Yesil pasaport veya schengen vizesi olmayanlar icin soruyorum, Kanada uçuşu Fransa üzerinden aktarmalı, Fransa da transit vize istiyor normalde ama bazı ülkeler Amerika, Kanada gibi ulkelere vize varsa transit vizeye ihtiyaç duymuyormuş. Fransa’nın kendi sitesinde de benzer bir sey yaziyor ama oturma vizesi olanları mı kastediyor emin olamadım. Bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar çok bilgi kirliliği var ve iki sorum olacak. Şirket adına opel combo, citroen berlingo gibi bir araç alacağız 300bin TL civarında. Aklıma takılan sorular:
1- 2.yıl satmak durumunda kaldım ve 300bin den aşağı mesela 250bin TL'ye sattık diyelim(300'den yukarı olduğunda kar üzerinden vergilendirme olduğu ve konu karışmasın diye daha aşağı fiyata sattığımızı varsayalım) bu durumda vergilendirme nasıl olacak, ekstra birşey ödemek durumunda kalıyor muyuz? Elimize geçen para ne oluyor satışta, geri kalan üç yılın vergisi mi hesaplanıp ödeniyor? Ödeniyorsa nereye ödeniyor borç mu gözüküyor?
2- 5 yıl sonra yani amortisman vs vergiler düşüldükten sonra 250bin TL'ye sattığımızı varsayalım burda nasıl bir durum oluşuyor ekstra vergi söz konusu mu?
Özellikle konudan anlayan uzmanlar bizim anlayabileceğimiz şekilde anlatırsa herkes yararlanabilir. Şimdiden teşekkür ederim.
Palio 1.4 fire sole dynamic farklı lastik kullanımı
|
Ücretsiz Web Tasarım Kursu WeTaKu
|
Ceptelefonunu grafik tablet olarak nasıl kullanırım
|
iki ekran kartından iki monitör
|
4 monitör çıkışı
|
İstenmeyen veriyi çekmemek
|
Ağ güvenliği için yazılım
|
Maxtor 250gb mı philips 160gb mı?
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 63
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 3.884 (Bu ay: 44)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware