ikisininde fiyatları 200YTL ipod nano 4gb olanı kullandım muhteşem bir alet fakat samsungu bilmiyorum tasarım dokunmatik ve 2gb olması benim için avantaj bilen biri varsa samsungun ses özelliklerini ipodla kıyaslayabilir mi? Birde samsungun bu modelinde ipodda olduğu gibi bir şarkı çalarken diğer parça isimlerine bakılabiliniyormu şarkıyı durdurmadan?
veya bu fiyata daha iisi var mı_?
Bende I pod nano 1 gb var. Bence gayet iyi. Senin alacağın da ikinci el olmalı. Tek dezavantajı az hafızası, şimdi yetse bile ileride yetmeyecektir. Ama bilgisayarla her gün muhatapsan, çok da sorun değil. Onun dışında çok az atlama yapıyor ve rahat.
Tabiiki Ipod tavsiye ederiz.Ne de olsa Ipod kullanıyoruz.Ama ipod diğer markalardan bir gomlek ustun.
kesinlikle ama kesinlikle SAMSUNG.ipod alırsan büyük hata yaparsın..fanatiklik değil,cowon kullanıyorum ben...
su anda kulagımda suffle var k ü dinlemedim ama mükemmel kalitede ses veriyor kendi kulaklıkları hemde cx300 yada ep630 la nası olur bilmem müzik sadece söyleyeni duymak degil ensturumanlarıda duymaktır..
2g shufle güzelmişş kısacası
Arkadasım Her ikisini de kullanmış biri olarak ipod Nano diorum ipod nano sesde üstün kullanımda üstün hız olarak üstün arama özelliği var yani gözün kapalı ipod al