Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Arkadaşlar, whatsup uygulamasını yükledim fakat çalışması için güncelleyin telefonu diyor. Güncelle diyorum bu internet tipiyle (3g kullanıyorum) güncelleyemezsiniz, wifi kullanın diyor.

Siz telefonu güncellemek için wi-fi mi kullandınız?

Ayrıca güncelleyince eski bb ler gibi telefon sıfırlanıyor mu?

WhatsApp'i kurmak ve kullanmak için işletim sistemi yazılım sürümünü en güncel hali olan 10.0.10.82'ye yükseltmeniz, bunu da Wi-Fi üzerinden yapmanız gerekiyor. Zira BlackBerry Z10, 90 MB kadar olan bu güncellemenin mobil şebeke üzerinden yapılamayacak kadar çok olduğunu iddia ediyor. Güncelleme esnasında sim kartınızı çıkarmanız ve BlackBerry Z10'u bir güç kaynağına bağlı tutmanızda fayda var. Şimdiden kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadir Kaan

quote:

Arkadaşlar, whatsup uygulamasını yükledim fakat çalışması için güncelleyin telefonu diyor. Güncelle diyorum bu internet tipiyle (3g kullanıyorum) güncelleyemezsiniz, wifi kullanın diyor.

Siz telefonu güncellemek için wi-fi mi kullandınız?

Ayrıca güncelleyince eski bb ler gibi telefon sıfırlanıyor mu?

WhatsApp'i kurmak ve kullanmak için işletim sistemi yazılım sürümünü en güncel hali olan 10.0.10.82'ye yükseltmeniz, bunu da Wi-Fi üzerinden yapmanız gerekiyor. Zira BlackBerry Z10, 90 MB kadar olan bu güncellemenin mobil şebeke üzerinden yapılamayacak kadar çok olduğunu iddia ediyor. Güncelleme esnasında sim kartınızı çıkarmanız ve BlackBerry Z10'u bir güç kaynağına bağlı tutmanızda fayda var. Şimdiden kolay gelsin..

Sim Kartı neden çıkartıyoruz?

• Herhangi bir sorunla karşılaşmamak için. Düşük bir ihtimal de olsa göz önünde bulundurmak lazım. Ama böyle bir zorunluluk yok. Çıkarmayabilirsiniz.
  • ben çıkarmadım hiç bir sorun olmadı
    ayrıca nedendir anlamadım belki o gün ofisteki bağlantım yavaştı
    ama wi-fi de kasan indirme işlemi şebekeyi kullanınca 5 dakika sürmeden bitiverdi...
    cihazın tarayıcısı ve dl hızı gerçekten iyi
    whatsapp ı 1 dakikadan kısa sürede indiriyor 3g açıkken
    whasapp 9 mb gibi bir boyutta store da
  • Uygulama indirmekten bahsediyorsanız ayrı. Ben işletim sistemi yazılım sürümü için söylemiştim. Uygulama indirirken zaman zaman çok hızlı, bazen yavaş oluyor. Bu da tamamen operatörlere bağlı...
  • kvk garantili 1625 tl
    yarın buradan almayı düşünüyorum.
    kardelen mobile ile ilgili olumsuz tecrübesi olan varsa yazsın

http://www.kardelenmobile.com/urun/blackberry-z-10-beyaz-cep-telefonu-kvk-garantili_461.aspx?CatId=140
  • quote:

Orijinalden alıntı: dyler

quote:

Orijinalden alıntı: corrino1

z10 da maalesef çok önemli bir pop ve imap mail problemi var

yahoo gibi serverlara hemen bağlanıp mail alışverişine başlıyor fakat şirket mailime bir türlü bağlanmadı

turkcell müşteri hizmetleri bile yeni bir cihaz bazı mailleri tanımayabilir diyor fakat daha önce 9900 de sorunsuz çalışan mailler z10 da şaka gibi

Aynı sıkıntıları bende yaşadım farklı hostinglerde farklı mail adreslerim var bağzıları çalışırken bağzıları sürekli hata verdi
    Bu yüzden mail sıkıntıların da hosting firmalarınında payı olduğunu düşünüyorum.
    Örnek olarak
    Natro: Mail geliyor ve gönderiyor.
    Sistem Host: Mail geliyor ama gitmiyor.
    İsim Tescil: Kurulumu bile yapamadım.
    İdea soft (e ticaret yazılımı : Mail geliyor ve gönderiyor.
    On ofis: Mail geliyor ve gönderiyor.

