Şimdi Ara

Blackberry Vodafone İnternet Bağlantısı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar forumu araştırmaya zamanım olmadığı için direk sormak zorundayım.bende turkcell den alınma ama vodafone hat ilede çalışan bold 9700 var.bende şu aylık sınırsız cepbet paketi var.fakat bisolmadan internet kullanılmıyormuş bu merette.şimdi ben vodafonedan 16 tl lik bis alsam cepnet paketini kapatsam oluyormu yoksa hem bis hemde internet paketimi almak gerekiyor.yardımlarınız bekliyorum....

• Sadece bis alabilirsin. İkisini bir arada da kullanabilirsin. Karar senin :)
    Ama kendi görüşümce sadece bis alman yeterli olacaktır sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurYZCi -- 29 Mayıs 2012; 9:53:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lerolande

Sadece bis alabilirsin. İkisini bir arada da kullanabilirsin. Karar senin :)

peki bis bana bedava internet sağlıyormu yani cepnete ihtiyaç duyacakmıyım 2 gün sonra tarayıcıda sörf yaparken olmaz onlar paralı demezler değilmi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodgate85

quote:

peki bis bana bedava internet sağlıyormu yani cepnete ihtiyaç duyacakmıyım 2 gün sonra tarayıcıda sörf yaparken olmaz onlar paralı demezler değilmi...

Vodafone bis kampanyasını bilmiyorum tam. Ama derler :) Birçok kişi bu yüzden blackberrysini satmak zorunda kalıyo gelen faturalardan dolayı :) Vodafonu ara sor bence. Ama yine de al internet paketinide. Nolur nolmaz. 1 ay dene. Ona göre devam edersin veya iptal edersin interneti. Çünkü youtube falan girersen bis karşılamaz diye biliyorum ben. Dediğim gibi vodafone kampanyasıyla ilgili birşey. Müşteri temsilcisiyle konuşman yararına olacaktır :)

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    vodafone bis sınırsız dır cihazdan bağlanırsan ama cihazı pcye bağlarsan ayrıca ücret yazar cepnete gerek yok zaten bis alırsan internet ihtiyaçlarını karşılar.vodafone hatdında 542 ara m.ş temsilcisi sana bis paketi ve ayar gönderip doya doya kullan kolay gele....

• quote:

Orijinalden alıntı: LE0NARD

vodafone bis sınırsız dır cihazdan bağlanırsan ama cihazı pcye bağlarsan ayrıca ücret yazar cepnete gerek yok zaten bis alırsan internet ihtiyaçlarını karşılar.vodafone hatdında 542 ara m.ş temsilcisi sana bis paketi ve ayar gönderip doya doya kullan kolay gele....

Alıntıları Göster
    Bende Blackberry 9900 var. AVEA hattımla kullanıyorum.

Şimdi AVEA'da 2 seçenek var;
    1- Sınırlı BIS paketi 16,-TL
    2- Sınırsız BIS paketi 32,-TL

1. seçenekte senin bahsettiğin ayrıca internet paketi YOK.
    2. seçenekte BIS paketinin yanına bir de 4 GB internet paketi veriyor.

Ben 2. seçeneği seçtim ne olur ne olmaz mantığıyla. Aslında ucuz olsun diye 1. seçeneği alırsan bilerek veya bilmeyerek internet kullanımını fena halde faturaya geçirirler.

Mesela babam da 32,-TL olan AVEA'nın sınırsız BIS paketini kullanıyor. Faturasına her ay bakıyorum, hiç bir zaman 4 gb'ı geçtiğini görmedim. Babamın kullandığı cihaz Blackberry 9800

Turkcell'de de AVEA'dakine benzer bir ücretlendirme var. Ama BIS yanında verdiği internet paketi ne kadar bakmak gerekiyor. Turkcell, AVEA ile AYNI ücrete DAHA AZ kapasiteli internet paketi verebiliyor.

Ama Vodafone'unun BIS ücretlendirmesini anlayamadım. Senin, faturaya kazık gelmemesi için iyice didiklemen gerekiyor.

Ayrıca Blackberry'lerde saatlerini ayarladığın zaman kendi kendine kapanıp açılma özelliği var. Bu özellik aslında cihazın kapanıyor gözükmesine rağmen tamamen kapanmamasından kaynaklanıyor.

