu telefonlarda dokunmatik kalitesi düşük oluyor.

Alıntıları Göster
    nokıa n900 güzel ama yurtfışından getirmek gerekiyor.bence o çok daha güzel.fiyatı da aynı olsa gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.