Sorun yaşadığım bir hosting firmasına ticket atarak durumu izah ettim ama sonuç alamadım yani onlarda durumdan bi haber.

evet ben de bu sıkıntıları yaşadım. kurulumu şirketteyken ve wifi üzerinden yapmaya çalışıyordum. wifi firewall arkasında olduğu için bir çok problem çıkarttı. daha sonra wifi kapattım ve 3g üzerinden tüm mail kurulumlarını yaptım. bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanas

quote:

Orijinalden alıntı: riprap

quote:

Orijinalden alıntı: ertanas

quote:

Orijinalden alıntı: riprap

Blackberry z10 'da ibb trafik gibi uygulamar kullanıyor mu acaba ?

Bakındım biraz blackkberry world e göremedim ama sorun değil blackberry bu uygulamayı hazırlayıncaya kadar google playden portlayabiliyorsunuz

Cevabınız için teşekkür ederim.Google playde olan uygulamaları yani android için olan uygulamaları Blackberry Z10'da kullanabiliyor muyuz ? Doğru mu anladım ?

Aynen

Google play'den birşey indirmek istediğimde "Cihazınızda bu e-posta hesabıyla Google Play Store uygulamasına erişmediniz" uyarısı veriyor. sen nasıl indirip kullandığını anltırsan sevinirim.

• Android uygulamalarını olduğu gibi indirip kullanamazsınız. Bunun için .apk formatındaki uygulamaların .bar formatına dönüştürülmüş olması gerekiyor. bb10bars diye bir arama yaparsanız android uygulamalarının Blackberry 10 için port edilmiş hallerini bulabilirsiniz. Kolay gelsin...
  • Yahoo Mail kullanımında sorun var sanırım. Mailler çok geç geliyor. Nette de aynı sorunu yaşayanları gördüm. Ama sorun Yahoo kaynaklı mı yoksa BB mi onu bilmiyor kimse, umarım kısa zamanda düzeltilir...
  • quote:

Yahoo Mail kullanımında sorun var sanırım. Mailler çok geç geliyor. Nette de aynı sorunu yaşayanları gördüm. Ama sorun Yahoo kaynaklı mı yoksa BB mi onu bilmiyor kimse, umarım kısa zamanda düzeltilir...

Nerde okudum bilmiyorum bir arkadaş da tam tersine mailler pc.deki mail adresimden önce bLACKBERY Z10'uma düşüyor demişti.. sanırım mail sunucusundan kaynaklanan bir durum... hotmail ,gmail vs. farkediyo olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 9 Nisan 2013; 16:23:42 >
  • Yahoo mail kullanmadığım için bilmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

quote:

Yahoo Mail kullanımında sorun var sanırım. Mailler çok geç geliyor. Nette de aynı sorunu yaşayanları gördüm. Ama sorun Yahoo kaynaklı mı yoksa BB mi onu bilmiyor kimse, umarım kısa zamanda düzeltilir...

Nerde okudum bilmiyorum bir arkadaş da tam tersine mailler pc.deki mail adresimden önce telefonuma düşüyor demişti.. sanırım mail sunucusundan kaynaklanan bir durum... hotmail ,gmail vs. farkediyo olabilir...

Refresh süresini 15 dk dan aşağı seçemiyorum, onunla alakalı olabilir sanırım. Belki yeni sürümlerde düzeltirler.
  • Kardelen Mobile'dan sipariş ettiğim telefonum bugün elime geçti.
    Açılışta ilk kurulumunu ve güncelleştirmeyi yaptım.
    Telefonla ilgili biraz kullandıktan sonra detaylı inceleme yazacağım.
    İlk izlenimim için süper kelimesini kullanabilirim. Özellikle tarayıcısının hızından çok etkilendim. mesaj yazmak bir zevk ve telefon çok klas duruyor. Ebay'den sipariş ettiğim aksesuarlar geldiğinde onları da paylaşırım.
    Bir kaç foto ekliyorum.

bilgisayarıma yaptığım yükleme

• Bu arada kamera ayarlarında megapixel ayarı yapılamıyor mu ? ben göremedim.
  • Maalesef yapılamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z10 ile çektim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

z10 ile çektim.

Hey maşallah ne güzel bakiyor, sizin mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar BlackBerry 10'da email klasörleri iOS'daki gibi mi yoksa eski BlackBerry'lerdeki gibi gelen kutusu mu var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elimde 1 adet Blackberry z10 var KVK garantili Türkcell den alındı 1 gün kullanıldı.Iphone 5 ile takas etmek isteyen arkadaş varsa PM atabilirler (Yurt içi garantili şartı ile)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.