• quote:

arkadaşlar forumu araştırmaya zamanım olmadığı için direk sormak zorundayım.bende turkcell den alınma ama vodafone hat ilede çalışan bold 9700 var.bende şu aylık sınırsız cepbet paketi var.fakat bisolmadan internet kullanılmıyormuş bu merette.şimdi ben vodafonedan 16 tl lik bis alsam cepnet paketini kapatsam oluyormu yoksa hem bis hemde internet paketimi almak gerekiyor.yardımlarınız bekliyorum....

Vodafone 16,90 liralik bis paketinde, sınırsız internet veriliyor. Ama bu internet blackberry apn icin gecerli. Internet ve vodafone live apn kullanimlari ekstra ucretlendirilir.
    Bu soylediklerim ne anlama geliyor?
    Video izlersen, radyo dinlersen ekstra ucretlendirilir. Diger seyler sınırsız. BBM, tarayıcı, opera mini tarayici, whatsapp, windows live messenger, facebook, twitter gıbı pek cok sey sınırsız. Internet apn ve vodafone live apn kapattirmakta fayda var, ekstra ucretlendirme olmamasi icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)

quote:

arkadaşlar forumu araştırmaya zamanım olmadığı için direk sormak zorundayım.bende turkcell den alınma ama vodafone hat ilede çalışan bold 9700 var.bende şu aylık sınırsız cepbet paketi var.fakat bisolmadan internet kullanılmıyormuş bu merette.şimdi ben vodafonedan 16 tl lik bis alsam cepnet paketini kapatsam oluyormu yoksa hem bis hemde internet paketimi almak gerekiyor.yardımlarınız bekliyorum....

Vodafone 16,90 liralik bis paketinde, sınırsız internet veriliyor. Ama bu internet blackberry apn icin gecerli. Internet ve vodafone live apn kullanimlari ekstra ucretlendirilir.
    Bu soylediklerim ne anlama geliyor?
    Video izlersen, radyo dinlersen ekstra ucretlendirilir. Diger seyler sınırsız. BBM, tarayıcı, opera mini tarayici, whatsapp, windows live messenger, facebook, twitter gıbı pek cok sey sınırsız. Internet apn ve vodafone live apn kapattirmakta fayda var, ekstra ucretlendirme olmamasi icin.

Arkadaşlar,

Vodafone paranın peşinde..

Vodafone kendi çıkardığı tablette Wi-Fi (WLAN) özelliği koydurmamış. Bu sayede abonelerine 3G üzerinden internete bağlandırıp para kazanma peşinde..

Sadece tablette değil, konuşma paketlerinde ve tarifelerinde de aynı mantık var. Diğer operatörlerde konuştuğun kadar ödemeni sağlayan SAniye BaZLI tarife varken Vodafone'da böyle bir tarife yok. Neden? Çünkü Vodafone paranın peşinde. Bütün operatörleri araştırın görün.

• arkadaşlar birde şöyle benim hepsi300 paketim var ve içinde de 300 mb internet veriyorlar turkcellden bıs giriş paketi aldığım takdirde paketin içindeki 300mb internetten yararlanabilecek miyim?
  • arkadaşlar birde şöyle benim hepsi300 paketim var ve içinde de 300 mb internet veriyorlar turkcellden bıs giriş paketi aldığım takdirde paketin içindeki 300mb internetten yararlanabilecek miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neomarin

arkadaşlar birde şöyle benim hepsi300 paketim var ve içinde de 300 mb internet veriyorlar turkcellden bıs giriş paketi aldığım takdirde paketin içindeki 300mb internetten yararlanabilecek miyim?
    Ben de Genç avantaj için olan 16.90 lık paketi almayı düşünüyorum bu aralar. Bunu aldığımda facebook, twitter bbm gibi şeyleri ücretsiz kullanıp tarayıcıdan girdiğimde ücretlendirilecek mi yani ?
  • quote:

arkadaşlar birde şöyle benim hepsi300 paketim var ve içinde de 300 mb internet veriyorlar turkcellden bıs giriş paketi aldığım takdirde paketin içindeki 300mb internetten yararlanabilecek miyim?

yararlanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtcmz

Ben de Genç avantaj için olan 16.90 lık paketi almayı düşünüyorum bu aralar. Bunu aldığımda facebook, twitter bbm gibi şeyleri ücretsiz kullanıp tarayıcıdan girdiğimde ücretlendirilecek mi yani ?

tarayıcıdan hangi siteye girdiğinize bağlı.eğer youtubetan video izlemek isterseniz internet apn olcağı için ücretlendirilirsiniz.eğer 16,90 tl ödemeyi düşünüyosanız diğer kullanım paketleri pahalı olsa da turkcelli tercih etmenizi öneririm.turkcellin 1 gb'lık paketinde internet apn de dahildir.Yani blackberry'nizi bluetoothla laptopa bağlayıp internete dahi pc üzerinden girebilirsiniz.
  • quote:

100 mb blackberry apn, 300 mb internet apn icin kotaniz olacak. Secenekler tcp/ip kismina apn etkinlestirip "internet" yazin, boylelikle telefon daha cok 300 mb'lik kotayi kullanir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mras87

quote:

Orijinalden alıntı: umtcmz

tarayıcıdan hangi siteye girdiğinize bağlı.eğer youtubetan video izlemek isterseniz internet apn olcağı için ücretlendirilirsiniz.eğer 16,90 tl ödemeyi düşünüyosanız diğer kullanım paketleri pahalı olsa da turkcelli tercih etmenizi öneririm.turkcellin 1 gb'lık paketinde internet apn de dahildir.Yani blackberry'nizi bluetoothla laptopa bağlayıp internete dahi pc üzerinden girebilirsiniz.

24 ay taahütlü aldım vodafonedan. başka hatta geçme imkanım yok.

• quote:

Evet yararlanabilirsin ama hangisini once aldiysan o bittikten sonra diger pakete gecis yapiyor
  • Turcell en guzelini yapiyor 1gb veriyor nerde kullanirsan kullan istersen 9900 kullaniyorsan telefonu wifi modem yap millete dagit
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebvural

quote:

Evet yararlanabilirsin ama hangisini once aldiysan o bittikten sonra diger pakete gecis yapiyor

Alakasi yok.
    Hepsi 600 paketi ile bis giris paketim vardi. Ikisi ayni anda kotadan dusuyor. Blackberry apn kullanimlari giris paketinden dusuyor, internet apn kullanimlari internet paketinden dusuyor.
  • quote:

quote:

quote:

Alakasi yok.
    Hepsi 600 paketi ile bis giris paketim vardi. Ikisi ayni anda kotadan dusuyor. Blackberry apn kullanimlari giris paketinden dusuyor, internet apn kullanimlari internet paketinden dusuyor.

Dostum ben kullaniyorum turkcell 1gb bis paketim ve + olarak 19.90 na da ayri 1gb internet aldim ikl once bis paketini kullaniyor sonra digerine gecis yapiyor. Hatta bunu musteri hizmetlerini aradim uzman bb tem. İlede gorustum aynisini soyledi. Ama avea ve vodafonda farkli. Hangi brows. Kullanirsan oradan dusuyor. Hepsi 600 turkcell kampanyasi degilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebvural -- 3 Haziran 2012; 2:36:01 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alakasi yok.

Dostum ben kullaniyorum turkcell 1gb bis paketim ve + olarak 19.90 na da ayri 1gb internet aldim ikl once bis paketini kullaniyor sonra digerine gecis yapiyor. Hatta bunu musteri hizmetlerini aradim uzman bb tem. İlede gorustum aynisini soyledi. Ama avea ve vodafonda farkli. Hangi brows. Kullanirsan oradan dusuyor. Hepsi 600 turkcell kampanyasi degilmi

Dogru soyluyorsun 1 GB full paket oldugunda once full paket kotanın bitmesini bekliyorsun, ardindan internet paketi kotasi basliyor.
    Ancak 100 MB giris paketi oldugunda internet apn kullanimin internet paketinden dusuyor, ikisi ayni anda dusuyor, blackberry apn kullanilirsa 100 mb'dan dusuyor, internet apn kullanilirsa internet paketinden dusuyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.